Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
holky, já bych se s váma taky moc ráda sešla....Dany, my si to říkkáme už pěkně dlouho že 🙂
@veverka.terka Terko tak to s tvou sestrenici je hruza...a jeste ten jeji synek to musel videt...achjo, nekdy se fakt deji hrozne veci :(
@veverka.terka @danielahe Coze? Vy jste se za tu dobu jeste nesesly? 😀
@ivetka77 představ si, že nee 🙂 ono je to na prd s těma vycházkama na PN a Danka tam měla teďka taky dlouho děti od sestry a nevím, jestli ještě má zájem se se mnou vidět?! ale nejenem s Dankou bych se ráda viděla, s kteroukoli z vás bych si moc ráda osobně popovídala, bylo by to fajn a určitě lepší než takto přes PC 😉
no,s tou sestřenkou, to teda byl děs, jejímu synovi sou teďka 3 roky a ani nevím pořádně, kdo ho teďka vychovává manžela sestřenka neměla, bylo jí teprve 21 let.... ☹
@veverka.terka , no tak rekni a muzem nekam na to kafe...treba jak pojedes na ten ultrazvuk pred ketem? 😉 a jinak hezka fotka brouku 😉
Jinak vam moc vsem dekuji, vim ze je to hrozne, ale urcite je to tak lepsi, jsem si pobrecela a je uz lip
@veverka.terka Tak to je vazne pecka,mozna vze v tak nizkem veku si to ten chlapecek alespon nebude pamatovat..ale teda brrr...
@danielahe já bych šla hnedka, ale to tam mám být na 7h a ty máš vycházky až pozděj ne? kde budu bloumat do té doby, je to na prd....moc moc ráda bych se ale sešla 😉 od kdy máš vycházky ráno? nějak bych to vyřešila, popřemýšlím... 🙂 a dík za pochvalu, to je svatební, teďka je už ten vzhled mnohem horší ☹
@ivetka77 taky si myslím, že si to nebudu pamatovat, ale možná něco v té mysli mu zůstane...je to neštěstí
@veverka.terka ja je mam napsane od osmi? 😉 ..
@veverka.terka krome 11.5, to mam kontrolu, muzu kdykoliv, jen napis 🙂
Ahoj holky,
Dani, je mi lito babicky, ale tes se z miminka...
Teri, fakt hezka fotka ;)
ahojte holky, vidím, že jste pilné,co se psaní týče 🙂 Taky bych už chtěla, abych se trochu pohla, ale ještě musím počkat dva měsíce 🙂 Ale duben utekl strašně rychle.
@kinos ahojky, to víš, musíme si tady sdělovat informace a taky se povzbuzovat 😉 a jak se máš, co lázně, jak to s nima vypadá? 🙂
@veverka.terka Jéjku, už bych taky chtěla sdělovat 🙂, ale zatím je to na mrtvém bodě 🙂, ale Tobě se už to krásně blíží 🙂. Ty jo, no s lázněma to byl boj 😀 . Ale tam, kde by to člověk nečekal. Doktor, který mi je doporučil, mi je až dneska odeslal. Uff.. No v pátek pofičím za obvodní a na pojišťovnu. Tak snad to vyjde v ten termín, kdy už to mám zamluvené 🙂 🙂.
@kinos tak aspoň, že to dobře dopadlo, teďka už je jenom schválit, nabalit se a frčet 😉 jj, krátí se mi to, ale nevím, jestli se těšit nebo mít strach....
@veverka.terka A co po práci se nestýská 🙂 🙂? Já teď měla trošku záběr, ale teď už zase bude líp. Budu se teď snažit dokončit nějaké malé resty, a pak hura na lázně a pak hura na helios 🙂
@kinos po práci 😝 ?! božínku, ani kapku!!!!je mi naprosto skvěle, že nemusím nikoho ani vidět.kéž bych tam už na hoooodně dlouho nemusela.....teda, ale hnedka bych jela s tebou, krásně si odpočineš a nachystáš se na mimouška 😉 na jakej termín to máš domluvený a jakej hotel?
