Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj heliosačky, s napětím tu čítám, jak postupujete za svým snem, a samozřejmě držím palce, ať se každé z vás co nejdříve zadaří.
Zítra si jedeme do Brna pro výsledky úvodních vyšetření, na jejichž základě se rozhodneme jak dál 🙂
Nevím jak velké chtějí folíky před opu???
Holky zeptám se trošku z jiného soudku, kde se dá u Heliosu nejlépe zaparkovat?
@danaho Danulko já neprovokuju 😀 já když to tak vezmu tak mám všechny ty CAR co by kamenem dohodil,ale vybrat ten správnej??? a co se týče parkování neřeším naštěstí trolejbus nemusím parkovat nerada jezdím po Brně autem se nám brnákům vyplatí jet sockou aspon pro mě je to rychlejší kolikrát ty kolony po Brně 😠
Ahoj holky, jak se mate v dnesni destivy den?
Holky četly jste tohle? Docela zajímavý...http://www.facebook.com/SanatoriumHelios/posts/...
Ahojky, tak jsme taky zpátky z dnešní konzultace a výsledek..... Já opět potvrzenou endometriozu a přítel teratozoospermie (jen 1 % nedefektních). Takže závěr - ICSI nás nemine. Dle předchozího CAR byl vždy spermiogram v normě. Jsem z toho zmatená a docela zdrblá ☹
@ilonar To nebyla hodinka vyšetření asi 5 min odběry krve jeden píchanec a asi 5 zkumavek na všechno možný hormon. profil,cukr,štítná,chlamydie,toxoplazmoza,NK bb,.....a další na lačno jsem byla výsledky do 10dnů a pak se objednat na konzultaci ještě potřebujem udělat spermiogram.

@jawuna tak to je super informace 😵