Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@anitramrav Hmm, tak to nevim, ale divne, ze bys mela ovu iz desaty den. Jak mas dlouhe cykly? Moc tomu, co ti rekli nerozumim. A oni ti brali krev kvuli tomu, jestli uz byla ovu? Protoze mne pred ket krev nikdy nebrali. A 9mm se mi ani nezda vysoka sliznice, jsem cetla, ze v heliosu povazuji za idealni 8mm. Popravde ja uz nerada chodim na vysetreni k primarovi. Minule mi tvrdil, ze jsem tehotna a proto je mi zle. Hodinu na to jsem dostala ms.
@apple_tree brali ti krev na progesteron? To me celkem zajímá,pze diky němu se tvoří zlute telistko a jelikož byly dva transferu neúspěšně tak se na to zeptam..😊
@denicl ano, na progesteron
@anitramrav myslis,ze nevědí co delaji? Chapu tvoje obavy,ale nezbyde nam nez jim verit..a nebo si tam zavolej a jeste se zeptej abys byla v klidu😊
@anitramrav tze tobe ho brali? Tak to asi berou pred Ketem
@denicl ano, to mi partner taky říká....... 🙂 Máte pravdu....,ale já už si připadám trapně, že se pořád na něco ptám
@denicl
@anitramrav Mne pred ketem krev nikdy nebrali. Jinak cyklus mam 28 dnu a na kontrole jsem byla vzdy 12. dc, byl dominantni folikul a rovnou mi pichli ovitrell, za par dnu jsem nasadila utrogestan a pak jsem sla na ket.
@anitramrav trapně se vůbec neciť. Jinak co se týče Heliosu já když jsem tam ještě chodila tak jsem byla také jednou na krvi před IUI pro potvrzení zda už neproběhla ovulace. Klidně je možné mít ovulaci už i 10.DC. A často se mi tam stávalo že na utz ať už před IUI nebo ivf řekli něco, koordinátorky zase něco jiného a pak krev hodila úplně jiné výsledky takže jsem tápala co z toho vybrat. Nejlíp se vždz trefila paní dr. Filková a pan dr. Fišer, mladý Texl nikdy
@anitramrav ja se take vzdy nezeptam a pritel mi pak rika,ze se mam ptát kdyz neco nevim,Jenze me nic nenapadne kdyz tam jsem..tak pak volam😂
@denicl no přesně...., já vždy mám plno dotazu a až tam jsem, tak na všechno zapomenu a otázky mě napadají, až když vycházím z Heliosu.....
Ja byla pokazdy u dr filkove dělala mi i transfer a na ul Fišer. Ale klidne se neboj při objednávce na ul říct ze si přeješ přímo starého texla není to vůbec problém
@denicl za mě osobně, když jsem tam byla naposledy před rokem a čtvrt, tak nebyl, možná teď už je lepší. Ale já obecně moc nevěřím novým, mladým doktorům. Ale vycházím z toho že mi před koncem stimulace o celkem dost dle krve navýšil léky a prodloužil stimulaci o dalších x dnů, přitom na utz paní doktorka říkala že to vypadá na ukončení stimulace a odběr, pak to říkala i koordinátorka. No a výsledek z toho byl akorát odběr, kdy nám po kultivaci zbylo jedno horší embryo, které se neuchytilo. No a pak když jsme tento výsledek konzultovali v jiných centrech po odchodu z Heliosu tak nám nezávisle na sobě řekli že to bylo zbytečné prodlužovat stimulaci a navyšovat léky a transfer nemusel vyjít kvůli přestimulování těla a toto mi řekla i čínská paní doktorka ke které jezdím letos od dubna když viděla všechny výsledky.
@anitramrav to taky nějak nechápu že nejdřív proběhla a pak že tam je dominantní folikul. Jediné vysvětlení mě napadá že tam byl ještě nějaký větší než těch 14mm a ten praskl, ale nevím zda je to možné.
@linusha tak to me mrzi,ze to takhle dopadlo..my do Heliosu přešli z genetu v Lbc a vkládali obrovskou důvěru,kdyz jsem cetla jaky maji úspěch a podařilo se hned na poprve. U nas byla stimulace v poradku,dokonce i vice vajicek a zůstali nam tri z peti,drive to byl jeden ci dva. Bohuzel ani tak se transfer nepovedl. Ale jsem zvedava na Ket.. znam dva případy z mezi okolí,ze se jim povedlo prave z Ket..tak uvidime..uz bych si to tak prala..ani nevim jestli psychicky dam dalsi zklamání..z toho posledního jsem se dostávala skoro 3mesice.
@linusha já taky ne, měla jsem se zeptat, ale mně než to všechno dojde do mozku, tak už sedím v autě....
A jak víte, že to embryo, které vám vložili, bylo horší????? Já když se ptala na mražení embryí, jaké jsou kvality, tak mi embryoložka řekla, že kdyby nebyly kvalitní, tak je ani nemrazí.....
@apple_tree ja mela cyklus rozhazeny stimulacema atd..byl 25.dni a az ted se mi srovnal na 27-28..dostat to mam 15.9. Tak hned volam a objednavam..😊
@anitramrav byly jsme na ET, embryjko mělo o trošku míň buněk než je standart a nedoporučovali nám jej ani transferovat. Měli jsme transfer na vlastní žádost, nechtěli jsme úplně promrhat celé 2. IVF.
@denicl přešli jsme do Repromedy v Brně, kde jsme byli moc spokojeni z přístupu a tak celkově. Absolvovali jsme tam naše třetí IVF, bohužel se embryjko neuchytilo správně. A tak jsme si řekli po 3.IVF že si dáme chvíli od center klid a budeme se věnovat jiným věcem, aktivitám a dám si tělo dokupy po všech těch lécích. Přeci jen se pokoušíme o dítě už 3,5 roku z toho jsme v centrech byli přes 2 roky. Ale pokud se jednou do kolotoče IVF vrátíme tak to bude zase Repromeda. 🙂
Ahoj všem, mám dotaz-je tu někdo, kdo měl po ketu zamlklé těhu a revizi? Za jsk dlouho jste šly na další ket? Mně MUDr říkal nechat proběhnout jeden cyklus (na revizi jsem byla 9.8.), takže v říjnu ket a včera na kontrole říkal, ze je to vše v super poradku a ze mužu na ket klidně v záři
Ahojte holky, tak u nás tentokrát ket povedl tak snad bude vše pokračovat jak ma. Dnes byl videt zloutkovy vacek i srdecni akce. Všem vám držím pesticky at jste úspěšně a přeji plno malých uzlicku štěstí. ❤❤❤
@ivivka tak že by jsme šli spolu ? 🙂
@zirafka1988 gratuluju 🙂
@zirafka1988 gratuluji.🍀

@apple_tree já se ptám proto, že jsem byla na ultrazvuku před KET, a to 10.den cyklu a měla jsem sliznici 9mm,prim.rekl,ze ovu proběhla, pak zase že tam mám dominantní folikul 14mm, a že KET vidí na pondělí... Pak mi telefonovali a že podle krve až ve čtvrtek.... Si říkám, co se děje? Ta sliznice je taky pro mě zahodou, koordinátorka řekla že ji mám vysokou.... Tak nevím