HCG před embryotransferem. Máte zkušenost?
Dobrý den dostala jsem možnost před transfem aplikaci hormonů hcg máte někdo zkušenosti??? Moc děkuji za odpověď
@fioreta jdu na transfer 5 denní blastocysty už lepím naplast a začnu zavádět tablety a paní doktorka říkala že je lékařská stodie kdy před transferem cca 4 hodiny stříknou do dělohy HCG aby tam jakoby už začalo fungovat procenta úspěšnosti zatím nejsou v podstatě víc nevím cena 5000
@nevimne Tak pokud je to už několikátý transfer a ty předtím byly neúspěšné, možná se to tvoje doktorka snaží nějak podpořit. Možná potřebuje pouze nahnat nějaké lidi do nové studie. A možná taky ty finance, možná to chce udat za tak pěkné peníze, 5 tis. je docela dost. Vím, že embryoglue je taky drahé, to snad stojí kolem 7 tis. To jsou takové lapače peněz no. Takže asi záleží na tobě, jak se rozhodneš.
Tak u prvního transferu bych si to hcg nedávala, když budeš mít embryoglue. To už by bylo překombinované. Ale jak říkám, můj názor a záleží na tobě.
@fioreta taky si právě myslím že už je to moc kombinací a po pravdě i dost peněz genetika je v pořádku 😊 teď už je to jen na přírodě a popravdě to bylo poprvé co to na mě působilo jakože jak to napsat 🤔aby to dávalo smysl 😊 když už vás sto stalo tolik dejte i tohle 😂sice je to jen studie ale aspoň budou love 😂
Tak první transfer se nepovedl 😬 za nedlouho nás čeká druhý jsem rozhodlá využít aplikace HCG hormonů tak uvidíme cena je Teda 3900

Tyjo, zajímavé. O tom jsem asi nikdy neslyšela. Co ti k tomu řekli na klinice, jaký je k tomu důvod? Většinou se bere dlouho předem nějaký estrogen a od dne opu se bere progesteron. V rámci techto dvou hormonů se pak může uchytit embryo a vytvořit hcg. Ale nepíšeš žádné další doplnující informace, takže se nedá posoudit, proč ti to nabídli.