Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petina1811 a jak je ti ? Nic nebolí ? Tak teď je "pohnojeno" tak to musí klapnout 🍀🍀🍀
@petina1811 ahoj, myslela jsem na Tebe od rána. Kdo “operoval” a co Ti řekli?
@ivivka doktorka filkova a ze to vypadá dobře že tam byla jen nahustena sliznice proto jsme mela už 12 den cyklu sliznici 12 mm.
@iwettka vůbec nic neboli ni mi není. Jen me štve že po hysteroskopii a na ket mam už jen to jedno nevysetrene byla bych klidnějsi kdyby bylo vysetrene ☺
@petina1811 Uvidis, ze to bude dobre ;)
@petina1811 Ahoj. Taky sem na tebe myslela,jak to snašíš. A ty jsi byla pod narkózou, když ti to dělali? Já sem si tenkrát měla vzít dva ibalginy před tím a bolest sem musela vydržet. Byla to hrůza,ale ženská výdrží vše
@petina1811 Ta Filková se teď nějak víc angažuje 🙂 To jsem ráda, že to dopadlo dobře. Nemysli vůbec na to, že je nevyšetřené, spousta holek neměli vyšetřené a povedlo se 🙂 Drž se a hodně štěstí ;)
@tynka75 presne. U nas nevysetrene a mame z toho rocni holcicku
@petina1811 neboj, to cekani ma svuj smysl. A vse zle je k necemu dobre.
@mirda79 ahojky byla jsme pod narkozu takže jsme nic necítila a ani me teď nic neboli jsme rada ze mam další test,vysetreni za sebou a vím že to tam dole je v pořádku ale na druhou stranu nechápu proc se Teda ještě nic nechytlo ale snad teď už jo 😇
@tynka75 jo filkova je teď nejake důraznejsi na tom utz se ji něco nezdalo tak me poslala na tu hysteroskopii a stala si za tím ze u toho chce byt ona aby zjistila co to na tom ultrazvuk videla a pak mi sma přišla říct že je ráda že to byla Jan nahustena sliznice ze to nebylo nic vážnějšího polyp myom nebo tak něco a te je pro ket Dobře že se ta sliznice seskrabla ze někdy to pomůže k uchycení 😊
@absintka19 Děkuji 😇
@petina1811 tak to je skvělý, teď se určitě povede, nic tomu nebrání 🙂
Diky holky! Takze pak hodne zalezi na te kultivaci, ktere z nich vydrzi na ten 5 a 6 den. A jeste omezovali jste se nejak v pohybove aktivite nebo praci? Zatim mi nepripada, ze mi by stimulace nejak ubirala. Ceka mne volejbalovy turnaj a doufam, ze se nemuze stat, ze by treba folikuly praskly? :O Nam primo doporucoval KET, at se pry telo vzpamatuje...no jsem zvedava, jak to bude dal 🙂
@petina1811 Ahoj. Neboj,teď by se mohlo určitě chytnout. Vše je vyčištěné,jak má být v pořádku. ☺️ Teď budeš čekat na další menstruaci?
@maki617 Ja jsem pri stimulaci chodila normalne do prace a delala vsechno. A po zkusenostech z minula uz bych sla radej do ket nez do et. Oni mi doporucili ket kvuli ohss, ale ja jsem chtela na et, jednak jsem byla blba a netrpeliva, a pak taky jsem se bala, ze nam na ten ket nic na zamrazeni nezbyde, tak jsem to chtela aspon zkusit. Ale ten ohss bych pak neprala vubec nikomu. Takze pokud budu jeste nekdy v podobne situaci, radej si ten mesic pockam a pujdu az na ket.
@mirda79 jo teď musím počkat na MS 😕
Ahoj holky, tady je ticho po pěšině, jak se všechny máte, co nového? Co @maki617 na kontrole? @petina1811 po zákroku vše Ok? @apple_tree jak je?
@ivivka Ahojky 🙂 Tak mne se dnes zacina rozjizdet ms. Tento mesic nehodlam nic resit a fakt si ho uziju, zadne zavadeni utrogestanu, zadne hlidani, jestli si muzu dat alkohol a jestli neni ta taska s nakupem moc tezka. A v cervenci hura do posledniho ket. Ale popravde tomu moc neverim a jsem smirena s tim, ze v srpnu rozjedem druhe kolo ivf. Jeste jsem se docetla tip na to, jak zmirnit endometriozu a celkove na povzbuzeni vajecniku, obklady z ricinoveho oleje. Takze to hodlam tento mesic praktikovat, protoze jestli mi to zmirni aspon o trochu bolesti pri ms, bude to uleva. No a co ty, jak to jde u vas?
@apple_tree Ahojky, ja taky užívám, opalovačky, trajdání, kafíčka, grilovačky,výlety, další cyklus snad ket - ale budu píchat menopur, anebo třeba ms ani nedostanu 😊
Každopádně užívej, je to potřeba! Stejně je životní pohoda to nejdůležitější
@ivivka ja jsme po hysteroskopii úplne v pohodě vse dopadlo dobře a teď si uzivam klidného období a cekam na MS a pak na ket a jak píses životní pohoda je nade vse 😊
@petina1811 půjdeme tedy spolu, ja čekám ms cca 5.6., ale minule po tom opu a et jsem to měla lehce později, tak snad to bude uz srovnány a prijde na cas. Ty ted taky nevíš, kdy prijde, co?
@ivivka to nevím no 29.5. Jsem byla na hysteroskopii a teď čekám kdy dorazí😀
@petina1811 tak třeba to budeme mit tak nějak na stejno a budeme si držet pesti a pak spolu testikovat 😉
@ivivka uvidíme ale bylo by to fajn ☺
@ivivka Ahojte holky 🙂 tak mne ceka pristi tyden odber vajicek. Schuze a kontroly zatim v poradku, vse roste, tak jak ma 🙂 Stimulaci zatim snasim dobre. Uz jsem vyfasovala pregnyl. Trosku jsem nervozni a doufam, ze ten zakrok bude probihat hladce :/ vsak to znate. Uzivani slunicka a grilovacek doporucuju! Hrala jsem i volejbal a musim rict, ze se citim dobre!! 🙂 pozdravuju vsechny
@maki617 tak držím pěstičky ať máš hodne kvalitních vajicek jakpak to vypadalo na utz počet? A neboj odběr probiha hladce neni se čeho bát 😇

Tak jsem dneska byla na te hysteroskopii a vse v pořádku sliznici seskrabli a teď jen čekat na ket a.ani nevím KdY mi po hysteroskopii dorazi menstruace 😕 stále nejake čekáni sakra