icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

apple_tree
17. dub 2018

@denicl
@tynka75
@petina1811 Ja kdyz jsem byla ted na konzultaci s embryolozkou, tak mi rikala, ze i kdyz mame metodu macs a picsi, ze stejne to vychazi tak, ze z puvodne oploznych vajicek zustane pouzitelna jedna tretina a vse navic je bonus, tak jsem dost cumela, ze to je fakt malo. Na to pgs jsem se ptala a rikala, ze u nas zatim neni duvod, kdyz je to nase prvni ivf, a ze jsme mladi (no nevim, je mi 33 a kousek, to si nemyslim, ze jsem na prvni dite uplne mlada).

petina1811
17. dub 2018

Tohle bylo naše 3 ivf tak asi proto to šlo dat na genetiku. Nevím jak to přesně funguje

petina1811
17. dub 2018

@petina1811 pojistovnu 😊

petina1811
17. dub 2018

@denicl to máš pravdu ja si Taky nedokážu představit život bez prcka 😢 zatím se stim neumím vyrovnat ale snad ani nebudeme muset ani ty ani ja 🍀🍀🍀

iwettka
17. dub 2018

Tohle nechápu, proč někomu to proplatí a někomu ne? V čem je rozdíl? Známa ma oborovou pojištovnu jako já a měly to zdarma a nám při konzultaci řekl Texl že možná 9-14 tisíc ale že se to ještě neví.... jsem po přerušeném těhotenství pro Downa a manžel mám translokaci chromozomů...Myslela jsem že tohle Helios umí..(na pojišťovnu)

mirda79
17. dub 2018

@petina1811 Ahoj. Hodnota krve byla 403,9

petina1811
17. dub 2018

@mirda79 jeee tak to je krásný moc gratulují to jste šťastni 😍

petina1811
17. dub 2018

@denicl a jak se jinak bydli v novém domečku ? To musí byt super 👍

denicl
17. dub 2018

@apple_tree asi opravdu říkají každému neco jineho,nam navrhli macs a picsi,to ze prezije 1/3nam nikdo nerekl a rovnou nas tlačili do pgs..dokonce při transferu ho chtěli zaplatit,i kdyz jsme ho nechtěli..me neni ani 30 a pritel je jeste mladší..nejhorsi je,ze při prvním ivf nikdo neresi,a odpovědi typu nemusite,uvidime,naprosto nesnasim..clovek udela cokoliv a stoji to prachy,ale oni nevědí jestli se podaří nebo ne..bohuzel je to porad byznys..i kdyz budu zkoušet a bojovat tohle je taky na palici.😂😂😂

denicl
17. dub 2018

@mirda79 🍀🍀🍀gratuluji moc..

denicl
17. dub 2018

@petina1811 jakou mas pojišťovnu?

mirda79
17. dub 2018

@petina1811 Děkuju. Uvidíme,jak to bude dál. Snad bude vše v pořádku. Já sem moc moc ráda. Moc vám tady držím palečky 🍀🍀🍀,aby jste byly taky šťastné 😊

mirda79
17. dub 2018

@denicl Děkuju. Přeju ti taky hodně štěstíčka 🍀🍀🍀, ať se to povede. Moc moc vám to tady přeju

petina1811
17. dub 2018

@denicl 205

petina1811
17. dub 2018

Teď jsme byla venku s neterinkou jsou ji 2 roky a je to fakt kočka 😊 úplne jsme se zasnila jaka to je nádhera 😇 vůbec nikdo to z me rodiny neví že už jsme podstoupili 3 ivf a pomalu začínají otázky typu a kdy vy budete mít miminko jak od kamarádů tak od rodiny a v parci taky, je to hrozny si furt něco vymyslet😠 nevím jestli to vůbec někdy někomu řeknu že se nám nedaří a co vsechno už máme za sebou.

linusha
17. dub 2018

@petina1811 u nás je to stejné. Rodina to taky neví co máme za sebou a ze nebudeme mít rodinu jen tak jen moje máma tuší že je problém a kamarádky to některé ví. A taky často slychame nevybíravé otázky a komentáře.

hanyas
17. dub 2018

@iwettka co ja vim, tak treba u VZP je doplatek teprve od 8/2017. A pri 1. IVF se genetika vazne nedela, pokud k tomu neni nejaky konkretni duvod.

hanyas
17. dub 2018

@mirda79 gratuluju! 🙂 kolikaty den po transferu?

iwettka
17. dub 2018

@hanyas já už jedno za sebou mám v jiném caru, a vyšetření pgd bylo, jen to tam neumí, zkrátka to nedopadlo. Máme doporučení z genetiky, a můj doktor mi právě říkal, že když máme za sebou to co máme , mohla by to pojišťovna hradit., i kvůli věku. Uvidíme, tady nas pgd stalo 20 tisíc 😔

hanyas
17. dub 2018

@iwettka tak to by melo projit, kdyz mate doporuceni genetika 😵 jen je potreba pocitat s tim doplatkem 😔

iwettka
17. dub 2018

@hanyas už to tak vypadá, fakt tomu nerozumím proč to u někoho jde a u někoho ne, když jde o stejnou pojišťovnu 😔
Na druhou stranu radši zaplatíme nějakou částku než se zase bát a nakonec přerušovat pětiměsíční těhotenství.

petina1811
17. dub 2018

@iwettka to mi je moc lito 😕 to musí byt hrozne v 5 měsíci přerušit těhotenství, moc ti přeji ať se zadari jsi silna žena 🍀🍀🍀

iwettka
17. dub 2018

@petina1811 děkuji, i tobě přeji hodně štěstí , aspoň vas chodím číst , držím palce ať je to poslední embryjko zdravé. Já měla taky na vyšetření tři a zbylo jen jedno které bylo zdravé ,ale nechytilo se. Budeš tedy vkládat nevysetrene? Držím palce
V květnu to snad už rozjedeme znovu ,.tak doufám že už jsme si svou dávku smůly vybrali a bude jen líp....

absintka19
17. dub 2018

@iwettka jasne ze umi, zalezi i na pojistovne kterou pacientka ma. Zda a kolik proplati. Proplaci se jen neco, zbytek se musi doplatit.

iwettka
17. dub 2018

@absintka19 právě že máme pojišťovnu stejnou , proto se ptám, ona ho měla cele hrazené. U mě to jisté není.

absintka19
17. dub 2018

@iwettka i u stejne pojistovny se pripady posuzuji jednotlive ,to neovlivnis.

iwettka
17. dub 2018

@absintka19 tak to jsem nevěděla 😔 díky za info

petina1811
18. dub 2018

@iwettka ahojky když to co je na vyšetření bude spatne tak budeme vkládat tobnevysetrene ale doufám že ta 1 dopadne dobře 😇 ach jo to je doba řekli mi ze to budou vědět az v pondělí to jsou strašne nervy😠

petina1811
18. dub 2018

Na stránkách heliosu teď není dostupný ceník upravují ho tak doufám že to nějak Hodně neodráží ty Ruzne metody😊😊😊😊

apple_tree
18. dub 2018

Tak holky, ja uz cekam na pokoji na opu, jsem z toho trochu nervozni.

Strana