Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@apple_tree držím palečky,a hodne zralych oocytu..🍀🍀🍀
@petina1811 uz vis výsledek toho vysetreneho? Tady ctu,ze jdes na Ket? Ja vas tady vsechny obdivuju a držím pesticky...🍀🍀🍀🍀
@denicl
Ahojky jo jdu na ket ještě nevím vysledek ale do ketu ho snad vědět budu říkal texl ze v pondělí by to melo byt. Tak kdyby bylo spatne tak vložíme to nevysetrene. Co ty a ta léčitelka ? A celkove jakpak se máš už je to vse po psychice Dobre
@petina1811 Jj, z Brna a zitra v 10 budu volat 🙂
@apple_tree to je Velká výhoda ze jsi z Brna ja dojíždím cca 100 km
@apple_tree gratuluji, jsi na tom jak já se 14 🙂 tak hlavně at se všechny oplodní a vydrží do 5dne v nejlepší kvalitě 🙂 odpočívej a hodně pij a jez bílkoviny ;)
@petina1811 ano poslední ☹ a první IVF.
@tynka75 to máš super že teprve 1 ivf a hned v heliosu ja ty peníze 2 ivf úplne zbytečné promrhala v jiném caru lituji toho pac Vidim ty Velké rozdíly a začít v heliosu tak věřim ze už teď jsem po 3 ivf dávno těhotná jsou podle me dobří takže me už zbývá jen 1 pokus ivf na pojistovnu a pak konec takže z toho mám taky nervy ze už jen jeden pokus je málo. Bylo by fajn kdyby jsme opravdu teď soucasne otehotnely by jsem si dodávaly energii az do konce vzájemne😆
@petina1811 doufám že další nebude třeba. ten první transfer přisuzuji tělu, že mělo co dělat se vypořádat s tou stimulací a vše řízené uměle + celková narkoza taky asi nepřidá. Šla jsem taky hned po ET zase do práce...možná sem měla být doma a ležet, kdo ví, ted si vezmu den a půl dovolenou a zkusím to takhle v klidu. Bylo by to super, kdyby nám to vyšlo 🍀
@apple_tree drzim palecky 🙏🙏🙏🌷🌷🌷🙏🙏🙏
@absintka19 Dekuju moc 🙂
@tynka75 musí nám to sakra vyjít ja bych byla nejšťastnější na světe nic jinyho mi opravdu nechybí mam krásný život jen tohle mi chybi pak už bych mela uplne vse jestli mi rozumis 😇😇😇
@petina1811 snad bude vice embryii a neco se zamrazi a budou dalsi pokusy-to uz se bere jako KET a ne dalsi IVF. My tedy z 1.IVF mame celkem 7 embryii=7pokusu v 1.ivf
@absintka19 to máte pěkný počet pokusu ja mam bohužel 1 max dva na výsledek jednoho čekám 😕 už jsi z tech 7 mela nějaký transfer ???
@absintka19 jeee ty už máš miminko holčičku a hned na první pokus to je krásný tak by to chtěl každý ☺ hold někdo musí podstoupit více pokusu aby se dočkal jako třeba ja 😕 ale zatím bez úspěchu
@petina1811 posilam moc stesticka at se povede. Nas dalsi transfer ceka v cervenci tak doufam ze se taky povede.
@petina1811 Ahojky,tak jsem dnes byla u te lecitelky..misto hodinu,jsem tam s ni seděla hodiny dve a prislo mi to jak chvilka,vse jsem ji vyprávěla,ona me svůj příběh,bylo to asi jak u psych. kde jsem teda nikdy nebyla,ale ten gauc a prostředí na me působily. Uvedla me do stavu,,psychózy..to co jsem zažívala bylo zvlastni..citila jsem se zvláštně. Citila jsem jak my blikají zavřeny víčka a videla zvlastni svetlo..které odcházelo a přicházelo,pry to byla dusicka..pak se me ptala na ruzne otázky a ja ji odpovidala co citim,plakala jsem...byla jsrm tomu člověku zcela otevřená a to jsrm ji nikdy nevidela. Bylo to prijemne. Rekla mi,ze u me cítí velkou energii tak se shora a hrozne zvlastni pocit,který necítila uz hodne dlouho. Nejsem si jista,jestli vse co jsem citila a vnímána,bylo opravdu diky ni,nebo tim bylinkovym prostředím,ale bylo to prijemne. Namichala mi bylinky přímo pro me na cca 5tydnu a jeste mam kapicky pred spaním na játra pry..tak uvidime..jak zafunguje očista organizmu. Uz jsem mela jeden šálek a jde to..nic dobreho to neni,ale zvyknu si.😊
Ahojky tak to zni zajímave mam husí kůži když to čtu asi na tom něco bude hlavně aby jsi se ty cítila Dobře držím palečky ☺
Tak jdu akorát z Heliosu sliznice je 7 mm homogeni to nevím co znamena 😁 brali mi krev na progesteron a dali recept na utrogestan a dnes by mi meli volat kdy začít zavadet atd
@denicl To zni fak zajimave. Urcite ti to pomuze, ja takovym vecem verim 🙂
@petina1811 To jsme se tam musely dnes rano nejak mijet 🙂 Byla jsem si nechat pichnout injekci proti tomu hyperstimulaku.
@apple_tree jee tak to jsme se museli minout 😁
@petina1811 rozumím, taky mi nic nechybí, jen to naše štěstí 🙂 Tak to máš krásnou tu sliznici ale homogení taky nevím co je, zkusím google :D
@petina1811 Homogenní sliznice znamená že je stejnorodá (běžný nález)
Tak z 13 vajicek bylo zralych 12 a 7 se jich povedlo oplodnit. To jsou strasne nervy tohle. Ja vim, ze 7 je krasne cislo, ale do konce kultivace je jeste daleko...
@tynka75 ale říkaly na utzv ze je to bez dominantního folikulu což moc nechápu jak na obrazovce pak folikulu viděla tak asi proto me poslali ještě na tu krev na progesteron nebo nevím proc možná jestli proběhla ovulace fakt tomu nerozumim 😕😕😕
@apple_tree nevěš hlavu, někdo měl mimíska i ze 2 oplodněných 🙂 Drž jim palce a mysli pozitivně ;)
@petina1811 no ono můžeš mít těch folíků víc ale jen jeden dominantní má vajíčko které uvolní. tu krev nechápu a ten progesteron taky ne, a mají ti volat co dál jo?

@tynka75 ty mas teď taky poslední vajíčko na ket vid? A je to tvoje 1ivf vid.