Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@tynka75 to je divočina tomu taky nerozumim ale ni vědi co dělají jsou to jedničky co se tyče ivf 😇😇😇
@iwettka to ja už bych taky byla na wc a testovala klobouk dolů 😊
@tynka75 to už by mělo být vidět, holky mají už pátý, šestý den pozitivní testy, sjížděla jsem to jak šílená na všech diskuzích když jsem měla po transferu v lednu. Ale teď už bych to neudělala, je dobře že se držíš a čekáš... jsou to jen zbytečné nervy navíc. Prostě jsi těhotná a basta :D
Budeš dělat testík ráno?
Ja jsem uplne v klidu a nemam z toho nervy. Ale fakt mi vadi ta bolest. Ja pri ms fakt mivam bolest nesnesitelnou, dva dny jen lezim v posteli a brecim bolesti, jedine, co mi zabira, je horka vana a algifen. No a ted mam taky dost silne bolesti a nemuzu ani horkou vanu, ani algifen, takze to musim nejak pretrpet. Ani jsem dnes nesla do prace a zustala pracovat z domu.
@apple_tree držím palce ať ta bolest co nejdříve zkonci 😇
@iwettka no chtěla jsem, uvidím jaká bude odvaha 🙂 snad tam bude aspon duch...
@apple_tree drž se, nic není ztraceno, dokud nekrvácíš ;)
To by byla parada, kdyby nám to všem klaplo 😊
Nemohou při et nic zvrzat? Neviděl nějak na utz doktor
Jen pro uklidnění, měla jsem pocity jako před MS nebo jako při ale bez krve asi do 12. týdne, pokaždé, když jsem šla na WC, tak jsem čekala, co bude...je to prý tím, jak se prokrvuje a natahuje děloha....tak držím palce všem!!!
Ahojky Já zadne vitamíny neberu dříve jsme brala femibion ale teď od nového roku už žasne vitamíny neberu věřim ze jestli se to má povest tak se povede ale určíte se Vitaminy nic nezkazí Teda jestli se namícháji ještě s X dalšími jinými vitaminy😊
Tak u me holky dle ocekavani snehobilo. Pockam do ctvrtka, kdy mam testovat oficialne a hned budu volat do car, at me objednaji na krev. Potrebuju vysadit ten utrogestan, protoze fakt citim, ze mi krev drzi jen on a bolesti mam silene. No a zkusim ket hned dalsi mesic.
@apple_tree myslím na tebe a držím palečky 🍀🍀🍀
@petina1811 No a co ty, kdy budes testovat? 🙂
@apple_tree az v neděli
@apple_tree myslim na Tebe! Drz se!
@tynka75 ja nebrala krome utrogestanu a estrofemu nic, zadne doplnky, jen vyvazena strava, prvni test 12.den od KET a pozitivni. Ani v tehu zadne doplnky. Adeli bude mit uz skoro rok 🙂
Holky, moc na vas myslim a drzim palce, nas ceka ket az v cervenci tak snad to rychle utece.
@absintka19 a na kolikaty pokus vyšlo předešlé tehu, mohu-li se zeptat?
@absintka19 děkujeme ☺ a neboj do července to uteče jak voda a domu přineses Adelce sourozence 🍀🍀🍀
@ivivka na první pokus.

@apple_tree 👍neboj to je dobře znamení ze jsi dnes právě den kdy jsi to mela dostat a jeste jsi to nedostala to je dobrý uvidíš ze zítra se to potvrdí na testu 😇😇😇