icon

Gennet Liberec. Jste tam spokojené?

andy24
13. čer 2008

Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.

martiina_k
23. led 2014

@bonifac Víš, mě to také trápilo, protože náhrada za mě není, chtěla jsem zaučit novou od září, krásně by do konce roku pochopila veškerou práci a teď bych mohla v klidu odejít... jenže vedení je ruka ruku myje, měli jiného člověka, který by měl nastoupit až letos v červenci, odmítnul se ten můj zájemce, ta druhá nakonec řekla, že nenastoupí, takže teď není nikdo a já si řekla, že je mi to vlastně fuk. Prostě jsem si srovnala priority. Když mi všichni říkali "vyprdni se na to, soustřeď se na mimčo", tak jsem to strašně řešila a nedokázala se od toho odpoutat, ale nakonec jsem si to fakt srovnala a to, že za mě není náhrada, to prostě neřeším. Doufám, že se mimčo chytí 🙂 že mu u mě bude dobře a víc mě nezajímá...

cicinky
23. led 2014

@megara
@bonifac
@jilu04

Holky, ztrácím naději, to co se mi teď stalo je nepopsatelné ☹
Udělala se mi jakási krevní koule a když jsem to viděla, tak jsem málem omdlela, hrozně mě rozkrvácela a teď potom, co ze mě vypadla, tak je to slabší, ale stále to je.
Nemám bolesti, ani náznakem spojené s MS, ale dle všeho to asi MS je, na krevní test je brzy na UZ nebude nic vidět ☹
Nedá se nic dělat, bublinka se snažila, ale moje tělo se asi nechce dělit ☹

bonifac
23. led 2014

@cicinky zlato neztrácejí nadeji,může to bejt jen srazenina která odešla naraz.Furt mysli na to,ze redis krev... Neplas :-*

bonifac
23. led 2014

@martiina_k taky si na jednu stranu říkám,ze mimi je důležitější.
V práci sme 3 nladouckej snazivej šéf... Nováček kvůli němu radši odešel,novej se bude nabírat až v březnu,pak měsíc školení a do práce bude chodit až v dubnu a to stejně bude ostatní zdržovat.Takže je mi teď líto v tom holky nechat,jedna mi říká ať to neresim a sem doma , na druhý vidím ze bude naštvaná ze budou muset pracovat i za mě... A o bossovi škoda mluvit...
Ale mimi je prostě mimi

cicinky
23. led 2014

@bonifac
Snažím se, ale je to tááááák těžké ☹

bonifac
23. led 2014

@cicinky já vím ☹ ale vezmi si,ze cipek tu krev drzi uvnitř,ta sr stihne srazit a pak odejde najednou.

cicinky
23. led 2014

@bonifac
no je to humus, co bych ti říkala ☹
Bolest žádná a najednou taková bomba ☹
Teď jsem byla zase na WC, krev dál, sraženinky menší, ale jsou tam

bonifac
23. led 2014

@cicinky nebooj já si myslím ze to dělá to redeni krve

cicinky
23. led 2014

@bonifac
Tiše v to doufám, zatím všude na diskuzíćh čtu, že se toto děje když bublinka odchází... 😒
Holt se musím smiřovat i s tím ☹, ale třeba je ještě nějaká naděje 🙂

bonifac
23. led 2014

@cicinky věřím ze neodchazi 😉

cicinky
23. led 2014

@bonifac
Moc ti děkuji, snad tě vyslyší 🙂

megara
23. led 2014

@cicinky já myslím, že má @bonifac pravdu, může to být jen sraženina která hold odchází zrovna teď, je možné že to i souvisí s tím ředěním krve, a nebo si bublinka dělá pořádné místo. Hold asi tvoje bublinka potřebuje víc místa, někdo je prostorově nenáročnej ale tvoje bublinka potřebuje víc prostoru tak si o něj říká, bejt tebou dala bych si na ní pozor jestli jí to zůstane i dál budeš mít hodně náročné mímo 🙂 🙂 🙂

megara
23. led 2014

@martiina_k vítám tě u nás, já byla na transferu v úterý , celý spodek jsem cítila ještě ve středu, a zrovna i dneska odpoledne, ale to bude spíš tím, že jsem musela do práce odevzdat neschopenku a u klidit stříkačku do zbrojáku a pak jsem šla ještě vyvenčit kožišmi, ale teď už zalehnu a odpočívám 🙂

cicinky
23. led 2014

@martiina_k
vítej mezi námi a ať se ti zadaří 🙂

@megara
To krvácení mi připomnělo, když se mi to stalo poprvé, když mi zjistili trombozu, dostala jsem MS, a to bylo taky nepopsatelné 😠, jen to bolelo, kdežto dnes to vůbec nebolelo a o to víc mě to vyděsilo ☹

megara
23. led 2014

@cicinky já věřím že to bude dobré,věř bublince 🙂 aby tě bublinka ještě nepřekvapila, třeba se ti ještě rozdělý a to potom bude překvapení 🙂 🙂

bonifac
23. led 2014

@cicinky kamarádka krvacela celé těhotenství ze musela nosit vložky a má zdravou holčičku 😉

cicinky
23. led 2014

@megara
@bonifac

Holky, jste ÚŽASNÉ, moc děkuji za vaši podporu, jsem za ni vážně vděčná 🙂
Stále mám naději, mužíček v ni taky věří 🙂

jilu04
23. led 2014

@cicinky Uvidíš, že se za pár dní na papírku ukáže, že je tam.

jilu04
23. led 2014

Ahojky holčinky, pak jsem se asi konečně dočkala, zítra se objednám na hysteroskopii a můžu se vesele připravovat na další transfer, jupííííí 😅

megara
23. led 2014

@cicinky 😀 😀 od toho jsme tady abychom se podporovaly 🙂 Kluci v práci si že mě dělali srandičky že se mi embrijka rozdělý a budu mít šesterčata 😀 komedianti 😀 😀

mourovata
23. led 2014

@bonifac nejsi prosím tě narozená ve znamení Vah?

megara
23. led 2014

@jilu04 no vidíš,tak už jsi se dočkala a teď už ti to rychleji uteče 😀

jilu04
23. led 2014

@megara A jak jsi na tom ty?

mourovata
23. led 2014

@cicinky já když poprvé potratila tak jsem měla šílené křeče a krev žádnou, tak bych souhlasila s holkama a dokud není nic jistý tak věř 😉

megara
23. led 2014

@jilu04 mě je dobře, i když mě odpoledne pobolívalo břicho, páč chodím rychle a když jsem šla do práce odevzdat neschopenku a pistoli do zbrojáku,tak sem hnala i zpátky domu a pak ještě s holkama. Takže jsem si potom lehla a už je to dobrý. Jinak mi nic není, spíme s holkama dlouho a cpeme se zeleninou,holkám to moc nesedí a hrdí 😀 ale stejně somrujou 😀

megara
23. led 2014

@jilu04 prdí 🙂

jilu04
23. led 2014

@megara Ty jo to jsi to měla teda dneska pěkně nabitej den. To je fajn, že i takhle odpočíváš a papáš zeleninku.

bonifac
23. led 2014

@jilu04 hura! Pokrok!
@mourovata ne 😀 beran proc? 🙂
@megara sestercata jo, pecka :D me je dneska prisoudila kamarafka kdyz se ptala jestli mi daji do briska vsech sest embryi :D

jilu04
23. led 2014

@bonifac To mi povídej, už jsem se bála, že se mi ty hormona rozházely a zase bude nějaký problém

bonifac
23. led 2014

@jilu04 konecne uz se neco deje vid 🙂

Strana