Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Já jdu taky v patek do heliosu ale odevzdat jen nahoru kvete dotazník 😀
Ahoj holky,ctu si Vase prispevky a rada bych se k Vam pripojila🙂...me ceka první stimulace na IVF pristi cyklus,budu mit dlouhy protokol...jsem zvedava,jak se sama budu pichat😂 (a to v praci picham ostatni kazdej den)..ale to je asi to nejmensi...zajimalo by me,jak jste zvladali vysetreni propustnosti delozniho hrdla?z toho mam asi nejvetsi strach kvuli bolesti....predem moc diky za odpovedi a drzim vsem pesti!!
Dvě heliosačky moje měly dnes podat hlášení a já si tu koušu nehty z nervů, holky, to mi nedělejte🙂
Ahoj holky tak my nakonec čekáme do zítra zda bude transfer, ale prý si nemáme dělat moc velké naděje že by proběhl ☹
@fonamor ahooooj 🙂 nevím, jestli teda patřím mezi tvoje heliosačky, ale jak jsem psala jeanne_g - cysta naštěstí není, ale genetika nic moc. Mám něco navíc na 13páru chromozomů, takže další odběry krve, další testy a čekání na výsledky. Možná kvůli tomu budeme muset odpískat i stimulaci a posunout ji na kdo ví kdy :-/
@hanyas No ony musí vylézt z obalu tak, aby šly vyšetřit. To může byt 5. nebo šestý den. Pak se čeká na výsledek a pak je ket, většinou v dalším cyklu, nebo později. Et není. Už jsem taky mela chuť se na pgs vykašlat, ať je to co nejdřív. Ale rozumnější je počkat a taky si v mezičase necham spravit zub, ať mam vše ok před transferem.

@hanyas No tak to se tam potkáme 😊 Já nejsem moc ranní ptak,tak byvam většinou mezi poslednima. No minule jsem nějak v těch 8 cca byla odbavena, ale po mně tam byly ještě dvě holky. Tak snad když přijdeš kolem půl, tak do 8 to dáš 😊