Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

•
3. čer 2016@ilonaat jo tak teď už vám to určitě vyjde a na dovolenou pojedete ve třech 😉
0
@ilonaat čauky jo dobrý jedno je vhodné na transfer tak dnes ve 12.00 jdu 😃 a ostatní 3 nechají do zítra a uvidíme kolik se jich zamrazí.U tebe něco nového?
@zabbkakvak Tak super. Tak tfuj tfuj. Budu na tebe myslet. U me nic noveho. V nedeli ten ultrazvuk a tam se zkusim pozeptat co a jak......
jj moc děkuji 😘 jen aby mu u mě bylo dobře a držel se.Tak se ptej a ptej a ptej a vše bude ok 😉
@zabbkakvak Urcite mu bude u tebe fajn. Prolomis tu heliosovskou smůlu. Ty už jsi určitě tam. Tak se drž 😉
@ilonaat Dělal Texl starší.No musím říct že to byl docela fofr a byla jsem úplně rozhozená.Pustili na telce jak chystají blastocystu v laboratoři další mě to vysvětlovala do toho Texl dával zrcátka a kontroloval ale já poslouchala tu co vysvětlovala jak to chystají.Tak snad by řekl kdyby to nebylo ok
@zabbkakvak odkud jsi holka ze bysme nekdy pokecaly? Ano fofr to je. Lac maj praci i dole....bohuzel. ale urco ne mim tebe ok....
Jsem z Brna.Jo vypadalo to že Texl líta dolu a nahoru taky toho musí mít dost.Ptal se te asistentky jestli ještě bude transfer dnes ona že ne a on tak já jdu zas dolu.No ale za ty prachy musí lítat 😃
ilonaat@ tak jsem tam dnes volala co ty 2 a bohužel nic že od včera neudělali žadny pokrok tak žadný mrazáček nebude 😞.tak doufám že ten co je u mě už je pěkně zavrtanej.
@zabbkakvak Tak to me mrzi. Ale ten co je u tebe je určite ten vítězný. .....my jsme toho pomalýho nenechali mrazit a ted me to mrzí. ....
To doufám že to je bojovník a zůstane s náma.No právě ani neříkali možnost že i ty pomalí můžou zmrazit tak asi nebyly dobre kvality.Kdyz by jsi měla cestu do Brna a měla čas tak písní můžem pokecat.
Začni psát odpověď...

Odešli