Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Hezký den holky🙂 Vsem drzim palecky pri stimulkovani, hezky pokracujete🙂 My uz mame zamrazena 4 embryjka s tim, ze cekame na vysledky PGD... Jen jsem se chtela zeptat, jestli jste se nejak pripravovali na KET??? Uz jsem 2 DC... Mate nejake stimulacni leky? Me v Heliosu nic ohledne Ket dopredu nerikali... jen ze mi pak vysledky zavolaji sami🙂 Mejte se krásne a pohladte briska svym heliosatkum, snazilkam hodne stesti 😉
Právě jsem se vrátila z pojišťovny a už zase jen řvu, bohužel nám naši žádost o IVF neschválí, protože s Heliosem nemají uzavřenou smlouvu.
@jawuna Jsem u Zaměstnanecké. Vůbec nevím, co dál. Na stránkách Heliosu mají napsáno, že jsou smluvním partnerem všech pojišťoven, i primář nás ujistil, že by v tom neměl být problém a ups, revizačka mi dneska řekla, že nám tu žádost nemůže schválit, že Heliosu proplácí jedině akutní případy, což IVF v žádném případě není. Tak mi vzala vítr z plachet, že jsem se nevzmohla na sebemenší odpor.
@jawuna velká gratulace k srdíčku.....
@danaho
@trefulka holky děkuji za držení pěstiček,tak všechny 4 embryjka se drží,mají všechny více než 7 buněk což je standard v Heliosu a prý vypadají moc moc dobře....ale vím že rozhodující je ten 4 a 5 den...říkala to i embryoložka.tak prosím moc držte palce dál....
@januliii gratuluju ke 4 embryjkám. Já mám dnes 10 den na vyšetření 2. Do Heliosu jsem volala a jak píší holky 14 DC si zajdu tady u nás na UTZ a pak zavolám výšku endometria koordinátorce. Prý by bylo dobré kdybych mohla naskenovat fotku toho UTZ a pak 19 den by měl být KET pokud se stihnou vyšetřit embryjka.

@jawuna kéž bys měla pravdu děkuju... 😉