icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

ivivka
18. kvě 2018

@petina1811 ja chodím k J.T., zitra k primari, mam to 100km, taky žádná sranda, ale řekl takto, tak s tím nic nenadelam

ivivka
18. kvě 2018

Kolikaty den cyklu jste měly ket? +-

zirafka1988
18. kvě 2018

@petina1811 já byla u své dr v opavě.

apple_tree
18. kvě 2018

Tak jsem z toho ket trosku rozladena. Ten slovensky doktor se zjevne zaucoval a texl mu jen radil, no moc mu to neslo, bylo videt, ze si je dost nejisty, co dela. Byl tam i nejaky jiny embryolog, taky slovak. Podle me je to tim, ze oni ted na slovensku otevreli novou pobocku a ja si myslim, ze ti doktori jsou ted v Brne na stazi na zauceni. I mne kvuli tomu vlastne posouvali ket, mela jsem jit az v jednu a ve stredu mi volali, jestli muzu uz o pul jedenacte. Chapu, ze se to musi doktori nekde naucit, ale fakt se mi nelibilo, ze zrovna na me, aniz by mi k tomu kdokoliv cokoliv rekl. A to jeste texl prede mnou toho slovenskeho doktora sjel, kdyz se me zacal vyptavat, jestli mam dost utrogestanu a tak, tak ho sjel, ze to neni jeho starost, ze od toho jsou koordinatorky.

apple_tree
18. kvě 2018

@ivivka Ja 17 DC (dneska :D ). Byla jsem na kontrole jen jednou, 11 dc. To jsem mela sliznici 7 mm, folikul 20mm, tak mi rovnou pichli i ovitrelle. Od 13 dc zavadim utrogestan.

iwettka
18. kvě 2018

@apple_tree tak to byl určitě ten co mi dělal ve středu ultrazvuk, bylo mi ho až líto, Texl na něj byl fakt hnusnej a to se mě jen zeptal jestli mám oba vaječníky a jestli jsem neměla nějakou operaci... a on hned že to není jeho starost že je tam od toho aby počital a měřil folikuly.....

apple_tree
18. kvě 2018

@iwettka Chudak. To bude urcite on, tmave vlasy a castecne myslim ples. No texl se k nemu nechoval moc pekne, to by se pred pacientama fakt nemelo stat.

petina1811
18. kvě 2018

@ivivka ja jsem byla 19 den cyklu

ivivka
18. kvě 2018

@apple_tree ty brďo, to se mi tam ani nechce
Ten nový embryolog tam byl uz minule i u me a ptali se me, zda s tím souhlasím
Jsem z toho zmatená - proč někdo bere prasky a někdo ne (dle toho jak roste sliznice?) a ovitrelle pichaji všem - kvuli ovu?
Ptala jsem se J.T.v utery, říkal, ze prasky buď ne nebo prave od zítřka, ze se uvidi, dle sliznice a o ovitrelle nic neříkal

tynka75
18. kvě 2018

@ivivka já byla 21 DC a nic mi nepíchali. utrouš a estrofem, ale já měla sliznici jen 3,5

apple_tree
18. kvě 2018

@ivivka Prasky podle sliznice, kdyz ji mas dobrou, staci jen utrogestan, jinak se dava i ten estrofen. Ovitrelle se dava na vyvolani ovulace, to si myslim, ze se dava vsem. Jinak me se na souhlas nikdo neptal, fakt jsem z toho rozladena, moc se mi to dnes nelibolo.

apple_tree
18. kvě 2018

Asi mi nemeli davat tu fotku toho embrya. Ho ted porovnavam na internetu s ostatnima a to nase vypada dost zaostale :(

iwettka
18. kvě 2018

@apple_tree jo to je on, na mě byl milý, jen se zeptal a on ho hned setřel, chudak na me koukal jak kdyby neco provedl 😔Pokud s ním má problem mají si to vyřešit jinde... Zítra tam jedeme zase tak jsem zvědavá kdo tam bude...
A držím palce ať se pěkně zakousne 🥀

tynka75
18. kvě 2018

@apple_tree to vůbec neporovnávej!!! nic nestuduj, a nějak se zabav ať myslíš na něco jiného 🙂

ivivka
18. kvě 2018

@iwettka zitra jedu taky a mam z toho hruzu

petina1811
18. kvě 2018

@apple_tree ovitrelle dávají když máš nějaký dominantní folikul ja jsme neměla tak nedávali mela jsme anovulacni cyklus ale ro při ketu nevadí

petina1811
18. kvě 2018

@apple_tree zaostale ? Z čeho usuzujes? Jestli mužu vědět ale vůbec se nestresuj vyjde to 😇😇😇

apple_tree
18. kvě 2018

@iwettka Jo, tak on byl docela mily, ale hodne nervozni, coz teda chapu, jestli ho texl pokazde setre, se musi citit dost mizerne. Drzim palce, at zitra dopadnete dobre 🙂

iwettka
18. kvě 2018

@ivivka neboj bude to dobré... 🌞

apple_tree
18. kvě 2018

@petina1811 No jen porovnavam tu nasi fotku s fotkama, jak ma embryo sesty den vypadat a do toho vim, ze se ta nase embrya vyvijela pomaleji, ze paty den to jeste vypadalo, ze nebudem mit vubec nic. No nebudu se tim znervoznovat 🙂

petina1811
18. kvě 2018

@apple_tree přesně tak klid a bude dobre 🍀🍀🍀 nakonec to ty tvoje embrya dohnali a to je hlavni takže teď je ten bojovnicek pěkně zavrtany a bude vse ok

ivivka
18. kvě 2018

@iwettka jo, bude, ale ja nemám z toho šup, šup přístupu p.primare dobry pocit

iwettka
18. kvě 2018

@ivivka uvidíme kdo tam ráno bude.... pokud to má vyjít tak to vyjde ..ať už tam bude kdokoliv

ivivka
18. kvě 2018

@iwettka ja jdu jen na kontrolu, na utz bude pan primář

ivivka
19. kvě 2018

Tak tento měsíc prý nic, říkal pan primář, prý si mam příští měsíc píchat menopur, kvuli práci vaječníku a ovu, což tedy nechapu, někdo tu píše, ze ma ket v anovulacnim cyklu, ze ovu neni třeba.
Nevím, jestli to radši nevzdam, nějak na to nemám silu

iwettka
19. kvě 2018

@ivivka já jdu v úterý na odběr... jestli se na to necítíš tak si dej na chvilku odpočinek, nanucek na tebe počká ..

ivivka
19. kvě 2018

@iwettka a pujdes do čerstvého transferu, pokud budou embryjka? Budu držet pesti.
My jeste budeme tel.konzultovat s doktorem, až nám zavolá. Nechce se mi opět do sebe rvát hormony

iwettka
19. kvě 2018

@ivivka určitě ne, my jsme šli do IVF kvůli pgd, v září jsem musela v 5 měsíci přerušit těhotenství pro downa takže jedině vyšetřené, už to nechci znovu zažít.
Chápu tě, už se těším až přestanu pichat...

petina1811
19. kvě 2018

@ivivka jakto ze nejdes na ket? Kolik jsi mela sliznici? Já jsem taky před ketem ovulace asi neměla a to nevadí

petina1811
19. kvě 2018

@ivivka ty jsi asi mela asi málo vysokou sliznici to by odpovídalo tomu ze ti to zrušil a más si pichat příští cyklus menopur vid? Jinak ovulace byt nemusí ale sliznice musí byt alespoň tech 6 mm

Strana