Gest Praha. Jste spokojené?
Prosím napište o vašich zkušenostech v Gestu v Praze, jak ste spokojené, jaká je tam starostlivost a vše s tím spojené. Nedaří se nám otěhotnět a je mi již 31.
Předem děkuji!Zuzka
Petronela ano injekcemi Fostimon protože neovuluju...
Katchik doufám že budeš mít pravdu 😉
Tak jsem tam volala a jsem objednaná už na zítra protože stimulace začne 3 DC což je neděle...
ahooooj...no bea to máš pravdu, to budou ty tvé cysty a bude to v pořádku, uvidíš! jsem moc zvědavá, určitě už bude srdíčko...já dnes po týdnu vlezla na váhu a min.týden 54,5 a ted 54kg 😒 a to jím a dost...není to zase tak snadný něco nabrat, asi rychle spaluju...a to nebliju, to bych asi vypadala příšerně
vstala jsem v 10,noooo...jsme sli spát kolem jedné....opera byla pěkná, docela dobrý zážitek...
hanik - já taky na IUI stimulovala injekcema - Puregonem, ale moc jsem nereagovala, a dávky nechtěli vzyšovat kvůli velkému množství folíků - mám PCO
bea - těsím se na fotečku - určitě už uvidíš srdíčko
sophi - to je fajn že jsi si to užila a s váhou si nedělej starosti ta poroste - počkej za pár měsíců, hlavně jez zdravě a vyváženě - hodně ovoce a zeleniny, a hodně tekutin a bude vám oběma fajn
jsem tu, měla jsem nějaký vyřizování venku. Teď obědvám...tuňáková pomazánka a cherry rajčátka. 🙂
hm, tak jste všechny zmizely. 😒
Co ta Bea v kolik psala, že jde na utz?
už bych šla domůůů.
Ahoj holky, já byla s manžílkem na obědě v pizzerii, tak jsem se pěkně naprala. Teď už rentgenuju hodiny, abych šla už domů.
Bea nás napíná, venku už je pěkně, tak se jí asi nechce k PC.
Holky, to je sranda. Já vám chtěla napsat, že by bylo lepší, kdyby Gest zrušil tu jejich diskuzi tam a jdu se tam podívat a už tam není 😀 . Asi jim to někdo poradil. No po přečtení těch příspěvků by to asi hodně lidí rozhodilo a do Gestu by nešli.. Je určitě lepší, když to tam není a ne že to cenzurujou a nechají tam jen ty pěkný příspěvky.
Mick tak to je dobrý. 😀 No já se teda nedivím, kdybych si to přečetla, tak bych váhala zda tam jít.
Holky, tak se loučím. Musím ještě na poštu. Krásný víkend všem. 🙂
Ta Bea nás teda napíná.
papa
tak ahoooooj a užij si to, my asi vypadneme někam na výlet, ale nejdřív ráno do gestu vyzvednout utrouš 😀
už jsem konečně doma - byla jsem nakupovat a v pátek odpoledne v Globusu - to je o život.
kde je ta Bea? asi se ěkde rozplívá nad svým "flekem" 😀
Dobré ráno, koukám že jste byly celý víkend někde venku - no rozhodně ne u počítače, bylo fakt krásně - doufám že už to počasí vydrží
bea - tak co je s tebou - tak pak jsi dopadla - potřebujeme slyšet nějaké dobré zprávy
já včera dojedla Norethisteron (na vyvolání mrchy) a ta by teď měla tak cca ve středu/čtvrtek dorazit no a 2DC jdeme do druhého kola
Dobré ráno, 🙂
Beo, kde tě máme?
Petronel počasí bylo krásný. Byla jsem s kamarádkou a hafanama v Prokopským údolí. Snad už bude jen pěkně. Tak jdeš znova do boje. Docela závídim, nějak tomu ketu nevěřím, radši bych šla na IVF. Budeme moc držet palce. 😉
Sophie těhule..ty asi ještě chrupkáš co? 🙂 jak jste výletili?
Mick jaký byl víkend?
Ahoj holky!
Petronel, už se ti to blíží, květen bude určitě plodný 😉
Katchiku, nějak mě pobolívá v krku, tak se zase prolívám čajem. Manža má antibiotika, protože je mu pořád blbě, tak snad to od něj nechytnu 😒
Bea nás napíná 😉
Sophie, a co bříško, nemáš už tam bouličku 😉
ahoj holky, tak jsem nasr....vcera nám psala adminka do cekatelek, ze ji chodi do ip stiznosti, ze jsou tam uz jen same tehotne a neodpovidame cekatelkam...to je aaale krrravina! takze holky pozadaly o zamceni, at si ty co si stezuji zalozi diskuzi svou a presunuly jsme se do "volná diskuze" a zalozily new diskuzi maminky z čekatelek...no chapete to????
Sophi zrovna jsem k vám nakoukla a čtu to. A nestačím se divit...co to je za blbost?? 😠
to je co....přitom je tady tolik diskuzí kde jsou těhotné už místo "snažilek"....no nic...někomu jsme nejspíš dlouhodobě ležely v žaludku...co ta bea??? jo my byli v sobotu na obidku v kavárně louvre 🙂 a pak na vyšehradě, tam byly davy, ale bylo nááádherně, a dnes je koukám taky....paráda! někam odpol. vypadnu se projít...ráno jsem měla depku, že nemám žádný břicho, jestli vůbec ve mě něco roste ☹
nejak mi to hlava nebere, hlavně moc nechápu ty co si stěžovali.
Bea se vůbec neozvala, tak nevím. Prochajdu závidím, když to vidím venku, tak se mi vůbec nechce být v kanclu. Na břicho máš ještě čas. Neboj ono poroste. 🙂
Sophie, to je teda kravina. No nevim, místo aby byli holky rády, že je vidět, že se ve vaší diskuzi daří a že otěhotnět jde, tak jsou nas.aný? Já nevim, mě naopak pomáhá, když na diskuzích vidím, že to jde. Naopak, vy už dokážete poradit, co to obnáší a tak.
Katchiku, uvidim, kdyby se to zhoršovalo, tak na to bude tady ten cyklus prdět, ale doufám, že to bude OK. Já na ten krk dost trpím. Měla jsem silnou mononukluozu a od tý doby mám problémy s mandlema. Mám tam pořád čepy.
Petronel, chodíš na gyndu k Holoubkovi?
Sophie neboj, to je fakt ještě brzo. Za to já jsem nafouklá jako kdybych byla tak ve 4 měsíci. Už abych byla těhotná a nemusela ten pupek pořád řešit 🙂 .
no jasně - dyt jsem to tam napsala, s kým bysme si jako porovnávali // na testech....no nic, založily jsme new diskuzi....

Ahoj holky,
Beta, tak nám pak podej hned info 😉 .
Holky, o víkendu má být 18 stupňů. To je paráda. Já chtěla mýt okna, ale teď když pořád plašej s tím popílkem ze sopky, tak nevím, jestli se na ně nevykašlu.
Sophie, to asi rozjela ve velkym 🙂 a ještě chrupká.