icon

Gest Praha. Jste spokojené?

zuzulik
12. říj 2007

Prosím napište o vašich zkušenostech v Gestu v Praze, jak ste spokojené, jaká je tam starostlivost a vše s tím spojené. Nedaří se nám otěhotnět a je mi již 31.
Předem děkuji!Zuzka

hanik2
18. kvě 2010

ahojky holky

Petruš jj zítra v 11 50...no ono neni co propočítávat..chci se domluvit na tom Merionalu...a uvažujeme s manželem že by jsme vzali to lepidlo ...no jsem na zítra zvědavá...MS pořád nikde a bolí mě chvílema napravo začínám mít strach z cysty 😒

sophiejane
18. kvě 2010

já to taky nepřeháním, hlavně jím tu listovku

sophiejane
18. kvě 2010

ahoj hani...

beatrice7
18. kvě 2010

Sophi, tebe bolí zadek ? 😀 To je dobrý. A proč proboha ??
To se říká, že když ti nic není, tak že to budou holky ? V tom případě i u tebe.

beatrice7
18. kvě 2010

Hani, já ty cysty mám, asi 4... nevím co s tím, dr. to neřeší....

beatrice7
18. kvě 2010

Včera jsem byla na Andělu, šla jsem kolem Paula, myslela jsem na ten koláč, ale nekoupila jsem si ho, protože jsem jela na vyšetření 🙂 A pak už jsem jela jinudy... pořád na něj ale mám chuť, mňam.........

ketyz
18. kvě 2010

sophie - jak to myslíš kacenka?

já se vlastně ani nebojím, spíš jsem děsně překvapená, já tomu KETu moc nevěřila, // znamenají že otěhotnět můžu a tak i kdyby měl být někde zádrhel, tak alespoň tohle je dobrá zpráva, dá se s tím dál pracovat

beatrice7
18. kvě 2010

Ketyz, tohle přesně mi říkal Šulc když jsem tam byla naposled 🙂 Jednoznačně pozitivní zpráva 🙂

petronela82
18. kvě 2010

sophi - no právě tebe bolí vaječníky ještě teď a mě nic - jinak dne jsem 6 den po ET

hanik2
18. kvě 2010

Bea ono v těhu s nima asi ani nic dělat nemůžou já nevim nemám zkušenost...mě vždy píchne moje dr Agolutin a cysta zmizí s MS...nechám se překvapit ..dnes jsem 33 DC..už jsem uvažovala i nad testem ale říkám si že je to blbost když nebyl folík

nelina_
18. kvě 2010

Ahoj holky, tak já jsem byla toho 6.5. na KETu a zase jsem dostala menstruaci přesně na den a pořádnou 😠 Mě ten utrouš teda nic neoddaluje a ani to tu mrchu nezmírní, no nemaj šanci se udržet ☹ Takže si budu domlouvat další KET.
Niki nikdy jsem neslyšela o tom lepidlu. Když jdu na třetí pokus neměla bych si o něj taky říct? A kolik se za něj platí?

beatrice7
18. kvě 2010

Hanik, já se nějak ztrácím... ty jsi po KET ?

hanik2
18. kvě 2010

Bea ne nejsem..zítra jedeme teprve na pohovor ohledne IVF..ale brala jsem Utrogestan aby dorazila MS a zatím nic ..většinou chodila ten pátý den po dobrání

beatrice7
18. kvě 2010

Jo tak, teď je mi to jasné. A to první dítě máš taky po ivf ?

ketyz
18. kvě 2010

nelina - a zkoušela jsi testovat?

sophiejane
18. kvě 2010

bea mě bolí celý střeva a konečník, nevím proč...bud na to působí nějaký hormony, nebo ty ještě zvětšené vaječníky...ale děs někdy teda...se na to doktora zeptám

sophiejane
18. kvě 2010

no kety jako jestli jsi jménem Katka 🙂

sophiejane
18. kvě 2010

podle mě tam mám pořád ty nazvětšované folikuly a tlačí na střeva, ale řekla bych, že už se to díkybohu zmírnuje, i tím vysazeným utrošem, asi jsem byla už přehormonovaná 🙂

sophiejane
18. kvě 2010

petruš, ale mě dlooooouho nebolely i když byly zvětšený, bacha...až jsem se divila, když mi to Korecký řekl, já nic necítila...ale ted tak 14dní jo

ketyz
18. kvě 2010

sophie - jsem to nepochopila, ale nejsem, až se potkáme, tak ti i řeknu co jsem doopravdy..... 😀

sophiejane
18. kvě 2010

petruš Korecký mi vždy jen řekl - to se bude vlivem hormonů ještě zhoršovat ...a taky jo... no a pak se to zase zlepší, tak doufám 😅

sophiejane
18. kvě 2010

holky to je super tady na diskuzích se najde naprosto všecko...ted jsem četla doskuzi o porodnici v motole...

sophiejane
18. kvě 2010

prý je síla tam zaparkovat, tak to abysme tam zítra byli tak o hodku dřív, uuuuf zlatej gest 😀

hanik2
18. kvě 2010

Bea ne Anetka šla úplně normálně po půl roce snažení,takže nechápu proč to teď nejde

nelina_
18. kvě 2010

Ketyz nestovala jsem 9. den a nic tam nebylo. Myslíš, že i přes tak silnou menstruaci, by se mohli udržet? no utrouš pro jistotu pořád ještě beru, doktor říkal nevysazovat až kontroly v GESTu.

ketyz
18. kvě 2010

nelina - četla jsem spoustu příběhů, kdy žena normálně menstruovala a těhotná byla, utroš určitě ber, kdy máš jít na kontrolu?

nelina_
18. kvě 2010

Ketyz, teď jsem teprve 13 den po KET, ještě jsem se neobjednávala

ketyz
18. kvě 2010

já jsem po IVF začala 13 den špinit a i test doma jsem měla negativní, tak jsem tam zavolala a objednala se na první možný termín a tam jsem se s Dr. dohodla, já tehdy byla na neschopence a chtěla jsem ji ukončit, v papírech po KETu mám napsáno, že kdyby něco mám volat, být tebou zavolám a domluvím se na recepci

nelina_
18. kvě 2010

Ketyz ten utrouš teď beru 1-1-1 když mámt u mršku, takže je to o dost menší dávka, než při zavádění 2-0-2 a to se určitě trávením ještě hodně znehodnotí 😒 . Jak to máš nadávkovaný ty??

nelina_
18. kvě 2010

Ketyz a po tý návstěvě ti něco upravili nebo nějak tomu pomohli? Mě říkali, že do 14 dnů nemám chodit ani když dostanu menstruaci, tak nevím 😢

Strana