@veverka.terka dneska jsem se zase vystresovala 😒 Před třemi roky jsem měla pry chlamydie pneum., což jsem se dozvěděla až nedávno. A nedávno jsem četla, že je to třeba přeléčit a hlavně před miminem, jinak může mít maličký problémy s plícema. Asi radši občas nečíst... No jo, jenomže jsem v kraji, kde toto nikoho nezajímá, respektive se doktoři tímto nezajímají nebo jen někdo. Na operaci mi nedávno říkali, že je to třeba vždycky přeléčit no a moje obvodní říká, že je to jedno. Tak jsem dneska šla na infekční jinam, a tam mi říkali, že to mají všichni!! Že je to zbytečné. To je hrůza.
@veverka.terka 3.6 bych měla nastoupit a do Royalu 🙂, tak snad to vyjde.
@kinos jj, s doktorama je to někdy hodně zajímavé, taky mám docela bohaté zkušenosti. každý má jiný názor a jiný způsob léčby, co už...tak na to prď, neřeš to, když ti na infekčním řekli, že je to v pohodě. je jasný, že to člověka ale vyděsí že, takto se to po xletech dozvědět. tak to budeš mít úplně nádherný počasí, hned bych jela taky, jééé,, to bylo úžasný, jo, a royal je moc pěknej, byla sem tam s manželem 3 dny, už sem to zde myslím psala 🙂
jjj psala, pak se tě na všechno poptám 🙂 od kufru až po volný čas 😀
@kinos klidně 😉 já sem to tam úplně milovala, fakticky to bylo po všech stránkách úžasný a potkala sem tam úžasný lidi, se kterýma sem se skvěle bavila a taky si s nima mohla o všem popovídat. je to fajn, když tě tam ti lidi neznají a mají na tebe takový nezávislý pohled.
@veverka.terka tak to se budu těšit 🙂, měj se hezky. Já jdu dneska chrapkat, papa
Špatně ani tam nechodí. Jednou jsem tam byla a už nikdy více. Na buduce jdeme na inu kliniku. 😝
@kuka17 co má tohle znamenat?!?!
Ahoj holky jak se všichni máte?
@danielahe moc mě to mrzí co se Vám stalo.Já mám ještě všechny prarodiče a bojím se až to jednou příjde.
@veverka.terka moc pěkná fotečka
Bolí mě v krku byla jsem včera na výtěru teta to dělá ,tak že tam zatím nic nemám že se musí ještě počkat do zítřka.Doktorka mě řekla že si mám koupit v lékarně byoparox.Dneska už je to o 100% lepší.
Taky bych Vás ráda všechny poznala.
@onno ahojky, dík za pochvalu, úplně se čevenám 😀 no, mně taky pobolívá v krku a lehtá v nose, ale už 3.den, spíš si myslím, že je to nějaká alergie a v lékárně mi doporučili oscillococcinum, že je to homeopatikum, tak by to nemělo být pro tělo moc drastický a už je to taky lepší 🙂 ale jinak bioparox je úplně super věc! taky, když mě bolí v krku nějak víc nebo manžela, tak si to pár dnů stříknem a je to dobrý 😉 sice je to pěknej hnus, šílená hořčina,ale fakt účinný, nedám na něho dopustit! a jak vy pokračujete dál? já mám zítra kontrolu před KETem.

@jananovacek @danielahe snažím se být optimista, ale někdy to moc nejde. teďka sem ale určitě víc psychicky v pohodě a ZATÍM to tak neprožívám 🙂
@danielahe Dani, to je mi líto. ale musíš to brát z té stránky, že pokud by se babička měla trápit a stejně nic ze života neměla, tak je to pro ni vysvobození. vidím to u nás v práci, někteří lidi, kteří se hodně trápí, si už přejí umřít, protože vědí, že to nikam nevede a nechtějí se dál trápit....ale vím, že je to těžký, ale člověk to musí tak brát, pokud je člověk starý, tak je to o kapku jednodušší, než když je to mladý člověk. mně minulý rok zemřela sestřenka, zajel ji vlak, když chtěla odstrčit svýho synka z kolejí, syn to přežil, ale ona ne ☹