icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

petina1811
25. dub 2018

@mirda79 aha tak v minulém caru jsem vykazovala a taky to dopadlo spatne😕 mam si ráno zavést utrogestan nebo ho mám zapit???

petina1811
25. dub 2018

A proc se vůbec dáva ten estrofem???

apple_tree
26. dub 2018

@petina1811 Utrogestan si normalne zaved 🙂 A hlavne 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

hanyas
26. dub 2018

@petina1811 estrofem je na sliznici, aby narostla a byla vyzivena. Tusim, ze se vysazuje pri potvrzeni srdecni cinnosti 😉 u jednoho transferu jsem ho mela, u dalsiho ne. Zalezi na dr.a na utz... utrogestan, jak uz holky psaly, do konce 12.tt, nekdy i dyl. 😉

tynka75
26. dub 2018

@petina1811 mě řekli do srdeční akce mimča a utrouš do toho 12týdne. Tak tfuj tfuj 🙂

denicl
26. dub 2018

Holky držím vam vsem moc pesticky at Vam to vyjde..🍀🍀🍀porad ctu Vase příspěvky..ja ted chodim do práce,citim se moc dobre. Tze hned nekdy v srpnu pujdeme na Ket,tak se tesim na Vase //..

absintka19
26. dub 2018

@denicl parada. Ja ked mela 28.srpna 2016 a 14.5.2017 se nam z neho narodila holcicka. Ted nas ceka transfer mezi 7-12. cervencem 2018 tak uvidime. Take ket. Moc drzim vsem palecky.

absintka19
26. dub 2018

@petina1811 jak pisou holky estrofem do srdecni akce a utrogestan min do 12tt, nekdo i dele. Taky jsem to mela stejne utrogestan 2-0-2 do 12tt a estrofem 1-0-0 do srdecni akce 6+4tt

denicl
26. dub 2018

@petina1811 tak jak to s tebou vypada?

denicl
26. dub 2018

@absintka19
Tohle bude muj prvni Ket tak uvidime😊 treba i pujdeme driv,kdyz to uz nevydrzim😊🍀

denicl
Autor odpověď smazal
petina1811
26. dub 2018

Ahojky holky tak o pul 10 jsme byla hotova a šli jsme s přítelem ještě prochodit krásy Brna a musím říct že bych si dokázala představit tam bydlet moc se mi brno libi jinak transfer dělala filkova a spokojenost musím ricto klasicky jsme dostali dvě fotecky a mazala jsme fuc😀 cestou domu jsme potkali kominíka tak nám snad přinese štěstí😊🍀🍀🍀 jinak se cítím upne normálne je mi fajn tak doufám že se povede dneska zatím moc pěkný den 😇😇😇😇

iwettka
26. dub 2018

@petina1811 Moc držím palce ať se brouček drží a pořádně se zakousne 🍀
chytla jsi si knoflík? když jsi viděla kominíka 😉
Taky se mi Brno moc líbí, my si už jedeme příští pátek pro včelky.... to zase budou nervy....

petina1811
26. dub 2018

@iwettka jo jo i pritel si chytnul knoflík 😀😀😀

petina1811
26. dub 2018

@tynka75 @apple_tree @mirda79 holky vypadali Vaše embrya podobně ???

apple_tree
26. dub 2018

@petina1811 Ja myslim, ze vsechna embrya vypadaji podobne, z toho fakt nic nepoznas 😃 Jinak tuhle fotku nemam, meli pokazenou tiskarnu, tak mi ji zalozi pry do slozky a vemu si ji pozdej.

tynka75
26. dub 2018

@petina1811 Hele jána fotce mám jen tu kouličku, ale při vkládání přes tu obrazovku, jak to přiblížili, tak jsem měla takový další vak bublinový z té kuličky, říkali, že je to dobré znamení, že si ty bunky už chtějí z toho obalu vysypat...což znamená u mě vevnitř. rozmrazovali ho ráno, tak proto to nemám na fotce, ale ano, podobné k tvému jsem to měla, myslím, že tobě se to teda z toho embrya sype 🙂 takže za chvilku bude zarůstat ;)

petina1811
26. dub 2018

@apple_tree mas pravdu 😀😀😀ja zbytečné zase vysílají jsem desna 😠 jak se jinak cítíš?

petina1811
26. dub 2018

@tynka75 holky nám se to povede 🍀🍀🍀🍀 musí 😀😀

mirda79
26. dub 2018

@petina1811 Povede se to určitě 🍀🍀🍀. Vypadalo embryjko taky tak. My jsme si dělali s přítelem srandu,že už prdí 😂.

denicl
Autor odpověď smazal
petina1811
26. dub 2018

@mirda79 😂😂😂 to je dobrý to sedi 😂😂😂 nevím jestli je to dobře ale necítím se nějak jinak je mi úplne normálne tak doufám že je to dobře, nebo bych mela Mít nějaký příznaky nebo tak něco ???

denicl
26. dub 2018

@petina1811 tak hodne stesti preji🍀at se ti zahnizdi a splni se ti tvoje prani.🍀

ivivka
26. dub 2018

Ahoj všem, v neděli jsem byla na opu v Heliosu (12ooc, 11oplodnenych a prý jsou zatim moc pěkná, zitra kontrolní telefonát ) , tzn v sobotu by mohl být ET. Predtim neni žádná utz kontrola? Závadim si utrog., trosku me bolí podbrisek, jen po zmacnuti, jinak v sedě, při chůzi, při curani Nee.

denicl
26. dub 2018

@ivivka predtim uz neni kontrola,rovnou ti zavedou pokud budes chtit cerstvy transfer nebo pak az Ket,pokud mate vysetreni pgs nebo pgd. Bolest je normalni po tech hormonech atd. Zadne zbytecne nerviky a hodne stesti🍀

denicl
26. dub 2018

@petina1811 moje vypadalo stejne,tedy ta kulička..ty uz mas vyhatchovanou blastocystu,asi diky tomu asist.harchingu,tak to je super😊

ivivka
26. dub 2018

Pgd nemáme, mame genetiku v poradku, takže neni důvod, Chjo, ja tak na vas všechny myslim a mam všem držím pesti! Byla jsem mooooc překvapena, kolik tam je denně lidi na kontroly, v neděli 4 holky na opu!
Tzn kdy zitra volám (5.den) a v so (6.den), tak kdy mi řeknou, kdy mam přijet?

denicl
26. dub 2018

@ivivka to my mame taky,ale ja myslim pgs...to je jine..nebo pokud je to prvni tak to nebudou navrhovat...zitra zavolas asi v 8hod rano predpokladam a oni ti reknou jestli mas prijet na transfer..vse ti povi..my dojíždění 3,5 hodiny a počkali na nas.

denicl
26. dub 2018

@apple_tree Ahojky,to me mrzi ze nemas,ale urco byla krasna blastocysta. Jak se citis? Jeste se chci jednou zeptat?! Meli jste to nakonec bez pgs?

apple_tree
26. dub 2018

@ivivka No ET by si mela mit uz zitra, pokud opu byla v nedeli. A v sobotu by se zamrazovalo. Drzim palce 🙂

Strana