icon

Gest Praha. Jste spokojené?

zuzulik
12. říj 2007

Prosím napište o vašich zkušenostech v Gestu v Praze, jak ste spokojené, jaká je tam starostlivost a vše s tím spojené. Nedaří se nám otěhotnět a je mi již 31.
Předem děkuji!Zuzka

petronela82
22. dub 2010

bea - já jsem to po vysazení HA vůbec nedoslala - nereagovala jsem ani na vyvolávačky - pak ani na utrouš a nakonec jsem to dostala po nerethisteronu - začali jsme se stimulaci na IUI a měla jsem vždy spostu malých folíků a žádný dominatní (3 pokukusy) a všechny byly stopnuty, takže jsem IUI ani nebyla - zjistili mi syndrom PCO

beatrice7
22. dub 2010

Takže ET jsi ještě vůbec neměla ?

petronela82
22. dub 2010

bea - ET jo. u mě vůbec nedošlo na IUI, ale při IVF jsem měla 40 folíků a z nich 20 vajíček (ale asi dost nekvalitních) to je taky způsobeno PCO - kvantita na úkor kvality - oplodnit se povedlo pouz 1 vyajíčko a to bylo transferováno

beatrice7
22. dub 2010

A dá se to léčit ten syndrom PCO ?

beatrice7
22. dub 2010

Jo, jasný. Já jsem taky na nic moc nereagovala. Na Gonal vůbec. Až na nejvyšší dávky Menopuru. A víš kolik vajíček jsem nakonec po 14 dnech stimulace těma koňskýma dávkama měla ? Jen 4. Oplodnila se jenom dvě. Obě mi zavedli a chytlo se jedno. Takže nic nazmar 🙂

petronela82
22. dub 2010

bea -těžko říct, dají se zmírnit přiznaky

PCO se pozná vysokých krevním tlakem, cukrovkou, obezitou, vysokým testosteronem - zvýšené ochlupení, vysokým prolaktivem - velká prsa, špatná pleť - akne => a když holčina zhubne, snížní cukr v těle, zlepší si tlak => dojde ke zlepšení i PCO

ale já jsem ukázkový příklad - mě Dr. přišel na PCO až asi za půl roku, a to z krve, protože jinak já trpím nízkým tlakem, cukrovku nemám, měřím 179 cm a vážím 60 kg, testosteron v pohodě, prsa mám jedničky, a beďara jsem měla naposledy ve 12 letech 😀

petronela82
22. dub 2010

bea - já už stimulovala Puregonem na ten jsem moc nereagovala a při prvním IVF jsem měla Fostimon - Dr. říkal že zkusíme změnu - jestli ty vajíčka nebudou pak kvalitnější a tak teď budu mít taky Menopur - jak ti po něm bylo?

beatrice7
22. dub 2010

No to je hezký ! 😀 Tak to dělej obráceně - ztloustni, zvýší se ti krevní tlak. Nemyj si obličej - abys měla akné, pak si nech udělat prsa - hormony budou zmatený a do roka jsi těhule !! 😀

petronela82
22. dub 2010

bea - myslím že moje hormony jsou už tak zmatený, že to ani víc nejde - ale já to nevzdám - teď to vyjde

mick
22. dub 2010

Ahoj holky, mám tu dneska fofrung.

Beat, to je dobře, že jsi v Mediconetu spokojená 😉

Petronel, to jsi vyjímka potvrzující pravidlo v PCO. Tak gratuluju k mrše, teď už to pojede jak po másle 😉

Katchiku, nezapomněla jsi dneska tabletku? A jedí se po jídle nebo je to fuk?

