icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

ivivka
27. črc 2018

@apple_tree drz se! Kolik uz jsi měla pokusu? Ja si myslim, ze u me to radovani taky nebude mit dlouhého trvání 😐 akorát co vim jiste, ze bych ted nějakou dobu na ket nesla

apple_tree
27. črc 2018

@ivivka Zbytecne se nestresuj, uvidis, ze vsechno bude v poradku 🙂 Tohle bylo nase prvni ivf, transfer 3*.

ivivka
28. črc 2018

@apple_tree ja se nestresuju, beru to, jak to je. U nas 2.transfer, ale řekneme půl roku nedelam nic jiného než jezdím na kontroly, beru léky a stále dokola... vzdyt vis, ted mi bývalo tak zle(cely den permanentně jsk po opici), ze jsem si rikala, ze fakt potrebuju oddech

tynka75
30. črc 2018

@ivivka kdy jdeš na kontrolu? určitě je to bojovník a bude v pořádku ;) hlavně mysli pozitivně a negativní věci či myšlenky si zakaž ;)

ivivka
30. črc 2018

@tynka75 tak ja jsem včera skončila s masivním krvácením v nem., ale embryjko bylo Zatim Ok, tak uvidime, co bude

tynka75
30. črc 2018

@ivivka a co se stalo? hematom?vidíš, bojuje dál!

ivivka
30. črc 2018

@tynka75 no, uplne pidi, ale krve a bolesti bylo moc, tak uvidime, co se z toho vyvine

apple_tree
30. črc 2018

@ivivka Urcite to bude dobre, drzim palce 🙂

ivivka
30. črc 2018

@apple_tree no nevím, to byly deci krve, sraženiny, to asi neni dobry, coz

apple_tree
30. črc 2018

@ivivka Tak jestli mas hematom, tak to opravdu krvaci hodne, fakt desive. Snad bude vsechno v poradku 🙂

ivivka
30. črc 2018

@apple_tree rikaly doktorky, ze je to nejspis praskla cevka - propojování krevního řečiště s plodem, hematomek prý fakt pidi. Krvacelo to tak 2 -3hodiny, pak uz jen tmavá krev a dnes jen na papíru na wc
Jako moc tomu nevěřím

tynka75
31. črc 2018

@ivivka neboj, vím že si vyplašená, taky jsem špinila a měla červenou krev, ne asi jak ty, ale pokaždé jsem si myslela že je konec a vidíš, rosteme 🙂 ono jak se zvětšuje i ta děloha a vše se tam vyvíjí a spojuje a připojuje, tak někdo krvácí víc někdo mín a někdo vůbec...bereš utrogestan?kolik?já měla 2-0-2 a jak jsem špinila tak jsem nasadila 2-2-2 + ascorutin, ten je na podporu cév, aby byly silnější stěny a nepraskaly a pomohlo to.

apple_tree
3. srp 2018

@ivivka Ahoj, tak ja je, doufam, ze vse ok 🍀
@denicl
@iwettka holky a co vy, chystate se v srpnu na ket, jestli se nepletu?

iwettka
3. srp 2018

@apple_tree já uvidím jaká teď bude sliznice,.pokud ok tak jdu pokud ne tak mě čeká hystero a ket až září 😔

ivivka
5. srp 2018

@iwettka @apple_tree @tynka75 Ahoj, zitra ráno jdu k J.T.na kontrolu, mel tento týden dovcu, ale ve středu jsem byla v nemocnici na kontrole a plod se od neděle nezvetsil, srdeční akce nic, tak je to asi jasne

iwettka
6. srp 2018

@ivivka nehazej flintu do žita 💕

apple_tree
7. srp 2018

@ivivka Myslim na tebe, jak dopadlas? Drz se 🍀

apple_tree
7. srp 2018

Tak dneska jsem byla na konzultaci, s dalsi ms zacinam stimulovat, to bude nekdy kolem 25.8. Jinak jsme se domluvili, ze nam nechaji pak i embrya vysetrit, to jsem rada, ze to pujde na pojistovnu uz. Jinak jeste si ma pritel zajit v mezicase na spermiogram a kdyby to bylo dobre, mame popremyslet o zamrazeni spermii.

