icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

apple_tree
21. kvě 2018

@petina1811 Jj, prvni a doufam, ze i posledni 🙂 Je mi jasne, ze kdyz se nezadari, tak s dalsimi pokusy me ten optimismus pomalu prejde.

petina1811
21. kvě 2018

@apple_tree je dobře že jsi zvolila helios jako první ivf ja bohužel ne a přišla jsem tak o dva pokusy. V heliosu ti pomohou dříve nebo později jsou dobří

iwettka
23. kvě 2018

Ahoj holky tak jsem po OPU, na tu bidu co tvrdil muj doktor mi nakonec odebrali 11 oocytů, dnes jsem si volala a 9 jich bylo zralych a 6 se oplodnilo. Myslíte že je to velký úbytek? Mám zase volat v pátek tak mám strach 😐

apple_tree
23. kvě 2018

@iwettka To je pekne 🙂 Ja jsem mela 13 oocytu, z toho zralych 12, 7 se oplodnilo. Treti den jich bylo 6, nakonec zustalo jedno na et a dve k zamrazeni.

iwettka
23. kvě 2018

@apple_tree tak snad se jich taky pár udrží aby mohly na vyšetření ... Jak je ti ?

apple_tree
23. kvě 2018

@iwettka Urcite jich par vydrzi, kdy budes zase volat, zitra? No me celou dobu poboliva bricho, ale jinak nic. Uvidim v sobotu, ale i kdyz srdce tomu chce strasne moc verit, ze to vyslo, rozum mi rika, ze mam zacit planovat dovolenou.

iwettka
23. kvě 2018

@apple_tree v pátek mám volat, jsou to nervy... ale pořád je to fajn, že se mě vytáhli víc než v bývalém caru.
Takže v sobotu test ? Držím palce, třeba budeš mile překvapená, a na bolest břicha bych nespoléhala, u všech třech těhotenství mě pekelně bolelo a vlastně klasický PMS probíhal takže věř 😊 🤞

petina1811
23. kvě 2018

@apple_tree pobolivani břicha je dobre znamení

apple_tree
23. kvě 2018

@petina1811 Pobolivani bricha muze byt dobre znameni, spatne znameni, nebo to muze byt utrogestan :D Vlastne se mi cely tyden dari dost na to nemyslet, takze muzu byt jen mile prekvapena. No a co ty, uz mas termin ket?

ivivka
23. kvě 2018

Ahoj všem - držím pesti @apple_tree a Gratulace @iwettka

petina1811
23. kvě 2018

Ne zítra jdu na utz ráno tak uvidim

apple_tree
23. kvě 2018

@petina1811 Jee, tak pak dej vedet, drzim palce 🙂

petina1811
23. kvě 2018

@apple_tree Děkuji dam vědět urco 😊

petina1811
24. kvě 2018

Holky tak jsme dneska ráno byla v heliosu na kontrolním ultrazvuku a sliznice 14 den cyklu 11.5 mm což je hodně a prý něco za ni je takže ket nebude a příští týden v utery hysteroskopie na jednu stranu me to štve zase se to oddali ale na druhou stranu jsme hysteroskopii chtěla jestli nemám něco v deloze a to braní uchycení vajíčka když se mi nikdy ještě neuchytilo takže teď nervy jestli něco najdou nebo jestli bude vse ok a budu moci na ket toho posledního mrazacka 😕

apple_tree
24. kvě 2018

@petina1811 Chjo, zase dalsi komplikace :( Tak snad bude vse v pohode, ale nahodou to je fajn, ze ti tu hysteroskopii udelaji, po ni se pry hodne holkam zadarilo 🙂

ivivka
24. kvě 2018

@petina1811 ahoj, Chjo, tak jsme na tom podobně, cekacka na další cyklus. Budu držet pesti!

petina1811
24. kvě 2018

@apple_tree TAK v to doufám že to pomůže jen je škoda že d uz mám jen to 1 nevysetrene embryo to vysetrene se ted nechytlo 😕 ale doufám v to nevysetrene😇😇😇 neznamená to ze je spatne jen neslo provést pgs tak budu doufat

absintka19
24. kvě 2018

@ivivka ja budu mit MS 19.6-1.den cyklu, takze transfer by mel byt mezi 2.-8.7, tak se s nekym mozna potkam

absintka19
24. kvě 2018

@petina1811 verim ze se to uz povede. Po vysetreni urcite. 🍀🍀🍀

petina1811
24. kvě 2018

@absintka19 Děkuji. Byla bych o trochu klidnější a pozitivnější kdyby to poslední embryo bylo vysetrene ale ono to zvládne i tak 😊

tynka75
24. kvě 2018

@petina1811 jeej tak to me mrzi, ze musis cekat...ale zas jak pisou holky treba ti tenhle zakrok zmeni zivot 🙂 a toho nevysetreneho se neboj, ja taky nemela vysetrene a dnes jsem byla na kontrole a jsme v poradku 🙂 byla jsem tam naposled a odted budu chodit uz ke svemu gyn.

tynka75
24. kvě 2018

@apple_tree utrogestan by bolest zpusobovat nemel 🙂 to se tam vse zavrtava a drzim moc pesti na sobotu 🙂

apple_tree
24. kvě 2018

@tynka75 Dekuju, dneska uz jsem byla v pokuseni to zkusit, ale odolala jsem 🙂 Kdy ty jsi mela carku a pocitas to vcetne dne, kdy byl ket nebo ne?

tynka75
24. kvě 2018

@apple_tree pocitala jsem to od KET. A testovala jsem 9den od vlozeni a byla slaba carka, zadny duch. Ale je pravda ze jsem mela vysoke hcg. V den odberu krve cos byl 16den od ket jsem mela 4200 jednotek.

absintka19
24. kvě 2018

@petina1811 my nemame vysetreno ani jedlo. Tak verim v silu embryjka

petina1811
24. kvě 2018

@absintka19 taky věŘím 😇

iwettka
25. kvě 2018

Ahoj, tak jsem zase volala. třetí den z těch 6ti jsou ok 3, podle jejich parametrů, asi žije všech 6 ale.... myslíte že je to v háji že budou vážně jen ty tři? Jsem z toho špatná, mám strach aby vůbec něco bylo 😢

petina1811
25. kvě 2018

@iwettka neboj kdyby vydrzely 3 do úplného konce tak se to dobrý počet deti ne? 🍀🍀🍀

iwettka
25. kvě 2018

@petina1811 to určitě, ale jdou ještě na vyšetření....

apple_tree
25. kvě 2018

@iwettka Neboj, to je uplne normalni ubytek, mne embryolozka rikala, ze vetsinou zbyde na konci jen tretina vsech oplodnenych nebo tak nejak. Ale chapu te, citila jsem se uplne stejne, ze nam jich zbyva tak malo, kdyz jsem mela 12 vajicek. Drzim palce 🍀🍀🍀

Strana