Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petina1811 tak jdi k praktickému, s tím papírem z Heliosu Ti to též vezme, jinak myslim nějak 200
@petina1811 I to nevysetrene má velkou šanci,je vhodné k transferu,jako to po genetice. Myslím,že se platí 200 nebo 250 Kč za tu krev,tady u nas
Ještě dotaz za jak dlouho po utrogestanu mi tak dorazi MS nevíte někdo říkal že utrogestan menstruaci nebrzdí ale me je to divný zítra BUDE sme to mela dostal ale zatím nemám moc příznaky občas me Teda záda poboli i podbřišek ale většinou to poznám na prsach ale zatím nic
@petina1811 prave proto bych nejancila a klidně vyckala na krev
@ivivka no uvidíme zítra ráno si zajdu na krev a bude jasno žádný nejistoty a ty a utrogestan TAK nechci brát pokud není potřeba 😕 ty půjdeš taky zítra na krev
@petina1811 jdu taky zitra, ano, utrog.mam nakazano jeste brát do krve
@ivivka to je fajn ze se znáte s texlem mnoho vám muže vysvětlit atd. Me nejvíce vadi to čekání to je hrozny
Ale na věci ktere stoji za to se vyplatí počkat ja vím
@petina1811 no, poradi, ale na samotný úspěch vliv nemá, takže ... Uvidis, ze tento ket uz klapne, pokud bude vše v poradku, tak půjdu hned v tomto cyklu
@ivivka jo to ja taky chci jít hned na další takže se tady spolu budeme zase pěkně nervovato tak za cca měsíc 😊 snad na to už ale klapne 😇
@petina1811 ajo promin. Tys byla na ketu....neboj urcite se dockate taky!!!myslim na tebe
@tynka75 v pořádku neomlouvej se to je dobrý
Nejhorší je ze už nevím co tem lidem říkat když se zeptají kdy budeme Mít mimi 😈
@petina1811 ja odpovidala vzdy ze je to nase soukroma vec a nikoho do toho nic neni.
Holky zřejmě budu od zítra stimulovat, nevíte kdy je lepší pichat ? Ráno nebo večer ? Ve starém Caru mi říkali spíš dopol a v Heliosu že je to jedno, tak jak nevím.
@petina1811
@ivivka je mi to líto holky, snad se zadaří příště 🍀🍀
Holky co si myslíte o hysteroskopii před ketem jo nebo ne ???
@petina1811 Ahojky,tak ctu co tady pises a myslim si,ze mas jeste obrovskou sanci kdyz nekrvacis,ja krvacela vzdy i pres utrous,ten to nedrží..treba jen test neukazal a ukaze krev..ja kdybych to nedostala tak bych se radovala..🍀ja byla na hysteroskpii uz tenkrat v genetu a vse v poradku,a ty nemas vejc. Jak ja..tak bych ji nedelala..nebo proc ji chces delat? Endom.taky nemas to by zjistili asi z krve myslim..my jdeme na Ket v srpnu a s nevysetrenym,a myslim ze je to opravdu jedno jestli vysetrene nebo ne,kdyz se ms chytit tak se chytnes. Příroda je mocná čarodějka..tak stále ver.😊😉🍀🍀🍀
@denicl ahojky tak některe holky říkají že ti nějak zlepší sliznici ta hysteroskopie ze by se pak lépe mohlo chytnou ale fakt nevím me obcas utogestan držel MS az když jsme vysadila tak za 3 dny tak přišla takže zítra krev je jen takova jistota ze mužů vysadit utrogestan
@petina1811 to jsem nevedela,ze ti držel..tak se zeptej na tu hysteros.ale ja na tom byla a nepomohlo to..cim to muze byt vid? Kdyz se neuchyti..mela jsi i krasne a zdravé embryjko.
@denicl jo to by me taky zajímalo opravdu je to o štěstí a o přírodě 😕
@petina1811 je to asi o souhře náhod, Napr.ja mam bricho plný srustu - po slepaku, laparce, císaři, jeste se doktora vyptam a taky co je dobry jist a jaký vitaminy. Radil příteli kombinaci vitamínu a sperm.se potom o dost zlepšil
Holky kolik se prosím teď platí za ket? 🤔 čeká nás tak ať vim kolik nachystat penízku. Dekujii
@zirafka1988 prý 5000, je tam jeste 3000 za rozmrazeni v ceníku, ale někdo tu psal, ze platil jen tech 5000
@petina1811 tak jsem byla na krvi, výsledky odpo, jsou sice předem jasné, ale abych měla jistotu a Helios taky
@ivivka ahojky Já už to mám taky za sebou tu krev a mam volat odpoledne ale je to taky více méně jisty ja tam.šla jen kvůli heliosu abych jim mohla zavolat jisty výsledeka objednat se na další ket a taky proto abych mohla už vysadit utrogestan
@petina1811 u tebe mi to přijde zajímavé, že nemáš žádné ms bolesti ani nafouknutí a nekrvácíš...a tt negativní...je to záhada...držím palce!

Holky kolik budu platit za tu krev jako samoplátce? Půjdu rovnou k nám do odberoveho centra tak nevím kolik sebou ke svému gynekologovi nepůjdu má zítra jen pro objednane a je to tam na dlouho