Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Tak je to asi zatím dobrý, po té injekci - jo Agolutin to byl ;) to přestalo a mám přes 5000 jednotek hcg, tak pokud to bude všechno ok, tak mám přijít za týden na ultrazvuk, jinak mám zas volat
Dobré ránko holky, na severu je krásně,ale zima jako sviňa 😀 Přeji všem krásný den. Dneska jsem se dočetla na internetu,že v pátek přebírají D1 stavaři a na 6 let začně rekonstrukce. Tak všechny co tamtudy jezdíme se máme asi na co těšit 😠
@jarmisek ty jses do druhatka za rok v lete?, ze pises, ze bysme se mohly potkat na transferu? 😅 😵 😵 😵 ? Klidne, to ja nejsem proti, ja jsem seznamovaci typ 😀
@jawuna tos mela videt me 😀 , kdyz uz se to stalo na podruhe, tak jsme hystercila, ze je to urcite potrat, urvana jsem dorazila na helios a po injekci me uklidnilo jen to, ze jsem zacla misto krvaceni spinit, no ten muj byl ze me psycho 😀 😀 😀 😀 😀
@danielahe Ať ti všechno vyjde, jak si plánuješ 🙂
@jawuna To musely být včera nervíky, držím pěsti, ať už se neopakují... i když teď už se budeš o prcka strachovat pořád, početím to teprve začíná 🙂
A ještě díky za vyjištění situace ohledně léků menopur vs. merional 🙂 Každá přece chceme udělat/vybrat pro miminko jen to nejlepší 🙂 A já mám ještě víc jak měsíc čas se rozhodnout, čím nakonec budu stimulovat. Škoda že už se to nestihne dřív :/
Holky jak to je u KET,je to jako u stimulky? Bere se také 1 den cyklu ten když dostanete MS do 13 hodiny? A pokud později tak je den až ten následující?
@jarmisek 😅 , tak ja mam v planu zacit resit prcka tak zacatkem cervence, nejlepe srpna, abych mela jarnatko 😵 😵 😵 , tak se klidne muzeme domluvit, aby nam konzultaci naplanovali na stejny den 😀 😀 😀 😀 . Ja bych tam taky zadneho sveho mrazacka nenechala, ale nevim, co bych delala, kdybych jich tam mela 5 😀 . No ja tam nic nemam, tak jdeme do naseho posledniho 3. ivf 🙂 , tak jsme uz ted zvedava, co z toho bude 😀
..............ted ctu to s tou masli, to bylo prvni, co me napadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , treba bude prvnatko hodne miminko 😀
@trefulka dekujiiii 😵 😵 😵 , taky at to s bobkem vyjde 😉 😵 😵 😵 😵

@jawuna ted jsem vás dočetla že by to byl Agolutin????co ti píchli ten se dává.
@katuleb tak sluníčko u nás není prší jaro za dveřima ráno taky nestálo otevřu jdu pro rohlíky anikde nikdo 😠