Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
A proc se vůbec dáva ten estrofem???
@petina1811 Utrogestan si normalne zaved 🙂 A hlavne 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@petina1811 estrofem je na sliznici, aby narostla a byla vyzivena. Tusim, ze se vysazuje pri potvrzeni srdecni cinnosti 😉 u jednoho transferu jsem ho mela, u dalsiho ne. Zalezi na dr.a na utz... utrogestan, jak uz holky psaly, do konce 12.tt, nekdy i dyl. 😉
@petina1811 mě řekli do srdeční akce mimča a utrouš do toho 12týdne. Tak tfuj tfuj 🙂
Holky držím vam vsem moc pesticky at Vam to vyjde..🍀🍀🍀porad ctu Vase příspěvky..ja ted chodim do práce,citim se moc dobre. Tze hned nekdy v srpnu pujdeme na Ket,tak se tesim na Vase //..
@denicl parada. Ja ked mela 28.srpna 2016 a 14.5.2017 se nam z neho narodila holcicka. Ted nas ceka transfer mezi 7-12. cervencem 2018 tak uvidime. Take ket. Moc drzim vsem palecky.
@petina1811 jak pisou holky estrofem do srdecni akce a utrogestan min do 12tt, nekdo i dele. Taky jsem to mela stejne utrogestan 2-0-2 do 12tt a estrofem 1-0-0 do srdecni akce 6+4tt
@petina1811 tak jak to s tebou vypada?
@absintka19
Tohle bude muj prvni Ket tak uvidime😊 treba i pujdeme driv,kdyz to uz nevydrzim😊🍀
Ahojky holky tak o pul 10 jsme byla hotova a šli jsme s přítelem ještě prochodit krásy Brna a musím říct že bych si dokázala představit tam bydlet moc se mi brno libi jinak transfer dělala filkova a spokojenost musím ricto klasicky jsme dostali dvě fotecky a mazala jsme fuc😀 cestou domu jsme potkali kominíka tak nám snad přinese štěstí😊🍀🍀🍀 jinak se cítím upne normálne je mi fajn tak doufám že se povede dneska zatím moc pěkný den 😇😇😇😇
@petina1811 Moc držím palce ať se brouček drží a pořádně se zakousne 🍀
chytla jsi si knoflík? když jsi viděla kominíka 😉
Taky se mi Brno moc líbí, my si už jedeme příští pátek pro včelky.... to zase budou nervy....
@iwettka jo jo i pritel si chytnul knoflík 😀😀😀
@tynka75 @apple_tree @mirda79 holky vypadali Vaše embrya podobně ???
@petina1811 Ja myslim, ze vsechna embrya vypadaji podobne, z toho fakt nic nepoznas 😃 Jinak tuhle fotku nemam, meli pokazenou tiskarnu, tak mi ji zalozi pry do slozky a vemu si ji pozdej.
@petina1811 Hele jána fotce mám jen tu kouličku, ale při vkládání přes tu obrazovku, jak to přiblížili, tak jsem měla takový další vak bublinový z té kuličky, říkali, že je to dobré znamení, že si ty bunky už chtějí z toho obalu vysypat...což znamená u mě vevnitř. rozmrazovali ho ráno, tak proto to nemám na fotce, ale ano, podobné k tvému jsem to měla, myslím, že tobě se to teda z toho embrya sype 🙂 takže za chvilku bude zarůstat ;)
@apple_tree mas pravdu 😀😀😀ja zbytečné zase vysílají jsem desna 😠 jak se jinak cítíš?
@tynka75 holky nám se to povede 🍀🍀🍀🍀 musí 😀😀
@petina1811 Povede se to určitě 🍀🍀🍀. Vypadalo embryjko taky tak. My jsme si dělali s přítelem srandu,že už prdí 😂.
@mirda79 😂😂😂 to je dobrý to sedi 😂😂😂 nevím jestli je to dobře ale necítím se nějak jinak je mi úplne normálne tak doufám že je to dobře, nebo bych mela Mít nějaký příznaky nebo tak něco ???
@petina1811 tak hodne stesti preji🍀at se ti zahnizdi a splni se ti tvoje prani.🍀
Ahoj všem, v neděli jsem byla na opu v Heliosu (12ooc, 11oplodnenych a prý jsou zatim moc pěkná, zitra kontrolní telefonát ) , tzn v sobotu by mohl být ET. Predtim neni žádná utz kontrola? Závadim si utrog., trosku me bolí podbrisek, jen po zmacnuti, jinak v sedě, při chůzi, při curani Nee.
@petina1811 moje vypadalo stejne,tedy ta kulička..ty uz mas vyhatchovanou blastocystu,asi diky tomu asist.harchingu,tak to je super😊
Pgd nemáme, mame genetiku v poradku, takže neni důvod, Chjo, ja tak na vas všechny myslim a mam všem držím pesti! Byla jsem mooooc překvapena, kolik tam je denně lidi na kontroly, v neděli 4 holky na opu!
Tzn kdy zitra volám (5.den) a v so (6.den), tak kdy mi řeknou, kdy mam přijet?
@apple_tree Ahojky,to me mrzi ze nemas,ale urco byla krasna blastocysta. Jak se citis? Jeste se chci jednou zeptat?! Meli jste to nakonec bez pgs?
@ivivka No ET by si mela mit uz zitra, pokud opu byla v nedeli. A v sobotu by se zamrazovalo. Drzim palce 🙂

@mirda79 aha tak v minulém caru jsem vykazovala a taky to dopadlo spatne😕 mam si ráno zavést utrogestan nebo ho mám zapit???