Sophie, po včerejší italský kuchyni bude dneska jaká?

beatrice7
22. dub 2010

Po menopuru mi nebylo vůbec nic, radši jsem ten leták k tomu ani nečetla 🙂 Znám se, vsugerovala bych si něco a ono by se to fakt projevilo. Zajímalo by mě podle čeho se rozhodujou pro určitý lék. Proč tobě třeba nenasadili Menopur hned ? A proč mě naopak nenasadil Fostimon ?

sophiejane
22. dub 2010

ahoj ahoj já byla vzhůru dnes brzy ale pak jsem to ještě zalomila 🙂 no já nevím, italskou kuchyni bych mohla pořád, dneska nějak nevím...

beatrice7
22. dub 2010

Ahojky Mick 🙂 Takže makáš. Já jsem zase doma a nuda je to strašná...............

sophiejane
22. dub 2010

a bea - na týden v cechách nekam jet můžeš! jen to nahlásíš na socku kde zrovna budeš...

beatrice7
22. dub 2010

🙂 Sophi, italskou kuchyni ? A jakto, že nepřibíráš ? 🙂 Já jím relat. zdravě ale nehubnu. Stačí když si dám třeba palačinky a mám 2 kg nahoře. To ti závidím......

beatrice7
22. dub 2010

Sophi, to mi taky říkal dr. a pak řekl- nač na sebe upozorňovat.... tak to nechápu. A jak nahlásit ? Říct jako že jedu na týden někam na Šumavu a nahlásit jim adresu hotelu ? 😅

mick
22. dub 2010

Holky,já bych se taky tááák radší nudila doma s pupíkem 🙂

Sophie, já mám dneska špagety s tuňákem, takže jedu v italské kuchyni s tebou 🙂

mick
22. dub 2010

Beat, a kolik vážíš? Já koukám, že jsem z vás největší baňďur. 😠

sophiejane
22. dub 2010

pizza byla obří a sežrala jsem jí 3/4 🙂 můj chlap si koupil pálivou a nemohl to zmáknout, to byl ohen 😀

jéé palačinky 😉 to není úplně špatný nápad 🙂 no já byla jako malá docela oplácaná...taky jsem si prošla anorexií...a ted jím všecko, i když radši mám rozhodně zdravější jídla, hodně těstoviny...a nepřibírám...

sophiejane
22. dub 2010

aha tak to ti asi říkal že klidně jed a nikam to nehlaš 😀

sophiejane
22. dub 2010

na těhule prý moc nechodí....

sophiejane
22. dub 2010

mick na tvé fotce žádného bandura nevidím i když jsi tam bleška 🙂

petronela82
22. dub 2010

bea - každá reagujem jinak - musí se to zkoušet - tobě sednul Fostinom a mě teď sedne Menopur

hlky vy mi děláte chutě - špagetky bych si taky dala, ale tuňáka bych vyměnila za lososa, nebo tu pizzu - já si snad půjdu už pro oběd - i když už mám pomalu nárok =. budíček mám v 5:00 tak oběd můžu mít v 11:00 - že?

beatrice7
22. dub 2010

Mick, 65 .......... ☹ strašný, já vím... A ty ?

Sophi, říkal mi to taky že na těhule nechodí. a hlavně ne o víkendu, že by jim to nikdo nezaplatil. Já tomu moc nevěřím. A jak to budeš řešit ty ? Pojedete někam ?

sophiejane
22. dub 2010

určitě! přece nebudu dřepět v bytě celý léto, to ani omylem!

sophiejane
22. dub 2010

jo s těmi víkendy se neboj to říkala i doktorka mému chlapovi...

beatrice7
22. dub 2010

Říkala jsem si, že bych měla chodím na diskuzi holky xxxl, ale u vás je mi líp 🙂 tam jsem to ani nezkoušela. A navíc, zas až tak tam nepatřím- mám velikost M 😀

sophiejane
22. dub 2010

🙂 no ale kdo ví, třeba mě korecký pošle makat

sophiejane
22. dub 2010

bea ty jsi prdlá...a kolik měříš?bud v klidu, jooooo

beatrice7
22. dub 2010

A ty to fakt budeš hlásit na sociálku ? To jim řekneš, že budeš na té a té adrese a nahlásíš jim adresu hotelu ?

Strana