icon

HCG před embryotransferem. Máte zkušenost?

nevimne
20. bře 2025

Dobrý den dostala jsem možnost před transfem aplikaci hormonů hcg máte někdo zkušenosti??? Moc děkuji za odpověď

fioreta
20. bře 2025

Tyjo, zajímavé. O tom jsem asi nikdy neslyšela. Co ti k tomu řekli na klinice, jaký je k tomu důvod? Většinou se bere dlouho předem nějaký estrogen a od dne opu se bere progesteron. V rámci techto dvou hormonů se pak může uchytit embryo a vytvořit hcg. Ale nepíšeš žádné další doplnující informace, takže se nedá posoudit, proč ti to nabídli.

nevimne
autor
20. bře 2025

@fioreta jdu na transfer 5 denní blastocysty už lepím naplast a začnu zavádět tablety a paní doktorka říkala že je lékařská stodie kdy před transferem cca 4 hodiny stříknou do dělohy HCG aby tam jakoby už začalo fungovat procenta úspěšnosti zatím nejsou v podstatě víc nevím cena 5000

fioreta
20. bře 2025

@nevimne Tak pokud je to už několikátý transfer a ty předtím byly neúspěšné, možná se to tvoje doktorka snaží nějak podpořit. Možná potřebuje pouze nahnat nějaké lidi do nové studie. A možná taky ty finance, možná to chce udat za tak pěkné peníze, 5 tis. je docela dost. Vím, že embryoglue je taky drahé, to snad stojí kolem 7 tis. To jsou takové lapače peněz no. Takže asi záleží na tobě, jak se rozhodneš.

nevimne
autor
20. bře 2025

@fioreta transfer je první blastocysta ukázková glue máme 😊

fioreta
20. bře 2025

Tak u prvního transferu bych si to hcg nedávala, když budeš mít embryoglue. To už by bylo překombinované. Ale jak říkám, můj názor a záleží na tobě.

nevimne
autor
20. bře 2025

@fioreta taky si právě myslím že už je to moc kombinací a po pravdě i dost peněz genetika je v pořádku 😊 teď už je to jen na přírodě a popravdě to bylo poprvé co to na mě působilo jakože jak to napsat 🤔aby to dávalo smysl 😊 když už vás sto stalo tolik dejte i tohle 😂sice je to jen studie ale aspoň budou love 😂

nevimne
autor
15. črc 2025

Tak první transfer se nepovedl 😬 za nedlouho nás čeká druhý jsem rozhodlá využít aplikace HCG hormonů tak uvidíme cena je Teda 3900