icon

Gest Praha. Jste spokojené?

zuzulik
12. říj 2007

Prosím napište o vašich zkušenostech v Gestu v Praze, jak ste spokojené, jaká je tam starostlivost a vše s tím spojené. Nedaří se nám otěhotnět a je mi již 31.
Předem děkuji!Zuzka

mick
24. čer 2010

Holky, já už mám vyfasovaný 2 krabičky. Začńu ho brát od pondělí, takže týden před stimulaci, i když mám imuno v pořádku. A když jsem se ptala,jestli se to těhu mohlo povést díky prednisonu, tak řekl, že i to je možný, že závisí na mnoha věcech. Každopádně musí být to kvalitní embryo 😠

@chrobacek čárka sílí, to je dobrý znamení. A není manžovi divný, že jsi happy!
@steffi13 do práce nepospíchej, máš pěknou zásobičku v mrazáčku, to by bylo, aby nebylo 😉
@sophiejane tak už jste vyráběli domácí nudle?

steffi13
24. čer 2010

Ahojky Sophi a chrobi 🙂 ,
tak já to zkusim budu volat příští týden Koreckýmu jak jsem se rozhodla s AH a lapidlem tak muřeknu o ten prednison..
holky co jste si nechali dělat na ty embria já už si to nepamatuji.. 😝

mick
24. čer 2010

@steffi13 já jsem si nenechávala dělat nic a chytlo se. Teď zkusím při IVF lepidýlko, ale AH nedám, s tím se mi to nepovedlo, tak tomu moc nevěřím. Jestli jsem to dobře pochopila, tak stejně jakoby jeden cyklus vynecháváš a teď při MS půjdeš na KET?

chrobacek
24. čer 2010

@mick já jsem mu ten dnešní testík nalepila do dopisu od děcek takže to od rána ví 😀

mick
24. čer 2010

@chrobacek takže jsi to nevydržela viď 😀 ? Já se ti nedivím, já už bych to taky řekla. Přiznám se, že teda manžel těm dvoum čárkám moc nevěří, protože už jsme je měli a pak na ultrazvuku prt. Takže to teď bere, dokud nebude flíček na monitoru, tak se moc neradujeme. Každopádně bez dvou čárek to prostě nejde 😉 !

steffi13
24. čer 2010

@mick -Ahojda,tak ty už si takhle vybavená 😉 já můžu jít na Ket hned ten další takže v červenci jen se musim rozhodnout co chci to lepidlo zkusim ale nevim jak s AH?mě první IVF chytlo ale jak mám vědět jestli to bylo ten s AH nebo bez ach jo to rozhodnutí je hrůza ale možná bych teď nedávala AH..

chrobacek
24. čer 2010

jo protože on včera tak o tom mluvil chudinka... že mi ho bylo líto že já vím a on neví tak jsem si řekla, že jestli bude dnes tlustice tak mu to dám at se netrápí

steffi13
24. čer 2010

@chrobacek -tak to je pěkný překvápko..a ty sis na embrio nechala dělat co?

hanik2
24. čer 2010

Ahoj holky nemám nějak sílu od včera špiním a pomalu to přechází k MS..dneska už jsem nevzala ani utrouše..takže bohužel ani druhé IUI nevyšlo.....vím že proti IVF je tohle jen drobek ale mě to prostě zklamalo a dostalo opět na kolena...dám si teď alespoň ten jeden cyklus určitě klid a pak uvidíme

steffi13
24. čer 2010

@chrobacek -máš krásný čárečky 🙂 tak ať ti to takhle pěkně jde dál 😉

sophiejane
24. čer 2010

hani to je smůla, no nezoufej...

sophiejane
24. čer 2010

mick ještě jsme "nenudlovali", to chce čas, je to makačka 🙂 ale dnes budou zase tvarohové jahodové knedle, babička nás pořád zásobuje mísama jahod 🙂

sophiejane
24. čer 2010

a zítra frčím pro konec neschopenky...4 měsíce doma, síííla

steffi13
24. čer 2010

hani,to je mi líto ale přístě to vyjde někde to tam na Nás čeká...

steffi13
24. čer 2010

@sophiejane ,nenudlovali to je pěkný 😀 ...mňam knedle ale né s jahodami to mám smolíka jsem alergická nevim jestli to pokračuje ale nezkouším to radši..a to jsem je jedla dřív ve velkym asi se tělíčko přesytilo 😝

sophiejane
24. čer 2010

no počkej steffi jestli jsi to pochopila dobře, mick se ptala na výrobu těstovin v novém strojku 😀

sophiejane
24. čer 2010

😀

steffi13
24. čer 2010

aha já jsem myslela,že je to nový název na tulení což taky neni špatný..a to na mě nepálí slunko to jsem celá já 😝

steffi13
24. čer 2010

😀 😀 😀 tak to se povedlo

mick
24. čer 2010

holky, tak teď jsem vyprskla smíchy, takže máme nový název na výrobu dětí nudlování 😀 😀 I když to spíš zní, jako kdybychom polovičkám utírali nudle 😀 😀 , i když mají chudáčkové rýmičku, tak to taky stojí za to 🙂

@hanik2 je mi to líto a zkusíte po prázdninách IVF?

steffi13
24. čer 2010

😀 😀 já se tomu taky směju jak se dá hnedka něco překroutit 😝 mick to taky s těmi manžílky 😉

steffi13
24. čer 2010

tak co holky otázečka budete dneska nudlovat? 🙂 😉

mick
24. čer 2010

@steffi13 já dneska očekávám rajskou, tak na nudle nemám ani chuť 😀

mick
24. čer 2010

Holky, vy už jste zase všechny malovaný 😒 Ony jsou nějaký normy, jak musí ta fotka vypadat? Jako že musí být vidět barva očí?

steffi13
24. čer 2010

😀 jojo to je pech..ale musim říct teď jinak ,že já opravdu vařila včera rajskou a jedu sní k rodičům mannži a budou k tomu kolínka nechtěji s knedlem 😉 ..

steffi13
24. čer 2010

sophi už má zase jinou 🙂

mick
24. čer 2010

@steffi13 hmmm, tak to se budou mí. Já mám taky ráda s kolínky, to jseš teda vzorná snacha, to tě mají hodně rádi viď 😉 ?

steffi13
24. čer 2010

mick- Tak jednou za čas taky musim něco jim udělat protože nás pořád zvou na nějakou mňamku a taťka má dneska svátek tak to má k tomu 🙂 jjo asi mají 🙂 já je mám moc ráda lepší tchýni ani tchána jsem si nemohla lépe vybrat 🙂 za to švagrová se nepovedla 😒

chrobacek
24. čer 2010

@steffi13 my měli 5 denní blasty nic víc 🙂

sophiejane
24. čer 2010

já tam prskla zpět tu starou 🙂

Strana