icon

Gest Praha. Jste spokojené?

zuzulik
12. říj 2007

Prosím napište o vašich zkušenostech v Gestu v Praze, jak ste spokojené, jaká je tam starostlivost a vše s tím spojené. Nedaří se nám otěhotnět a je mi již 31.
Předem děkuji!Zuzka

katchik
8. dub 2010

petule Ahojky! 🙂
Vicenu jsem měla taky ráda, ten byl naprosto úžasnej. Černý taky super. A s Polákovou jsem nikdy problém neměla, to mě překvapuje, že se takhle chovala. Nervozná nebud nic to není. 🙂 Jsou i horší věci. A držím palce, ať se povede hned napoprvé. 😉

Mick no klasika. Bude víkend tak bude hnusně. 😠 A to chci jít na prochajdu do Šárky...no hlavně aby nepršelo.

beatrice7
8. dub 2010

🙂 Ahojky holky, tak co je se Sophi ?

Ahojky, petulev 😉

katchik
8. dub 2010

beo Sophie je těhu 6+3 a mimčo už mělo srdíčko. Už vyfásla i průkajdu.

beatrice7
8. dub 2010

Cože ??? 😨 🙂 No to je síla. Nemám slov. Psala sms ?

beatrice7
8. dub 2010

Jestli se nepletu, tak Alex. ji říkal, že má COSI v děloze. To to neviděl ? Nebo fakt špinavý brejle ? 😀

katchik
8. dub 2010

jj psala sms. Alex. no comment. Prostě to odfláknul.

beatrice7
8. dub 2010

No tak to ji strašně moc gratuluju !!!!!! 🙂 Já jsem taky 7.tt 🙂 Jen nechápu, proč si mě Šulc pozval až na 9.tt, když už v 7. je vidět srdíčko ? ☹ ☹

beatrice7
8. dub 2010

😉 Taky bych chtěla průkazku...........

beatrice7
8. dub 2010

Mick už testovala ? Kolikátý den po ET vlastně je ?

katchik
8. dub 2010

neboj prukajdy se dočkáš. 🙂 Kdy máš další KO?
Mick ještě netestovala. Dneska je tuším, že 9. den. Bude testit v so, jestli to vydrží. 🙂

katchik
8. dub 2010

a je po KET

beatrice7
8. dub 2010

Katchi, já mám KO až 21.dubna... ještě 12 dní... A jak je to s tebou ? Kdy jdeš na další KET ? 🙂

sophiejane
8. dub 2010

ahoj kočky to jsou zprávy coo 🙂

ketyz
8. dub 2010

Ahoj, přeju hezký večer všem,
teda Sophi klobouk dolů, tohle ustát to chce opravdu pevné nervy, doufám, že svoji kupu smůly už sis vybrala a dál bude vše jak má být,

po tvojí zkušenosti ale musím konstatovat že jsem u Alex nikdy nebyla a pokud to jen trochu půjde ani se k němu nepohrnu,
i když zažila jsem tam na recepci situaci, kdy tam přijeli rodiče s malinkým prckem, nechali si ho zavolat dolů na recepci a přísahám oba brečeli a moc mu děkovali že jim k miminku pomohl

no a pak si vyberte, já si můžu stokrát říkat, že i oni jsou jen lidi a musí mít slabší a silnější dny, ale jak se to týká přímo mě, tak to hned vidím rudě

Jinak díky za povzbuzení ohledně KET, já to teď vidím trochu skepticky a říkám si že mě to může jen mile překvapit

sophiejane
8. dub 2010

no, ketyz, já se mu vyhýbám,jak můžu...bohužel v úterý jsem se nevyhla...

sophiejane
8. dub 2010

ahoj bea, no čím později, tím spíš je mimi dobře vidět, jsou rozumní...až na toho blba

sophiejane
8. dub 2010

jo a beru prednison, ptala jsem se, jeslti ho mam vysadit, beru jen 1denně a Čekal hned at to klidně vysadím, protože to je spíš stejně jen tak "na hlavu" 🙂 no to nevím, třeba pomohl...

katchik
8. dub 2010

Sophie tak povídej, přeháněj. Chcem nějaký podrobnosti 🙂

Beo teď čekám na ms. Ta by měla přijít cca někdy o víkendu a od 1.dc začínám brát estrimax a pak utz 12-13.dc.

sophiejane
8. dub 2010

a že prý jeden prednison denně je "nic" říkal Čekal 🙂tak si vyberte...ale stejně s ebudu bát ho vysadit 😕 jenže už jich mám asi jen 8...

sophiejane
8. dub 2010

ahooj katchi 🙂 no, byli jsme v šoku a jsme doted🙂 můj chlap šel se mnou, šli jsme tam s tím, že je to špatný....a Čekal hned proč jako, dyt je to vše ještě v časném stadiu, přitom ALex. minule že jsem v 7tt a to už by mělo být srdíčko...prostě tenhle byl NAPROSTO v poho...

sophiejane
8. dub 2010

a že mimoděložní bych pozanla, špinila a měla bolesti...a nejdřív říkal proč jsem tam po dvou dnech, že měla být pauza třeba týden, ale já jsem štastná, že to udělali 🙂

sophiejane
8. dub 2010

a hned sedl a začal vypisovart průkazku, tak to jsem taky čuměla, udělal mi fotku, ale je to spíš jen flek 🙂

sophiejane
8. dub 2010

a za 3týdny na krev a kontrolu a pak už první trimestrální kontrola na genetic.vady

katchik
8. dub 2010

a co říkal Čekal na Alex. asi nechápal co? No myslím fakt, že se Alex. vyhnu velkým obloukem. To věřím, že jste v šoku, když ten debil ti připraví takový nervy a pak najednou taková úžasná zpráva.

katchik
8. dub 2010

a zůstaneš u nich?

sophiejane
8. dub 2010

no ráda bych, už mě na příště objednali ke Koreckému, tady u nás je gynda šílená...

ketyz
8. dub 2010

Katchik - tak to máme stejný plán, jen já tu menstr čekám později, i když tomu že dorazí v nějaké rozumné době moc nevěřím 🙂 🙂

katchik
8. dub 2010

Sophie tak hlavně bacha na Alex. 😠 🙂

Kety a máš ket v přirozeném cyklu nebo budeš taky něco brát?

beatrice7
8. dub 2010

Tak jsem vás dočetla 🙂 Sophi, z tebe mám radost 🙂 Dobrou noc

steffi13
8. dub 2010

Ahojky holky 🙂
Nějak nestíhám lítám před odjezdem abych si vše zařídila než prásknu do bot a v Ne už mám lázně..hrůza 😝
Sophi-tak to je skvělá zprávička 🙂 🙂 🙂 tak ať to jen takhle jde pěkně dál a dál..Alex.mě nepřekvapuje nebyl mi sympatický..
tak dobrou papa

Strana