Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@apple_tree Tak me ty informace tam poněkud schází od a do z, pokud se cíleně neptam. A to jsou můj přítel s J.kamaradi a znají se od mala. Hodne věci nám dovysvetloval vždy až po telefonu. S jiným CAR nemám srovnání, Helios je prvni a i prvni ivf a et
@ivivka Taky nemam srovnani, taky moje prvni ivf a et. Vybrala jsem si helios, protoze tam chodim na gynekologii. Nechci je hned zatracovat, protoze nam et nevysel. Oni mi doporucovali odlozit transfer a udelat az ket, ale ja jsem nechtela. Me tam vadi to, ze clovek nema pridelenou treba jednu koordinatorku a jednoho doktora, protoze obcas pak dostane i rozdilne informace. Na druhou stranu s tim, ze pracuji i o vikendu, by se to blbe planovalo. A kdyz obcas slysim, jak to funguje jinde, jsem za helios zatim rada. Ted si holcina v jedne diskuzi stezovala, ze u ni v car nepracuji o vikendu, takze musi o dva dny prodlouzit stimulaci. Ze jinak by ji opu vychazela na nedeli. Coz mi prijde jako totalni ulet, podrizovat stimulaci nebo et tomu, jestli je nebo neni vikend.
Holky určíte je helios jeden z nejlepších caru to mi verte moje to je už 3 ivf ale 1 v heliosu a co se týka stimulace kontroly odběry atd Ruzne nové metody tak helios je jednička v minulém caru tohle vůbec nedelAli ani masc nedělali a už vůbec bez pgs atd takže jsme v dobrých rukou 🍀🍀🍀
@apple_tree @petina1811 to je jasny, rozhodne jsou špička! Akorát je znát, ze je to silena masovka, velkovyrobna. Ja tedy chodím jen k J.T., jednu konzultaci jsme měli s panem primářem a odcházeli jsme jen se zakrouzkovanym cenikem a nevěděli jsme nic, 5krat mu zazvonil telefon, spěchal
Jinak víkendy jsou top, samozrejme
No, snad nám to tam všem dobre dopadne!
@ivivka a jakpak ty jak jsi na to?
@petina1811 děkuji za optani-spíše odpocivam, nekrvacim, ze by to teklo proudem, občas kapka, jenže ja mam velmi slabou ms i normálně, skoro jen slipovky nosím i při ms, takže fakt nevím, uvidime. Utrogestan 2-2-2.
Co Ty? Vše Ok?
Jo ja se cítím tak nějak stále stejne občas ty záda zaboli ze se leknutí e přijde MS občas bricho zaboli ale je to jen chvilema během dne takže nevím co si myslet, minulý měsíc jsme mela Ms 28 den teď už je to 29 den ale normálne mivam MS 32 takže mám ještě čas a třeba se ty bolesti budou stupňovat a ve středu ta mrcha MS dorazi fat nevím co si myslet
@petina1811 ja měla pocit, ze me prave bolí vpravo jako vždy vajecnik na ms, ale je to jak říkáš, bolí, nebolí, bolí, nebolí, spis bolí jen kdyz neco dělám, kdyz jsem v klidu, tsk ne, takže taky nevím
Jenže dnes test negativní, takže asi je to pase ☹️
@ivivka to ještě ne zkoušej testy do toho 14. Dne když už jsi začala tak bych pokračovala s testama do toho 14. Dne
@petina1811 budu ted vyckavat a uvidime třeba ve středu, to bude 12.den
@ivivka ok Hodně štěstí přeji 🍀🍀🍀
@petina1811 i já Tobě, dame si vedet, jsk jsme na tom 😉
@mirda79 ahojky chci se zeptat ty jsi byla na krvi v miste bydliště vid? Chci se zeptat to si sla k obvodakovi a on ti ji vzal nebo jsi byla v nemocnici ? Já jen ze zítra si asi udělám test a pak kdyžtak na krev ale do heliosu se mi nechce je to daleko tak jak to funguje jinak jestli musím do nemocnice nebo kam ? Prosím o informace Děkuji
@petina1811 Ahojky. Já sem si volala ke svý gynekolozce,jestli mi ji vezmou oni. Tak samozřejmě,že řekly,že jo. Tady v místě bydliště. Kdyby né,tak bych si zašla k obvodní
@petina1811 Sestra po mně chtěla ten papír,co jsme dostaly po Ketu,tu zprávu. Zřejmě,aby jim to proplatila pak pojišťovna, to odebrání krve
@mirda79 moc děkuji
@petina1811 Přeju hodně štěstíčka a budu na vás myslet.😍 Zítra dej vědět prosím,jak to dopadlo 😊
@mirda79 jo jo určíte dam vědět, už mám pěkný nerviky 😥😠ale snad se zadari doufám. Me se budou klepat ruce jak něco už se Vidi☺ mam test mamatest comfort zatím jsem vždy mela ty testy od Dr. Maxe ale teď mam tenhle tak se uvidí
@petina1811 držím 👍
@petina1811 Taky se mi třásly ruce a strašně mi bušilo srdce. Já měla nakoupené různé testy. Mamatest,Pepino a i z Globusu nějaký. Věřím,že to vyjde.👶
@jawuna Děkuji ti 😊
@mirda79 jsi Hodna díky, ja bych radši vůbec netestovala mam z toho desny nervy ale to není reseni ja vím 😕
Holky tak mě přišla MS se 14ti denním zpožděním. Na jednu stranu jupí že bude ket ale na druhou stranu nevím zda třeba nepočkat ještě na další cyklus když jsem měla takové zpoždění. Aby to ten ket nějak neovlivnilo. Jak držím pesticky všem testujícím.
@ivivka
@petina1811 Tak holky, zitra drzim palce a dejte vedet 🙂
@petina1811
@ivivka myslim na vas, zitra uvidite // 🍀🍀
Holky tak mamatest bohužel ukazatele Negativní 😢 ach jo
Holky mam jít na krev? Mám vysadit utrogestan?
@petina1811 Chjoooo 😞 Utrogestan urcite nevysazuj, pokud nemas ms. A zitra si zajdi na krev a az podle vysledku bych vysadila. Fakt me to mrzi 😞
@apple_tree Děkuji, me to taky střešní mrzí že se nám nepodařilo ja už fakt nemám silu na tyhle neuspechy už jich je hodně vůbec tomu nerozumim udělali jsme co bylo jen možné a stejne se nechytne tomu fakt nerozumim kde je problém

@ivivka No on mi rekl, ze je to hyperstimulacni syndrom, a ze to je na 99% zpusobeno tehotenstvim. No tak na me zustalo to 1%. Nicmene hyperstimulak mam porad, to vam fakt nikomu nepreju... Ponekud tim u me v heliosu klesli, ale i tak mam v ne porad duveru, ze to tam dotahnem do zdarneho konce. Nicmene to nijak nesouvisi s tim, co mi rekl Jakub Texl o tom, kdy mam testovat.