Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@rakoska prý jsou dobrý testy dr. Max mají citlivost jak bývalí mamatesty ještě je dobrej Predictor test http://www.predictor.eu/cz/2011/10/early-tehote...
Ahojky kočenky tak dnešek na utz no jdu zase v pátek už po 4, stimulace pokračuje dnes 14DC a budu píchat ještě 2dny po 4 ampulách tak to máme 26ampulí nad rámec 😖 to bude pálka ještě jsu zvědavá co krev jak budu volat odpo,OPU snad nedělě-pondělí doufám 🙄 holky toto je nekonečná stimulace břicho mám jak jehelník a ten největší folikul je cysta super.Celkem jich je zatím kolem 10.Jsou to nervy.
@dadakin Ahoj holka zlatá, teda chuděro, už mě tě je líto, kolik toho musíš píchat ☹ To už tě to bříško musí bolet teda fest. Musíš to zvládnout, už to musí být fakt psychicky náročné, ale to dáš 🙂 ! A tu cystu ti budou při opu nějak řešit, nebo to se nechává? Moc ti držím palce, aby vše dobře dopadlo!!
@rakoska Jojo, taky hlasuju za Ladymax od Dr. Maxe. Myslím na tebe a dej brzy vědět, silně věřím, že ta druhá čárka už dnes na tebe vykoukne 😉
@jarmisek Já měla ze začátku oblečení asi do velikosti 68, ale ani ne, že bych vyloženě vše nakupovala nové, měla jsem hodně od kamošek. Vždycky mě přinesly plnou igelitku hadříků a já si vybírala, to mě děsně bavilo 😀 Je fakt, že do 68 jsme se dostali dost rychle, ale zase pak ta 68 už nějakou dobu vydržela. Z 56 jsme vyrostli raz dva. A taky si pamatuju, jak jsme byli na rychlonákupu druhý den, co jsme přijeli z porodnice. Malá byla zvyklá být pevně zavinutá z porodnice a já doma měla jen rychlozavinovačku a ta byla úplně volná, tak jsem ještě dokupovala takovou tu klasickou zavinovačku, spinkala pak jedna báseň 🙂 . A taky monitor dechu jsme dokupovali, protože jsme seděli první celou noc nad postýlkou a sledovali, jestli malá dýchá 🙂 . A to jsem předtím byla odpůrce monitorů, jak rychle jsme s manželem změnili názor 😀
A jinak se musím přiznat, že už jsem koupila první věc pro našeho chlapečka, nádherný slintáčky se lvem měli v Tescu, tak jsem neodolala 😀
@dadakin Výsledek bude, neboj, oni určitě vědí, co dělají. Tím, že jsi pod neustálou kontrolou, tak vědí, jak se to u tebe vyvíjí a díky tomu dokážou odhadnout, kdy je ten správný čas 😉 Já mám pocit, že v RF to dělali 13 až 15 den každé, neřešili to až tak individuálně, ani tolik kontrol tam nebylo. Zkus pozitivně myslet, neboj dopadne to dobře!
@danissa Dekuji za zkusenosti,ja toho mam docela hodne v 56, tak snad to trochu vynosime a pro jistotu teda jeste nakoupim tu 68 v dostatecnem mnozstvi 😵 😵 Monitor dechu uzmame zakoupeny, jak se znam, nevydrzela bych to bez nej 🙂 A zavinovacku mam taky jen tu teplou na suchy zip-tak pouvazuju jeste o te klasicke, mozna je nejaka po me doma u nasich 😉
Dobré ráno, holky, tak jsem si dnes udělala test a nic 😒 ještě zkusím jiný a pozděj, ale nevím, nevím 😢
@jarmisek Nemáš vůbec za co 😉 Ale ty přípravy jsou krásný, že? 😵 😵
@dadakin Děkluji za optání...no cítím se nic moc. Celý den je mi šoufl a jsem šíleně unavená a taky podrážděná. Už abych měla první trimestr za sebou. U Sofi mě bylo blbě cca do oběda, pak už dobrý. Teď je to celý den ☹
@rakoska Nezoufej a vyzkoušej jiný test, třeba pozítří, čárka se ještě může objevit 😉 😵 Věřím, že na tebe vykoukne 😉
Holky zítra zase na krev a UTZ myslete na mě at už je OPU.

@rakoska Drziiim!!! 😵 😵