Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

@fonamor @hanyas @bambulka247 Ahoj, tak to zřejmě bylo biochemko, hodnota hcg jen něco málo přes 20 jednotek. Ještě mám teda jít za dva dny znovu, ale moc šancí myslím není 😢 😢 chjo
@jeanne_g Tož to je mi líto, ale možná to poroste 🙂. A když ne, příště to vyjde!!! Třeba si taky "odskočte" na minimálku. My měli z prvního ivf 1 embryjko, z druhého 0!!! a z třetího 1 trochu abnormálního vzhledu, po dvou neúspěšných ivf jsme "odskočili" a po minimálce 3 dobré kvality a dva z toho špičkové 🙂. Já jdu na krev až ve čtvrtek... :(
@fonamor Praveze pojistovna to neproplaci, ale vyjde to cenově plus mínus jak doplatky za klasický ivf, když si k tomu přidáš i ICSI a PK. Stimuluje se Clostilem a možná se pak připichuje Menopur nebo něco. Šance je tak na 3-6 vajíček. Je to pro ty, co na klasickou stimulaci reagují špatně, nebo když má někdo hyperstimuláky, nebo když už nemá pokusy na pojišťovnu tak je to levnější než klasický ivf jako samoplátce.
Ty jo já jsem v pasti! :-O ve 22:00 si mám píchnout Pregnyl, ale nevím, jestli si ještě večer (tak jako každý den) mám píchnout i Diphereline a Menopur :-O Nevíte někdo?

@wendissek 13:20 na značce🙂...