Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Jee, holky, to je super, ze to v Heliosu tak vali 🙂 My se asi brzo chystame na KET, vy jste vsechny po transferu cerstvych embryjek? a kolik vam jich davali?
Ahoj holky, prisla jsem se na vas na skok mrknout;)
@hanulka0102 me davali jedno.V Heliosu doporucuji jedno, aby snizili riziko dvojcatek
@hanka1011 No vidíš a u nás zase všichni chtěli holčičku, teda hlavně babičky 🙂 ...... teď už by nikdo neměnil, je to naše zlato! Kolik máte v mrazáku kluků? 😉
Holky, dneska ráno jsem se vzbudila a zjistila jsem, že můj nekonečný klid a vyrovnanost je nenávratně v prd... 😝 ach jejda.
Ahojte děvčata,
chtěla bych se přidat do vaší diskuze. Absolvovala jsem už druhé IVF v Heliosu a opět neúspěšné. Tak jsem se chtěla zeptat, jak vy jste spokojené s Heliosem a jestli máte i zkušenosti někde jinde. Zatím bych to asi měnit nechtěla, ale je mi divné, že to už dvakrát nevyšlo. ☹
Nazdarek Heliosacky. Tak ja uz mam vysledky chlapa. Neni to nic moc,ale aspon vime, kde je porblem...Mame spatny tvar spermii a pohyb a taky ten Halosperm vysel spatne, mame 38% spermii co maji spatnou DNA ☹ . Ty protilatky byly v poradku,tak aspon neco.Jsem objednana do Heliosu na konzultaci,tak uvidim, co nas ceka. 😨
@pepitas Ahoj, ja jdu do Heliosu kvuly tomu,ze jsou tam vsichni mi znami, co tam chodi moc spokojeni. Teprve jsem byla na vysetreni a chlap na spermiogramu a jsme tam zatim moc spokojeni. Predtim jsem chodila do Reporfitu, tak se to nepovedlo-delali mi minimalku, pak nativ a prd...hlavne mam podezreni, ze mi ani nevysetrili poradne spermie, protoze tam jsme meli vysledky v poradku a v Heliosu v pradku nejsou...
Co mate za problem vy?

@pacinkadol no, nás se neptali 😀 .........dobrovolně by jsem to nebrala 😀 ale nééé jsem šťastná že ho máme!
Aha, tak to mi měli jen testy DNA + základní spermiogram na počty a morfologii. A jak dlouho se čeká na výsledky?