Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@ingrid0105 a jo.. Ja jak prispivam do vic diskusi, tak jsem si nevsimla.. Ja do reprofitu v brne, ale pokud to ted nevyjde premyslim prave o heliosu..vcasna blastocysta je presne co?
@nadijka 5 den embryjko moze byt vcasna blastocysta a aj blastocysta, mne to vraveli o 8 do telefonu ale delilo sa dalej. Ty si mala soft stimulku?
@ingrid0105 ne dlouhy protokol ...Vajicek dost, ale nezrale.. Tak nakonec nam zbyla jen tahle blasta.. Tak nevim, jakou mame sanci, pac ma znamku 2.. 😒 ale i takove prej transferujou, ze dvojka, je jeste dobry no.. Tak uvidime 😊
@nadijka citala som tvoj dennicek 😒 no mas toho za sebou az az. budeme si navzajom drzat palce
@ingrid0105 no muj denicek je silenej.. Ja uz se tomu smeju.. 😄😄 snad nepopisu vsechny listy.. Ale jsou tady holky asi na tom i hur a dockaly se.. 😊 a ty si byla poprve? Drzim palce.. Predpokladam, ze testovat budem ve stejny den..? 😊😊
@nadijka moje 2 IVF a 4 vklad, musime vydrzat aj nam sa zadari a testujeme spolu ak mi nepride skor ms 😒
@ingrid0105 moje taky druhe a treti vklad.. Tak 9.12 budem zhavit testy 😄😄 chodis do prace nb mas neschopenku?? 😊
@ingrid0105 moje taky druhe a treti vklad.. Tak 9.12 budem zhavit testy 😄😄 chodis do prace nb mas neschopenku?? 😊
@nadijka ja mam v pohodovu pracu takze praca, doma by som sa zblaznila, a ty?
@ingrid0105 ja si dam home office na par dni a pak mezi lidi.. Taky by me trefilo.. Ale to je fakt nahodicka, ze dnes transfer jsme mely obe a stejne stary embryjka.. 😊
@nadijka budeme sa sledovat a porovnavat 😉
@ingrid0105
@nadijka Holky, to jsou dobré zprávy, mám za vás radost a moc moc držím palce ať se mrňousci hezky uchytí!!! Dejte pak zase vědět, ju? 🙂 Zatím se opatrujte!
@hellene1 urcite dam a dakujem 😀
@ingrid0105
@nadijka Jéé, já mám takovou radost 🙂 Moc držím palečky dál a ať to čekání rychle utíká 😉
@madlenka87
@hellene1
Diky holky.. Davam si s manzelem decku vina cervenyho na prokrveni a premejslime kam pojedeme ma dovcu, kdyz to nevyjde .. Tentokrat uz se na to fakt nehodlam upinat 😊
Ahojte, predam 2 balenia Decapeptylu (v 1 baleni 7injekcii), nove, nepouzite, udrziavane v chladnicke. Expiracia 01/2015, cena - po preplateni zdrav. poistovnou, resp. dohodou. Ak mate zaujem, piste do spravy.
@nadijka ako moja? ja som 5 den po ako ty a zacala som spinit, a je tam aj krv, a prsia prestali boliet, takze klasika, pride ms. Dufam ze u teba vsetko ok 🙂
@ingrid0105 ahojky, to nic jeste nemusi znamenat.... Hlavne klid, ja ms nikdy pres utros nedostala.. Ja zas se vubec nesetrim, porad nekde litam.. Tak to moc taky nevidim..
@ingrid0105 Doufám, že se to ještě změnilo...:(
@jawuna nie bohuzial nezmenilo. nechapem to lebo to embryjko bolo krasne jednotkove, sliznica tiez a proste prisla ms 😒
@nadijka ako moja? drzim palce 😀
@ingrid0105 To je mi líto :( ale pořád to považuju spíš za zázrak, když se to povede...máš ještě nějaké další embryjka?
@jawuna praveze nie bolo jedine. Uz klasicke ivf neabsolvujem ani chut a hlavne peniazky na to nemam. Velmi som verila ze v heliose to vyjde a nic z toho
@ingrid0105 Teď je to moc čerstvé, ale třeba časem změníš názor...
Ahoj Můžu se přidat?Nevím co si opravdu myslet o Dr. Texl tolik spokojených a já se cítím u něho jak kus kravičky na oteleni. Mám pocit a strach, že tam nejsem brána jako člověk , ale jako možnost zkaženi jeho statistiky. Je mi totiž už 40 let ☹ prošla jsem 1 IVF a 2 IUI a dnes mrška. V lednu mám jít na IVF, jsem samoplátce a ty ceny jsou nemalé
Možná by mě bodlo nějaké povzbuzení
@ingrid0105 b promiň , můžu se zeptat co se stalo. Nečetla jsem to celé, tak se omlouvám, nechci být nepříjemná. Chci ti ale popřát sílu a štěstí do dalšího rozhodováni
@atomsr no ja som absolvovala 2 IVF v Heliose a cele zle. Mala som 3 oocyty, 2 oplodnene 1 prezilo PK ale neuspech na 5ty den som zacala spinit a prisla ms. Som strasne sklamana, pritom AMH mam 1,27, vysledky v poriadku. 1 IVF som mala v Bratislave rovnaku stimulku ako teraz a mala som 8 vajok oplodnenych ale tiez vsetko negativne. Vysolili sme za IVF v Brne 1800 Eur a nic. Teraz si davam pauzu a potom jedine Brno Reprofit

@nadijka helios brno 🙂 no cakanie je strasne