Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
@cicinky No oni platí nějaké léky, odběr vajíček, třídenní kultivaci, spojení klasickým způsobem ve zkumavce a transfer, ale pokud chceš něco navíc, tak to už neplatí, je to hrozný, ale je to tak, já jsme si právě volala na pojišťovnu a zjišťovala si, co platí a co ne. S těma pokusama je to jinak, pokud si necháš dát 2 embrya, tak máš jen 3 pokusy a pokud jedno embryo tak máš 4 pokusy.
@jilu04 v pondělí první UZ tak sem zvedava,poctivě piju,bastim bílkoviny...
A od úterý do neděle mě čeká v kuse práce.To sem na sebe zvědavá po takový pauze! Hlavně netuším jak to mám udelatvs 2.UZ když budu imrvere v práci a jestli OPU vyjde na víkend ... Bude to legrace.
Co ty?Uz jsi zdravá?Kdy jedeš taky teď nekdy,ne?
@bonifac Teda to je fofr. To jsi moc šikovná, že to takhle zvládáš. Oni to budou muset v práci nějak pochopit, že jdeš na takovýhle zákrok. Já jsem už jak řípa, od úterý chodím do práce a je to skvělý, sice to tam máme teď dost náročný, ale pořád je to lepší, než být doma na zadku a myslet na blbosti.
@jilu04 holky to doufám pochopí ale co reknu šéfovi to teda nevím...
No ja se doma nudim neskutečně.nejhorší je že mám práce že bych mohla makat 24h v kuse ale sem tak zlenivela po nemoci že se sotva zvednu 😀 Teda teď se zvedám dost často,lítam curat co půl hodiny...
Je vtipný s tou mrchou že ji člověk strašně nechce ale jindy se nemůže dočkat aby uz přišla 😀
@bonifac To ti věřím, já byla doma skoro dva měsíce, ale snažila jsem se i tak hodně chodit a fungovat. To znám, že chodíš pořád lítat.
To teda, no když jsem byla na kontrole v gennetu po tom neúspěšném ET, tak mi paní doktorka říkala, že tam ještě nějaký vajíčka dorostly a mohlo by se stát, že by se mohli uvolnit a já otěhotněla spont., pokud teda se z nich nestanou cysty, tak uvidíme, co nám příroda přinese.

@bonifac Já myslím, že to bude dobrý, hlvně, že sis to píchla.