Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@denicl tak o tom jsme neslyšela
@petina1811 cetla jsem o tom,pokud spatne funguje,proto se pak embryo neuhnizdi. Je to taky o vaječníku,tak premyslim jestli kdyz mam jen jeden tak ho treba mam špatný a kor kdyz podstupujeme to odsati fólik.,tak nam ho vlastne odstraní a pak nam davaji vlastne ten progesteron,to je dulezite pro žluté telustko,jestli ho treba nemam malo..proto se mi tam embryjko neuhnizdi..pry podávání ústně nebo vaginální treba nestačí..zeptam se na gynde jestli mi ho muze vyšetřit..zajímá me to. Proto mam cyklus i po 25-26dnech,pokud je prave mene jak 26,je spatna funkce žlutého telistka.
@petina1811 ted ctu v ceníku Heliosu,ze rozmrazeni stoji 3tis a Ket 5tis.? Tak to je fakt mazec...😂😂😂
@denicl platit budeš 5000kc to je za cely ket. Tak ja mam cyklu 28 az 32 ale to žlutého tělísko jak píses to je zajímave třeba to muže byt ten problém, jak se dela vySetreni toho zluteho tělíska nevis
@mirda79 ahojky Prosím te brali ti před ket krev na progesteron ??
@petina1811 zeptam se na to zitra,budu volat své gynokolozce,zeptam se ji na to..pak povim..ale zajímavé to je,udela se to asi 4den menstruace asi nejaky ster nebo krev,nevim
@petina1811 me nikdo nerekl ani jak vypada sliznice,tobe rekli?
@denicl vždy me řekli jaka je sliznice ale v heliosu samozřejme ještě ne pac jsembnebyla zatím na žádném ketu 😊
@hanyas v to doufám 😀
@petina1811 tak jsem volala do Brna a teda nic jsem se dozvěděla. Prej si mam sama rozmyslet kdy mam prijit.jestli chci ted a nebo dalsi cyklus. Proc se nemluvi s doktorem,Vzdyt ty holciny nevědí ne? Pry výsadbě estrofen,ten ani nemam😂tak nevim co si myslet.
@petina1811 Ahoj. Ne,to mi krev nebrali
@mirda79 Krasny 🙂
@mirda79 tak to moc gratuluji krasna čárka 😍 mam z toho radost potřebovala jsme slyset ze se někomu zadarilo 👍
Moc vám děkuji 😘. Pro mě je to,ale moc předčasné se na plno radovat,když vím,jak to jednou dopadlo. Tohle byl sedmý transfer, první v Heliosu. Je mi 38 let.
A teď věřím, že se každý z vás zadaří.😍🍀🍀🍀 Moc vám to přeju. Ty zázraky se dějí 😍😇
@mirda79 děkujeme, říká se naděje umírá poslední...ale sama víš jaké je to vždy zklamáni🙂 Ted bojuji trochu sama ze sebou a bojím se dalšího zklamáni, ale ty tvoje // mě přesvědčily o tom, že zázraky se dějí a musíme stále věřit, že se to povede. Tak se moc opatruj a věřím, že vše bude jak má být🙂 Hodně štěstíčka přeji🙂
@mirda79 jooooooooo😁😁😁 ja mam z tebe takovou radost po takovych zkušenostech konečne se ti to povedlo😍 vím závidět by se nemělo ale ja už chci takyyyyyyyy😁😁😁
@denicl ahojky ptala jsi se sve gynekolozky na to žlutého tělísko nebo ne od včera me to vrtá v hlave 😁
@petina1811 neptala, mluvíš vždy se setrou tak se zeptám až tam půjdu 16.4. na uzv...snad i něco poví víc..taky mi to vrtá hlavou

@petina1811 Vzdyt klidne jdi..😊my jeste pockame,zitra jim zavolam a domluvim se s nimi. Taky by me zajímalo jestli mi treba nefunguje spatne žluté telistko,necham se vyšetřit na gynde,nikdy nestačí jen utrogestan. Neslysela jsi o tom?