icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

fonamor
12. čer 2017

@wendissek 13:20 na značce🙂...

jeanne_g
12. čer 2017

@wendissek Praveze jdu az ve stredu na krev. Rikali mi při transferu, ze mam prijit az 14 den, at je to jasne. Při prvním ivf jsem byla uz 12 den, tak nevim. Mozna zavolam koordinatorkam.

fonamor
12. čer 2017

@jeanne_g hi hi, já si měla dělat tt až 3.6.... no kdo by to vydržel,, že? Už 7 den po transferu jsem letěla na krev, a pak za týden a zase za týden, jako samoplátce.. Já prostě na to nemám nervy🙂.. Neboj, ve středu uvidíš hodnotu fcg a pak budete sledovat, jak hezky roste🙂

wendissek
12. čer 2017

@jeanne_g aha me vždy v heliosu hnali 12 den

jeanne_g
12. čer 2017

@fonamor Zlati, prosimtě, co ten ultrazvuk, jak to dopadlo??? Moc na tebe myslím!!!😘

hanyas
12. čer 2017

@jeanne_g
@linusha děkuju holky, snad máte pravdu 🙂 dnes už to tak černě nevidím - uvidí se zítra na kontrole ;)

hanyas
12. čer 2017

@fonamor taky jsem napnutá! 🙂 nenatahuj náááás :-P

hanyas
12. čer 2017

@jeanne_g sice je čárka na 12.den celkem slabá, ale důležitý je, že se tam uvnitř něco děje! 🙂 budu moc držet pěsti na krev 😘

fonamor
12. čer 2017

@jeanne_g
@hanyas
Holky, já byla pak ještě nakoupit a na nehtech a tak, toš nestíhám🙂... Viděn dneska gestační vajco, v něm žloutkový váček a patrný slabý srdeční tep, ale nedalo se to poměřit, prý to nemá ještě ani 2 mm..
Děkuju za podporu, vyschízuju se zase příští pondělí🙂

hanyas
12. čer 2017
sticker
jeanne_g
12. čer 2017

@fonamor No paráda!!!

fonamor
12. čer 2017

@hanyas
@jeanne_g
Hani, tobě zítra držím palečky, jak s těma tvýma folikama.. napiš co a jak, budu v práci na mizerné wifi, tak doufám, že se připojím.
@jeanne_g zlati a tobě přeji pěkné hcg, písni kolik bylo a kdy půjdeš znovu. pá

wendissek
12. čer 2017

@fonamor tak to je fajn ted uz si 6 a něco ne ?

hanyas
12. čer 2017

@fonamor určitě dám vědět, jak to půjde ;) díky 🙂

fonamor
12. čer 2017

@wendissek wendisku,5+6.. Podle tehotenskeho kalendare,ale v papirech mam 6+2... Kdo se v tom ma vyznat..

wendissek
12. čer 2017

@fonamor vetsinou se to počítá od prvního dne poslední menstruace a pak podle utz

tomik1234
13. čer 2017

@fonamor Super zprávy, a žádné stresy z toho, že ti nic není. Mne minule nebylo celé těhotenství nic 🙂 🙂 🙂.

jeanne_g
13. čer 2017

@fonamor @hanyas @bambulka247 Ahoj, tak to zřejmě bylo biochemko, hodnota hcg jen něco málo přes 20 jednotek. Ještě mám teda jít za dva dny znovu, ale moc šancí myslím není 😢 😢 chjo

fonamor
13. čer 2017

@jeanne_g ahojky, nezoufej ještě, já jsem taky měla 7 den po transferu nějakých 20HCG... Pořád držím palečky, ať to aspoň někomu dopadne, to už není možný toto.

hanyas
13. čer 2017

@fonamor jak aspoň někomu! Tobě především! A bez řečí! :-P nechtěj mě naštvat - jsem teď hormonální hybrid, jak říká manžel 🙂

hanyas
13. čer 2017

@jeanne_g a tohle je mi líto, kočko... třeba to ale ještě není ztracený...😔

jeanne_g
13. čer 2017

@fonamor Zlato, tobě to ale ještě dopadne!!! Už jste to s broukem dotáhli daleko a překonáte i toto!!! 20 7. den je v pohodě, ale 13. den už dost blbý ☹((, já jsem 13 den po KET. Krev myslím jen formalita. Už se poohlížím po jiným centru.

tomik1234
13. čer 2017

@jeanne_g Tož to je mi líto, ale možná to poroste 🙂. A když ne, příště to vyjde!!! Třeba si taky "odskočte" na minimálku. My měli z prvního ivf 1 embryjko, z druhého 0!!! a z třetího 1 trochu abnormálního vzhledu, po dvou neúspěšných ivf jsme "odskočili" a po minimálce 3 dobré kvality a dva z toho špičkové 🙂. Já jdu na krev až ve čtvrtek... :(

fonamor
13. čer 2017

@jeanne_g ještě neházej opravdu flintu do žita, prosím, v pátek to může být jinak. My to bud dáme nebo nedáme, nic jiného není, drž se mi, muck❤

jeanne_g
13. čer 2017

@tomik1234 Rozhodně teď minimálku vyzkoušíme. Co ten Zlín, jací tam jsou? A můžu se zeptat, kde byl u vás problém?

fonamor
13. čer 2017

@tomik1234
@jeanne_g
Holky, můžu se zeptat, co je to ta minimálka? To je něco jako poloviční IFV a jde to na pojišťovnu? Jak to rposím funguje?

jeanne_g
13. čer 2017

@fonamor Praveze pojistovna to neproplaci, ale vyjde to cenově plus mínus jak doplatky za klasický ivf, když si k tomu přidáš i ICSI a PK. Stimuluje se Clostilem a možná se pak připichuje Menopur nebo něco. Šance je tak na 3-6 vajíček. Je to pro ty, co na klasickou stimulaci reagují špatně, nebo když má někdo hyperstimuláky, nebo když už nemá pokusy na pojišťovnu tak je to levnější než klasický ivf jako samoplátce.

hanyas
13. čer 2017

Ty jo já jsem v pasti! :-O ve 22:00 si mám píchnout Pregnyl, ale nevím, jestli si ještě večer (tak jako každý den) mám píchnout i Diphereline a Menopur :-O Nevíte někdo?

jeanne_g
13. čer 2017

@hanyas Hani, já v den Pregnylu už jiny léky nepichala.

hanyas
13. čer 2017

@jeanne_g děkuju za info. Fonamor taky radí píchnout jenom Pregnyl, tak snad to tak má být. 🙏

Strana