Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@ivivka Ja bych se toho nebala 🙂 Pokud se na to psychicky citis, jdete do toho 🙂
@apple_tree psychika dobra, vsechno v poho, ale aby to nebyly zbytecne vyhozeny peníze a hlavně pokus
@ivivka Tak s doktorem se znate a urcite by vas do toho nenechal jit, kdyby si myslel, ze je to spatne. K tomu jsme odpocinuti po dovolene 🙂 Ale pokud mas pochyby, tak radej pockej, az budes 100% pripravena.
Tak jsem dnes byla na kontrole, jeste jdu na jednu v pondeli, ale opu bude pry ve stredu na 99%. Dozrava nam 10 velkych folikulu plus nejakych 5 mensich, tak snad bude z ceho vybirat. JInak jsem teda dostala na vse uz novy cenik, koukam, ze u neceho pekne podrazili, treba ket je ted nove za 7000.
@apple_tree tak peníze jsou peníze, obzvlášť kdyz podrazili ket o 2tis, to uz je fakt mazec 7litru za 10minut. My jsme to doma jeste nekonzultovali, kdy půjdeme, rikala jsem si, ze budeme mit záři na to zkusit to prirozene.
@apple_tree tak to jsou krasne vysledky..Tyvado to uz je dost 7tisic..kdyz se daji dve naráz tak je to take 7tisic?
Holky,nevíte jestli se i zdražilo uchování embryí? Platíme měsíčně,tak aby nam je pak nezlikvidovali😊
@ivivka To asi nebude za 10 minut, co tam strávíš ty 🙂 Dívala jsem se schválně na jiné centra v Brně a v Reprofitu mají KET třeba za 9000, v Repromedě za 7500. My máme z Heliosu 3 děťátka a za tu dobu, co jsme tam chodili se ceny vůbec neměnily, tak asi bylo na čase, všechno je dnes dražší :(
@jawuna tak to je jasné, to byl vtip. Jak rika přítel, za 30, 40tis dneska nikdo makat nebude a klinik je jak máku, tak musí i tam zdrazovat 😊
Mne je to fuk, kdy půjdeme, akorát je mi ted taaaak dobre po dlouhé době, bylo mi děsně zle z tech léku - estrofem, utros, nebyla jsem někdy schopna vylézt z postele a představa, ze to zase bude, me dost děsí
@denicl Uchovani je myslim za 200 mesicne porad, zitra kdyz tak mrknu na ten cenik, ted uz jsem lina to hledat 🙂
Tak holky, ve stredu me ceka opu, drzte nam prosim palce 🙂
@apple_tree budu držet pesti!!!!!
Já v pondělí transfer , sliznice opět narostla moc ale prý transfer bude, tak doufám že je to správně 😑
@apple_tree budu na tebe myslet🍀
Holky nepíchá se něco před Ketem? ovitrelle nebo něco? Včera mi koordinátorka nedala ani utrouš, ještě že mám doma zásoby :/
@iwettka Mne pichly vzdycky pred ketem ovitrelle, ale to se myslim dela jen kdyz mas dominantni folikul. Tak treba jsi ho nemela?
Jinak holky ja dnes opo a 8 odebranych vajicek, tak ted uz nervozne cekam, kolik se oplodni 🙂
@apple_tree moc krasny cislo..tak preji aby se oplodnilo co nejvic a co nejvic jich vydrželo.🍀🍀🍀
@apple_tree myslim na Tebe od rána, určí to bude ok
@apple_tree no nějaký folikul tam byl, ale jestli byl dominantní nevím :( , byla tam nějaká nová koordinátorka mě ne uplně sympatická a přišla mi zmatená tak doufám že něco nepo......
A gratuluju a držím palce ať všechny dojdou do zdárného konce 🙂
@denicl děkuji 🙂
@ivivka půjdeš teď na KET?
Jo chaos máme taky, nastoupili jsme do 2. třídy 🙂 tak uvidíš, třeba se podaří přirozeně 🙂
tobě taky píchali ovitrelle ?

@ivivka já byla na revizi dvakrát a musela jsem potom čekat půl roku a u druhé 3 měsíce "aspoň", jenže obě revize jsem měla ve 3 a 5 měsíci těhotenství, takže děloha se musela zahojit.
Myslím ale že klasické šestinedělí je u tebe taky..