icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

jeanne_g
26. dub 2017

@hanyas No tak to se tam potkáme 😊 Já nejsem moc ranní ptak,tak byvam většinou mezi poslednima. No minule jsem nějak v těch 8 cca byla odbavena, ale po mně tam byly ještě dvě holky. Tak snad když přijdeš kolem půl, tak do 8 to dáš 😊

wendissek
26. dub 2017

Já jdu taky v patek do heliosu ale odevzdat jen nahoru kvete dotazník 😀

linusha
26. dub 2017

Já taky možná půjdu v pátek do Heliosu na případný transfer 🙂

@wendissek Květa tam ještě pracuje? Já ji strašně dlouho už neviděla 😀

wendissek
26. dub 2017

@linusha jo je tam většinou se mnou komunikuje na meilu 🙂

hanyas
26. dub 2017

@jeanne_g tak to se tam všechny možná uvidíme-neuvidíme 😀

jeanne_g
27. dub 2017

Teda, nás tam bude 🙂
@linusha Držím pěsti, ať je v pátek transfer a ještě něco do mrazáku!!!

linusha
27. dub 2017

@jeanne_g díky, spíš se smiřuji s tím že bude max. 1 a nic do mrazáku.

wendissek
27. dub 2017

@linusha myslim na tebe hned zítra napis🙂

linusha
27. dub 2017

@wendissek Vendi díky, dám Ti vědět 🙂

jeanne_g
28. dub 2017

Tak coo, holky? Už máte dnešní pochůzky v Heliosu vyřízené? Já jdu dnes ještě jednou, odpoledne na pohovor s embryoložkou. A vypadá to, že opu bude brzo.
@hanyas Doufám, že žádná cysta nebyla a ultrazvuk byl jen formalita. A co ta
genetika?

hafrol
28. dub 2017

Ahoj holky,ctu si Vase prispevky a rada bych se k Vam pripojila🙂...me ceka první stimulace na IVF pristi cyklus,budu mit dlouhy protokol...jsem zvedava,jak se sama budu pichat😂 (a to v praci picham ostatni kazdej den)..ale to je asi to nejmensi...zajimalo by me,jak jste zvladali vysetreni propustnosti delozniho hrdla?z toho mam asi nejvetsi strach kvuli bolesti....predem moc diky za odpovedi a drzim vsem pesti!!

fonamor
28. dub 2017

Dvě heliosačky moje měly dnes podat hlášení a já si tu koušu nehty z nervů, holky, to mi nedělejte🙂

linusha
28. dub 2017

Ahoj holky tak my nakonec čekáme do zítra zda bude transfer, ale prý si nemáme dělat moc velké naděje že by proběhl ☹

jeanne_g
28. dub 2017

@linusha Achjo, to je mi moc líto 😢 Třeba to přece jen klapne, naděje umírá poslední...

hanyas
28. dub 2017

@jeanne_g ahojkyyyy, tak cysta naštěstí ne, ale genetika nic moc. Mám něco navíc na 13páru chromozomů, takže další odběry krve, další testy a čekání na výsledky. Možná kvůli tomu budeme muset odpískat i stimulaci a posunout ji na kdo ví kdy :-/ co ty? Vše OK?

hanyas
28. dub 2017

@fonamor ahooooj 🙂 nevím, jestli teda patřím mezi tvoje heliosačky, ale jak jsem psala jeanne_g - cysta naštěstí není, ale genetika nic moc. Mám něco navíc na 13páru chromozomů, takže další odběry krve, další testy a čekání na výsledky. Možná kvůli tomu budeme muset odpískat i stimulaci a posunout ji na kdo ví kdy :-/

hanyas
28. dub 2017

@linusha dnes teda není moc šťastný den ☹ třeba bude zítřek o to lepší! Musíš věřit :-*

jeanne_g
28. dub 2017

@hanyas To je teda zapeklite s tou genetikou ☹Ale dobře,že se to pořádně vyšetří. Mně naparili navíc hormony a opu ještě nebude nakonec.

fonamor
28. dub 2017

@hanyas ahojky, no jasně, že tebe🙂.. jejda, a kdy budete mít teda výsledky? Promiň nečetla jsem předchozí konverzaci s holkama...
No to doufám, že se to neodpíská a bude všechno podle plánu, ten přece je🙂
Třeba to bude jen něco malého🙏

hanyas
28. dub 2017

@fonamor
@jeanne_g genetička říkala, že zatím si s tím nemáme lámat hlavu, že to nic být nemusí. Ale může, víte jak... Tam jde o to, že 16.DC bych musela začít s Proverou, abych mohla stimulovat a výsledky můžou trvat třeba tři týdny. To jsou zase stresy... ☹

fonamor
28. dub 2017

@hanyas ach jo☹(.. tak to doufám a moc ti přeju, ať se to neposouvá, to čekání furt na něco je na palici, znám to☹

hanyas
28. dub 2017

@fonamor no právě ☹ Ale jsi hodná. Snad už se na nás taky štěstí obrátí, ať to aspoň můžeme odstartovat... :-/

jeanne_g
28. dub 2017

@hanyas Jo,čekání je ubijejici, chapu naprosto. ale kdyby ti přece jen treba našli,ze muzes byt prenasecem,tak pak budete mít pgd na pojistovnu a mimi bude v pořádku. My budeme taky ještě čekat měsíc na výsledky pgs.

hanyas
28. dub 2017

@jeanne_g uvidime, co bude. Jak to vlastne probiha? Embrya, ktera se spravne vyviji do 6.dne, se potom vezmou na PGD/PGS a to trva jak dlouho? Je to vlastne jakoby Ket v dalsim cyklu nebo jak? Et asi vubec neprobehne, ne?

jeanne_g
28. dub 2017

@hanyas No ony musí vylézt z obalu tak, aby šly vyšetřit. To může byt 5. nebo šestý den. Pak se čeká na výsledek a pak je ket, většinou v dalším cyklu, nebo později. Et není. Už jsem taky mela chuť se na pgs vykašlat, ať je to co nejdřív. Ale rozumnější je počkat a taky si v mezičase necham spravit zub, ať mam vše ok před transferem.

hanyas
28. dub 2017

@jeanne_g to jo 🙂 clovek fakt musi porad cekat a pritom starne a starne. A kolik ti vysetruji embyi? Jestli uz jsi to nekde psala, tak promin. Uz v tom zacinam mit hokej 😁

jeanne_g
29. dub 2017

@hanyas No kolik se povede😊 Některý třeba nejdou vyšetřit,protože nevylezou vůbec, nebo jen málo. My jsme měli minule jen jedno a to hatchovalo až 6. den jen několika buňkami, takže vyšetřit nešlo. Snad bude víc vajíček tentokrát, jsem jak na trni🙂

jeanne_g
29. dub 2017

@hafrol Ahoj 😊 Propustnost hrdla mi nedelali, jen průchodnost vejcovodů a to bylo v pohodě.

hanyas
29. dub 2017

@jeanne_g ja myslela, ze staci, kdyz vydrzi do toho 5.-6.dne a ony musi i poradne hatchovat, jo? Ty jo, to je vsechno tak slozity 😁

wendissek
29. dub 2017

@jeanne_g dnes 28 den a já svině nikde už at dojde chci zacit

Strana