ivivka
8. srp 2018

Ahoj všem, tak zitra valim na kyretaz, dle mého předpokladu ☹️

apple_tree
8. srp 2018

@ivivka Ale nee, to me moc mrzi :( Drz se!

zirafka1988
8. srp 2018

Tak holky po delší pauze jsem zase tady.
V květnu jsme měli neúspěšný ket a včera jsem byla u dr. Filkove tak snad bude mít zase šťastnou ruku jako u prvního syna. Tak teď zase těch 12 dnů vydržet. Máme sice ještě jedno embryo zamrazene ale snad nám to vyjde at se nemusím stresovat.

iwettka
10. srp 2018

@ivivka to mě moc mrzí 😔 drž se

tynka75
13. srp 2018

@ivivka ahoj, to je mi líto ☹ drž se! Zase aspoň víš, že v problém v uchycení není, to ti dodá naději na příště! A příště to bude vše v pořádku. Myslím na tebe!

ivivka
13. srp 2018

@tynka75 Ahojky, no to vim uz dávno. Asi to zkusíme prirozene. Přítel to spatne nese, hur než ja, myslim to, ze musím furt pod narkozu atd. J.T. prý min.tyden, ať si uděláme nový opu a genetiku (mame jeste 6mrazacku bez genetiky) a přítel na nej - no ver, ze až dojdou ty mrazeny, tak uz v životě do ničeho dalšího nejdu 😵

tynka75
13. srp 2018

@ivivka proč by jste měli jít do opu když máte 6 mrazáčků? a z těch zamrazených nejde jako udělat to vyšetření na genetiku? a to jsi měla ted druhý transfer? Já být vámi, tak ty mrazáčky zkouším i bez vyšetření (pokud to už nejde udělat). Stejně by na ně jednou došlo tak proč čekat...máte jich fakt hodně, my měli jen 2 k transferu...vy máte ještě 6 pokusů....ale záleží samozřejmě na vás...

ivivka
13. srp 2018

@tynka75 prý je to moc drahy pak s tím rozmrazenim, tak jedine nový opu a genetiku uz ted zase hradí pojišťovna
Jj, druhy pokus, dame jeste jeden a pak uz asi nic.
Uvidime
Vy jste měli kolikaty pokus?
My ted letime na dovolenou, odpocineme si a uvidime psk rozhodnuti
Přítel říkal, ze radši koupi jeste jednoho psa než aby me videl v takových stavech, ake to bylo po revizi, ted uz je zase lip

tynka75
13. srp 2018

@ivivka aha, já bych teda vyčerpala vše co bych měla a pak teprve nové opu a genetika hrazená pojištovnou....já měla ET a pak KET který teda vyšel a pouze tyto 2 embrya, kdyby nevyšlo ani to druhé, tak musím znovu stimulka atd...a ani jedno jsme neměli vyšetřené a malé je zatím zdravé...Tak si užijte dovolenou, pročistíte si hlavu a uvidíte...

ivivka
13. srp 2018

@tynka75 ja měla et a ted ket, takže uvidime, co bude. Spis jde o to, ze to je vlastně od března stabilně hormony, hormony, hormony, ze kterých je mi zle, pred ketem taky injekce a prd z toho všeho. Půl roku v haji, více méně prolezenych, protože je mi fakt na nic

linusha
13. srp 2018

@ivivka je mi líto co tě potkalo. Drž se! Ale do nového OPU nechoďte protože Vám to pojišťovna bude počítat jako další pokus a musela bys vše podstoupit znovu. Mě v Heliosu tvrdili že genetika jde jen z čerstvého a pak jsem odešla jinam na to jsem se jich zeptala a oni mi řekli že to není pravda a ptala jsem se na to i u genetičky přímo a též mi to vyvrátila. Ono všechno jde když se chce. Já ztratila v Heliosu víc než rok a půl života a nic z toho. Užijte si dovču, je potřeba očistit tělo i psychiku od všeho toho hnusu co kolem IVF je. 🍀

jeanne_g
13. srp 2018

@ivivka Ahoj, určitě zkuste ty nevysetreny embryjka, já měla. biochemické a samovolný potrat z pgs vyšetřených a teď jsem v 11tt z nevysetreneho. Pgs ti nic nezaručí, pokud máte mrazacky, běžte do nich. Přeju hodně sil.

Strana