Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@tynka75 😊 me se klepou ruce už teď když si na to vzpomenu ze me to ceka fuj 😊 takže jsi si dělala test 8 den po ketu? Já mám jen strach ze by me asi taky melo to břicho trochu bolet jestli se to Teda povedlo ale me fat neboli 😕 no uvidíme za pak dni😇😇😇 to věřim ze teď je větší strach aby se něco nepokazilo to ted budeš Mít asi strach az do porodu ale moc ti to přeji a držím palečky aby se vse krásne dařilo 🍀🍀🍀 jsi z Brna ? Půjdeš na krev do heliosu nebo někam k vám ?
@petina1811 dělala jsem dnes 9 den po KET. nakoupila jsem si ještě další testy, abych ob den testovala jestli to sílí. Na krev jdu až 9.5. takže to budou další nervy do toho data :D půjdu do Heliosu. 🙂 děkuji, tobě držím palce, budu na vás všechny zas myslet! určitě to vše dobře dopadne 🙂
@tynka75 Prosím te ještě dotaz volala jsi už do heliosu ze mas test pozitivní? Nebo ne ?
@petina1811 to se musí volat? počkám do pátku, jestli čárka bude sílit.
@tynka75
@petina1811 Ja myslim, ze volat se urcite nemusi, vola se az vysledek krevniho testu, pokud se nedela krev u nich. Pozitivni test volat nemusis.
@ivivka Urcite je to zbytecne, zajdi si na krev nekde u vas a pak jen do heliosu zavolej vysledek. Na utz se tak brzo nechodi, to tam jeste neni nic videt ani.
já mám ještě jeden problém...mám hraniční výsledky ze štítné žlázy, dokt. mi řekla že se mám hned objednat jak zjistím, že jsem těhotná, aby mi nasadili léky...takže nevím zda čekat do krve na potvrzení nebo volat ihned....nevíte?
@tynka75 volat se nemusí hned po testu ale jak jsi tu psala ze jdeš na krev az 9.5. Tak jsme si myslela že už jsi tam volala a mas přesný datum kdy mas dojít na krev ale to jsi jsi asi ty sama stanovila ze půjdeš 9.5 na krev vid? Jinak ja bych počkala na krev jak dopadne a pak bych hned resila tu štítnou žlázu me taky primář říkal že kdybych byla těhotná ze ať řeknu sve doktorce ze jsme mela problém se zlazou ať to jen nějak prověřil ze teď z krve co si brali v heliosu je žláza v norme ale prý v minulosti jsme mela hraniční hodnoty. Tak prý pro jistotu
@ivivka ja jsme 6 den po ketu a už bych to taky ráda věděla ale zároveň se bojim. Jak se jinak citis mas nejake bolesti nebo tak něco? Já na sobe nic necítím 😕 Máme to taky docela dálku do heliosu tak bych šla asi na krev někde u nás
@petina1811 né objednali mě oni na tu krev při transferu. Právě ta doktorka ze žlázy mi řekla, že musím přijít do 5-6 týdne, že to má vliv na vývoj plodu ta žláza, tak mám strach, ale asi jim zavolám a uvidím co mi řeknou.
@petina1811 Ja nevím prave, kam bych tady sla, odešla jsem od mého gyn prave k J.Texlovi, tak bych si to asi musela sama platit a jít na laborku rovnou? Nebo praktickej to taky udělá?
Jinak se cítím Ok, trochu unavene po běžných cinnostech, ale bolesti nemám, cítím lehce pravy vajecnik, ale to cely zivot
Tak holky, u me to urcite budou kramy, mam strasne krece a krev je taky. Tak to jsem se fakt dlouho neradovala :( Kdybych to vedela, tak se prostouchnu doma sama a nelezu kvuli tomu na utz. Nejvic me mrzi, ze jsem natesila pritele, ze to prece jen bude asi tehotenstvi a ted tohle, to je mi snad jeste vic lito nez to, ze to nevyslo.
