Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@tynka75 Jasne, drzim palce, urcite to bude dobre 🙂
@tynka75 super zpráva bud rada 😃
@petina1811 Tak ja nic, potvrzeno z krve
@ivivka ja to samé, dávala jsi vědět do heliosu
@petina1811 Mame volat přímo J.T., takže on mu bude volat, to jde mimo me
Ach jo
@ivivka ja už volala má si pak zavolat az budu chtít jít na další ket tak 1 den cyklu mam zavolat
@petina1811 no ja chci hned
@ivivka to jak taky. Dneka ještě nekrvácím ale az začnu tak hned volám a objednávám se. Mam takový strach ze už se zajímám i o darovane oocyty když se nám nechce embryo u chtít tak třeba je problém ve vajickach pátrám na kolik vyjde ivf s darovanymi vajicky v heliosu ale zatím jsem nic nezjistila
@petina1811 jestli něco hradi pojišťovna atd
Nemate někdo s darovanymi VAJICKY v heliosu zkusenost
@petina1811 ja to nekde viděla, ale uz nevim kde. Na kontrole se jich poradně vyptej, co by to mohlo způsobovat
Jako ja ani nevím, od kdy teda mam cyklus, začala jsem špinit v so a krvacel v po. Doktor riksl utz po krvácení
@ivivka v ceníku mají 97 tisíc a je tam napsaný bez úhrady zdravotní pojišťovny ale ja si myslím že když mám jako ještě jeden pokus na pojistovnu ze by meli něco přispívat ale nevím no
@petina1811 to me mrzi,ze to nevyšlo..tak sup na dalsi a treba je to to prave😊🍀
@denicl no budeme doufat 😊
Tak vám holky budu držet pěsti do dalšího transferu 😍🍀,ať tam na vás čekají ta prava embryjka
@mirda79 děkujeme
@tynka75 myslím na tebe a držím palečky ať je vse v pořádku 😇
@petina1811 je to v pořádku 🙂 jsem 5+1 a za 14 dní kontrola snad se srdíčkem už 🙂 to vysoké hcg sami neví, prý je ještě brzy, že snad uvidíme za ty 2 týdny víc 🙂
@tynka75 parada gratuluji
@tynka75 tiše závidím ale v Dobrým samozřejme

@apple_tree já jsem z toho vedle. no uvidím zítra 🙂