Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
ahoj holky,k dnešnímu dni máme 4 oplodněná vajíčka metodou isci a 15 oplodněných normálně, snad to zvládnou všechny
Ahoj holky,mam dotaz na ty z vas,ktery uz diky ivf otehotnely a presto jeste navstevuji tyto stranky. Jsem po ketu,ted koncim 13. tyden a vcera jsem byla na prvotrimestralnim screeningu - vsr v poradku,negativni. Mam ale snizenou hodnotu papp-a,takze se doporucuje v 16.tydnu jeste tripple test..pro jistotu. Docetla
Docetla jsem se,ze tato hodnota muze byt nizssi pri tehotenstvi po ivf a nemusí to znamenat nejakou hrozbu.Proto jsem se chtela zeptat,jestli s tim taky treba mate nejakou zkusenost?
tak jsem na vážkách, mám Ohss, můj gynekolog mi doporučil hospitalizaci nejlépe dnes a když jsem volala do heliosu, tak mudr texl že to není potřeba. jsem z toho zmatená, jet či nejet?
Tak se hlásím z nemocnice.
@hafrol Ahojky, u mě v 13tt vše dopadlo ok na NT+ a papp-a ,taky nižší po poradě s genetičkou. Přesně jak říkáš ze studií dokázáno, že po KET často je nízké. Doporučen v 16tt trippl test vyšel negativně a zítra mě čeká v 21tt 2 vel. screening. U mě zatím vše ok🙂 Podle mě se nestresuj hlavní je,že byl v pořádku UT.

@hanyas určitě se ozvu. bříško bolí ale zas to není takový extrém, vzala jsem si algifen a je to mnohem lepší. mám ležet ale nejradši bych šla vařit nějakou ňamku k večeři pro manžílka 🙂