@apple_tree to je mi líto ☹ ale třeba to není ještě ztraceno...naděje umírá poslední. Když to ted nevyjde, určitě vyjde ten KET, já jsem to taky tak měla ;)
@tynka75 jo jo zavolej a budeš Mít klid 😊
@apple_tree přesně vím jak se cítíš. Já jsme taky vždy když to nevyšlo byla ví smutna kvůli priteli je na nem vidět jak moc by si to přál a stále nic ja to chci Teda taky na tisíc procent ale ja se stim vždy nějak popéru ale mrzí me to sklamani u pritele
@apple_tree hele kdyby to fakt teď náhodou nevyšlo tak priste to vyjde ono je lepší dělat transfer v přirozeném cyklu Bez těch všech léků hormonu atd takže hlavu vzhůru myslím na tebe 🍀🍀🍀
@apple_tree myslim na Tebe, neni vše ztraceno. Podle čeho tedy řekl primář, ze je to tehu?
@apple_tree to mě mrzí :( asi jsi měla ET jestli jsem četla dobře.... taky jsem lezla po zemi, ty bolesti jsou fakt pekelný, hormony udělaly své.... odpočívej a další pokus určitě vyjde... 👍
@iwettka Tak ja mam bolesti i normalne, mam endometriozu, takze kazda ms jsou neskutecna muka. Fakt brecivam bolesti. A ano, je to nase 1.ivf a meli jsme et, mame jeste dva mrazacky.
@apple_tree tak to se ti urcite zadari, se máš ze mas ještě dva mrazacky držím palce 🍀🍀🍀
Dneska me to v te práci nějak extra nebaví ještě za za pul hodky končím 😄😄😄 už jen dvakrát a zase 4 dny volna jupiiiii
@apple_tree mě endometriozu vyléčila dcerka, po těhotenství bylo vše v pořádku, MS cítím oproti dřívějšku opravdu minimálně, jen teď při tom lednovém IVF jsem fakt lezla po zemi...
Pokud se ti to opravdu spustí tak se zkus těšit na další transfer... ale vím jak ti je, my měli jen jedno které se nechytlo... a věk mi buší na vrata, teď to bude náš poslední pokus....
@apple_tree Ahojky,neboj treba opravdu ses tehotna,kdyz ti to rekl primar,cetla jsrm hodne případu,ze menstruovali,meli bolesti a přesto byli tehotny..🍀🍀🍀zitra udelej testik...
Holky, ktere uz za sebou mate nejaky pokus a prisla ms jeste pred odberem krve, braly jste dal utrogestan? Ja vim, ze by se melo az do krve, dokud nereknou, at ho vysadim, ale me uz to ted vylozene obtezuje. Uz tece fakt cervena a prijde mi to dost zbytecne to do sebe rvat, protoze bez toho by mi bylo urcite lip. Polikat to nechci a zavadet, kdyz mam ms taky ne...
@denicl Ja jsem to vzdala,vedela jsem uz od nedele, ze prijde ms a byla jsem si jista, ze to drzi jen utrogestan. Tuhle bolest ja moc dobre znam. A fakt mam krece, takze nedelam si iluze o tehotenstvi. Spis me prekvapuje, ze Texl nepoznal, ze dostanu ms, vzdyt to snad z toho utz musi byt nejak poznat, ne?
@apple_tree me prijde hrozne smutný to,ze ti rekl ze je to začínající tehotenstvi,urco si byla stastna a pak to dostanes,to by teda poznat mel..tak treba to neni menstruace,ale jak rikas,taky poznám Mesicky po dvou neuspesich a taky ty bolesti mam,i kdyz nemam endometr.umiram bolesti. Ja kdyz jsem začala hodne krvacet tak jsem jim to zavolala a oni mi rekli at to nezavidim..udelala jsem si i test a přestala to zavádět druhy den krvácení. Taky mi to bylo neprijemne..😔 pockej na me a pujdeme spolu na Ket..my teda pujdeme v srpnu,chceme si užit leto a pak hurá na Ket..sbírám ted síly uz druhy mesic,piju ty bylinkya citim se moc dobre.. tak se hlavne netrap.😘

@petina1811 to je taky dobré znamení, že nic necítíš 🙂 uvidíš že ti to taky dobře dopadne, věřím v to ;) každá jsme opravdu jiná s jiným tělem, mě bolí břicho už týden, každý den jsem očekávala mrchu a doufám, že teda nedorazí..je to hezký pocit, ale zároveň větší strach...aby se to nepokazilo. Řeknu ti, že se mi třepaly ruce jak jsem trhala sáček s testem....