Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Kolikaty den cyklu jste měly ket? +-
@petina1811 já byla u své dr v opavě.
Tak jsem z toho ket trosku rozladena. Ten slovensky doktor se zjevne zaucoval a texl mu jen radil, no moc mu to neslo, bylo videt, ze si je dost nejisty, co dela. Byl tam i nejaky jiny embryolog, taky slovak. Podle me je to tim, ze oni ted na slovensku otevreli novou pobocku a ja si myslim, ze ti doktori jsou ted v Brne na stazi na zauceni. I mne kvuli tomu vlastne posouvali ket, mela jsem jit az v jednu a ve stredu mi volali, jestli muzu uz o pul jedenacte. Chapu, ze se to musi doktori nekde naucit, ale fakt se mi nelibilo, ze zrovna na me, aniz by mi k tomu kdokoliv cokoliv rekl. A to jeste texl prede mnou toho slovenskeho doktora sjel, kdyz se me zacal vyptavat, jestli mam dost utrogestanu a tak, tak ho sjel, ze to neni jeho starost, ze od toho jsou koordinatorky.
@ivivka Ja 17 DC (dneska :D ). Byla jsem na kontrole jen jednou, 11 dc. To jsem mela sliznici 7 mm, folikul 20mm, tak mi rovnou pichli i ovitrelle. Od 13 dc zavadim utrogestan.
@apple_tree tak to byl určitě ten co mi dělal ve středu ultrazvuk, bylo mi ho až líto, Texl na něj byl fakt hnusnej a to se mě jen zeptal jestli mám oba vaječníky a jestli jsem neměla nějakou operaci... a on hned že to není jeho starost že je tam od toho aby počital a měřil folikuly.....
@iwettka Chudak. To bude urcite on, tmave vlasy a castecne myslim ples. No texl se k nemu nechoval moc pekne, to by se pred pacientama fakt nemelo stat.
@ivivka ja jsem byla 19 den cyklu
@apple_tree ty brďo, to se mi tam ani nechce
Ten nový embryolog tam byl uz minule i u me a ptali se me, zda s tím souhlasím
Jsem z toho zmatená - proč někdo bere prasky a někdo ne (dle toho jak roste sliznice?) a ovitrelle pichaji všem - kvuli ovu?
Ptala jsem se J.T.v utery, říkal, ze prasky buď ne nebo prave od zítřka, ze se uvidi, dle sliznice a o ovitrelle nic neříkal
@ivivka Prasky podle sliznice, kdyz ji mas dobrou, staci jen utrogestan, jinak se dava i ten estrofen. Ovitrelle se dava na vyvolani ovulace, to si myslim, ze se dava vsem. Jinak me se na souhlas nikdo neptal, fakt jsem z toho rozladena, moc se mi to dnes nelibolo.
Asi mi nemeli davat tu fotku toho embrya. Ho ted porovnavam na internetu s ostatnima a to nase vypada dost zaostale :(
@apple_tree jo to je on, na mě byl milý, jen se zeptal a on ho hned setřel, chudak na me koukal jak kdyby neco provedl 😔Pokud s ním má problem mají si to vyřešit jinde... Zítra tam jedeme zase tak jsem zvědavá kdo tam bude...
A držím palce ať se pěkně zakousne 🥀
@apple_tree to vůbec neporovnávej!!! nic nestuduj, a nějak se zabav ať myslíš na něco jiného 🙂
@apple_tree ovitrelle dávají když máš nějaký dominantní folikul ja jsme neměla tak nedávali mela jsme anovulacni cyklus ale ro při ketu nevadí
@apple_tree zaostale ? Z čeho usuzujes? Jestli mužu vědět ale vůbec se nestresuj vyjde to 😇😇😇
@iwettka Jo, tak on byl docela mily, ale hodne nervozni, coz teda chapu, jestli ho texl pokazde setre, se musi citit dost mizerne. Drzim palce, at zitra dopadnete dobre 🙂
@petina1811 No jen porovnavam tu nasi fotku s fotkama, jak ma embryo sesty den vypadat a do toho vim, ze se ta nase embrya vyvijela pomaleji, ze paty den to jeste vypadalo, ze nebudem mit vubec nic. No nebudu se tim znervoznovat 🙂
@apple_tree přesně tak klid a bude dobre 🍀🍀🍀 nakonec to ty tvoje embrya dohnali a to je hlavni takže teď je ten bojovnicek pěkně zavrtany a bude vse ok
Tak tento měsíc prý nic, říkal pan primář, prý si mam příští měsíc píchat menopur, kvuli práci vaječníku a ovu, což tedy nechapu, někdo tu píše, ze ma ket v anovulacnim cyklu, ze ovu neni třeba.
Nevím, jestli to radši nevzdam, nějak na to nemám silu
@ivivka jakto ze nejdes na ket? Kolik jsi mela sliznici? Já jsem taky před ketem ovulace asi neměla a to nevadí
@ivivka ty jsi asi mela asi málo vysokou sliznici to by odpovídalo tomu ze ti to zrušil a más si pichat příští cyklus menopur vid? Jinak ovulace byt nemusí ale sliznice musí byt alespoň tech 6 mm

@petina1811 ja chodím k J.T., zitra k primari, mam to 100km, taky žádná sranda, ale řekl takto, tak s tím nic nenadelam