Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@iwettka Juuu, krasna novina 🙂 moc gratuluju a drzim palce 🙂
@apple_tree moc děkuji 😊 snad vše bude jak má 😊
Ahojky,tak my jdeme 2.10 na 1.ket treti pokus🍀do třetice všeho dobreho☺️
@apple_tree Dekujeme
@ivivka
@denicl Hatchující mi zaváděli taky a říkali, že to je dobré znamení, takže určitě se Vám oběma zavrtá hezky jako mě 🙂
@denicl Celé těhu dá se říct mám bezproblémové, nic mi není, jsem už na konci 26 týdne, čekáme chlapečka a vše je v pořádku 🙂 ale cítím, že to je číndál náročnější, začala jsem často omdlévat, bříško začíná překážet při spaní i pohybu, dost přibírám 😀, zapomínám a tak 🙂 cítím ho každý den, čiperu, je to krásný, ale nejradši bych ho měla už venku 🙂
@tynka75 snad uz je to to prave embryjko😍citila jsem i po zavedení takove bublani v podbrisku,pritel rika ze je to jen to jak jsem potrebovala curat..😂
I tak co pises je krasne,byt tehotna,snesu vse co pises☺️Gratuluji k chlapečkovi,take bychom si prali,ale kdyz by byla holcicka budeme šťastní. Tze rikas,ze taky hatchujici☺️🙏kdypak jsi testovala? Ja chci pockat az na krev,ale nevim zda vydrzim🙏
@denicl při prvním zavedením jsem testovala 10 den po ET, bohužel to nedopadlo a krev mi to 12den jen potvrdila. U Ket jsem testovala už 9 den a byla hezky viditelná čárka a krev 14 den jen potvrdila 🙂 měla jsem potom ještě hematom v děloze, tak jsem byla týden na neschopence aby se to vstřebalo a neutrhlo se to i s embryem, dopadlo to dobře 🙂
@tynka75 ja testovala po et vzdy 8-10den a nic,vzdy se rozjela pekna ms. Na krev jdu 15.10.tak si udelam test treba 14.🙏😊nebo spis kdyz to 12.10 nedostanu tak mame sanci..ted je jeste času dost. Jj,cetla jsem tu,ze jsi mela hematom,jsem rada,ze jste oba v poradku. Utika to jako voda..jen tehle par dni bude dlouhých,ja uz jsem ode dneska na neschopence,mam náročnou fyzicky i psychicky praci,nezvládala bych to.

@ivivka hodnota je 619, ve středu jdu na ultrazvuk...