Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Holky vím, že to sem možná tak docela nepatří, ale nenašla jsem jinou diskusi ohledně Heliosu....chtěla bych se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s IUI tam, jestli je možné sperma přinést, nebo jestli je nutné to řešit až na místě?
@jani2013 zeptej se přímo na fóru Helios
http://www.sanatoriumhelios.cz/diskuze
Odpovídá přímo primář Pavel Texl, já tam sice nechodím, je to daleko, ale hodně jsem na to fórum psala, když jsem potřebovala poradit ohledně IUI a IVF
@genio jj ve františkových, ale jo proč ne, člověk si odpočine, pozná dost lidiček, příjemý personál, sestřičky a a pan doktor. Já to brala spíš jako relax, ne že bych si nějaké naděje nedávala, ale spíš se člověk sklidní psychicky. Protože má člověk zasekaný tělo hormonama, myslím si, že 3 týdny na nějakou velkou regeneraci nestačí. Ale jinak doporučuju 🙂 😎
Ahoj holky, tak další info, nakonec pujdou 4 embrousci na PGD vysetreni a dva nebo tri nejdou vysetrit, ale budou se taky mrazit. Po tom fiasku třetí den, kdy nám zbyla polovina, mám fakt radost, i když člověk se samozrejme zatím bojí moc radovat...tak drzte palecky, taky drzím
to genio: dnes taky voláš, ne? dej vedet...

@genio to je slušný, neblázni 😉