Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@pavli79 Ahoj, musím taky napsat, nedá mi to 😉 Já měla 6. den po KET taky takového ducha, ale ty máš teda hezčího, jasná čárka, i když světlá 🙂 Ten můj vyfotit skoro nešel. A neboj, Pregnyl to už určitě není. Já měla před KET taky Pregnyl, ale to se dává menší dávka, než u normálního cyklu IVF. Ta vyprchá rychle. Tak ať krásně sílí a nejlépe to uvidíš obden 😉 Hodně štěstí!!
Holky moc diky za podporu i vase nadseni, ktere se blizi tomu memu ;) Jsem zvedava zase na rano, jsem se dlouho tak netesila do prace, budu zas testovat az tam 🙂 Totiz obden to asi nevydrzim.. :(
Holky, co byste si o tomhle myslely: včera jsem si ten test dělala s testem Dr. Max. Dneska jsem chtěla zkusit udajne nejlepší Mamatest 10, a ten nic neukazal. Coz se mi nezdalo, tak me nenapadlo nic jiného, nez znova vyzkoušet ten Dr.Max test - a ten zase ukazal ducha, trochu silnějšího nez včera rekla bych.
Tak jeden z tech testu je spatny!! Ale ted který, ze 😀
@pavli79 Věř Maxům, určitě!! Já jsem už tady taky někoho myslím uklidňovala, že ty Mamatesty jsou naprd. Protože oni už dělají jen nějakou novou sérii a na ty si holky strašně stěžují, že dlouho nic neukazují anebo hodně slabě. Teď jsou fakt nejlepší ty dr. Max, na těch je pěkně vidět, jak čárky sílí 😉
@terezi79 Cau Teri, nevydržela, když uz jsem se do toho pustila, je to navykove 😀 No tak dneska Dr.Maxik je o trochu slabsi duch, zato Mamatest který včera neukazoval nic, tak dneska ducha zretelne jo. Si rikam ze jsou ty testy nejake zblaznene nebo co 😉 A hlavne, mozna to delam blbe, totiž testuju az v praci kolem 10hodiny (kdy uz je ta koncentrace vselijaka), ale zatím nechcu doma, manzel by si myslel ze jsem magor když pozoruju nejake duchy 😀 Je takovy racionalnejsi a chce počkat az do nedele, tak to delam na tajnacku v praci 🙂 No ale v nedeli je to 10.den takze to regulerne testnu hned po probuzeni! Drz palce!
A co Ty, všechno dobry u Tebe? Uz jsi v peci Tvého gynekologa?
Tak to my vždycky na duchy čekali oba 🙂) a nejlepší test co ukazoval brzy silnou čárku byl RAPID Clear myslím že 2ks stály 50,- Kč, mají je v každé lékošce. Je to v takovém růžovém plastu.
Nadhera! Ten 9.11.byl ktery den po transferu? ;)
To byl 12 den po KET 🙂
Ahoj holky, jaky jste mely vikend?
@pavli79 Mamatest je na prd lepší je dr Max a nebo ten digitál Clerblue,holky moje dvojčátka mě opustily 16.1. jsem byla na revizy byla jsem 14.týden asi to byly holčičky dle histolky vše v pořádku žádné vady trofoblastu nenalezeny byly ale mono mono což je nejhorší varianta dvojčat na netu jsem našla že je 30-50% úmrtnost v děloze že si můžou přiškrtit nožičku nebo ručku pupečníkem a je hotovo.Tak za 3 měsíce KET když to půjde dobře máme posledního mražáčka.

@pavli79 Potichoučku gratuluji s Pregnylu to není už je to moc dlouho. 🙂