Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@jawuna Asi taky prehodnitom svuj pristup! Ja se pri konzultacich ptam hodne, to je v pohode...ale pri samotne stimulaci a IVF jsem pak mela pocit, ze ta moznost a prostor neni... holt lina huba, holy nestesti 😂 Musim mit priste ostrejsi lokty a nebat se porad... clovek nechce byt hysterickej, ale pak z toho akorat ma spatny pocit ve finale, ze neotravoval vic a radsi se placal v nejistote 😀 Diky 🙂
Ahoj holky. Tak čekám kdy mi z HELIOS zavolají kdy bude OPU. Ale dotaz. Mám podstoupit ET nebo až KET ? Ket že pro odpočinek těla. Momentálně 11 DC stimulace, břicho jak meloun, folikuly víc jak 16mm a dnes JT zakázal cokoli dělat mam ležet a ležet.
@marcellkaks Určitě KET, máš tak větší šanci, že se to povede 👍
KET a s odstupem času... Já po hyperstimulacnim syndromu jsem nechávala zavádět až po 3 mesicich, a to vysetrene embryo, ještě jsem se pořád nějak ale necítila dobře, přesto jsem na KET šla,a bohužel se neuchytilo. Dala jsem si větší pauzu, čistila tělo bylinkami atd. Pak už jsem nějak fyzicky citila,že už bych mohla jít na KET... No a za měsíc rodím 🙂 takže zbytečně neuspěchat,pokud se jakkoli nebudete cítit (tím myslím i fyzicky - stále únava,neschopnost dělat to,co předtím naplno atd.)
@marcellkaks do et bych už nesla, ztraceny pokus a to jsem neměla hyperstimul., na druhou stranu nevěřím, ze je to o tvých pocitech a ze ty budeš vědět kdy ...já šla na ket v prvním cyklu po revizi, moc dobře jsem se necítila a ještě jsem byla naštvaná, ze mě do toho JT a můj chlap “natlacili” a teď už taky chovám 6ti týdenní princeznu
Dnes doma a čtu tuto celou diskuzi a plakala jsem hltala každý slovo 🙂 zítra OPU doufám, že budou vajíčka. Jinak ET asi zkusíme,pokud to půjde. Plno holek, že zas jim nevychází KET, jen ET. Už jsem ze všeho unavená. Snad bude i co mrazit. Děkuji a gratuluji všem, kterým se zadařilo 🙂 a obdivuji sílu všech
@marcellkaks Moc drzim palce! Urcite se pak ozvi, jak jste dopadli 🙂 My KET nakonec posouvame na neurcito... Potrebuji se zdravotne dat ted do kupy a necitim se ted na to. Je to posledni embryo...
Jinak za me, pokud se po OPU nebudes citit uplne OK a budes mit pocit ,ze se rozjizdi OHSS (ja ho bohuzel mela po 11 dnech stimulace), tak bych si take radeji pockala az na KET...Tot muj nazor, samozrejme rozhodnuti je na tobe 🙂 Drz se!
@marion87 děkuji, jj vše se teprve uvidí. Hlavně, aby zítra byly vajíčka ve folikulech a bylo co oplodnit a aby vydržely do 5 dne. Ozvu se 🙂
@marcellkaks Držím palce! Záleží taky, kolik si měla folíků, podle toho se taky domlouvá, jestli ET nebo KET, ale když se podíváš sem, tak KET vychází líp...a jak říkají holky, tělo si odpočine a ty taky 🙂 https://www.sanatoriumhelios.cz/kryoembryotrans...
Tak holky, jsem doma...bolí mě celej člověk 🙂 jinak OPU dělal st.Texl a mladej pak zprávu odebráno 10 vajíček , tak snad je to dobrý ...teď čekat 😉
@marcellkaks Drzim vsechny palce co mam 🙂 Cekal se takovy vysledek? Vis kolik bylo priblizne folikulu? Snad ti bude dobre. Pila jsem hodne proteinove napoje, tak zkus. 🙂
@marion87 Děkuji , tak z 10 oocytů 8 zralých a máme sedm statečných embryek 🙂 na počet folikulů sem se nikdy neptala a tom protokolu bylo 2x17,2x15,2x8...13,2x18,2x13,13 tři dny před OPU. Jinak už je mi dobře, mám nutridrinky a jogurty a pití z bílkovin, břicho furt nafouklé ale žádná bolest.
@marcellkaks Super, to rada slysim. Hodne stesti, at se bojovnickum dal dari!
@marcellkaks Pěkný výsledek, držím palce, ať jich do konce dobojuje co nejvíc 👶
Ahojte holky, já měla 1. KET na Heliosu dr. Texl junior, otěhotněla jsem ale v 8tt se plod přestal vyvíjet a musela jsem na revizi. Druhý KET před 2 týdny a neúspěšně. Ten mi dělali ale 17. den cyklu místo 19., dr. Filková a nevím proč, měla jsem napodruhé strašně špatný pocit, že se jim nepodařilo embryo dát až přímo do dělohy. Myslíte, že je to možný nebo už mě hrabe? Ještě máme jednu mraženku, ale cítím, že potřebuji aspoň na měsíc-dva vypnout. Díky.
@marcellkaks Ahojky, jak jste dopadli s embryjkama? 🙂
@marion87 ze 7 statečných...v den ET ráno bylo k zavedení jedno, když jsme tam dojeli tak prý i druhé embryo je ok a bude zamraženo a rano jsem si volala a další tři embrya k zamražení 🙂 tak celkem 5 bojovníčku, jednoho mám v sobě 🙂 a jsem 7 den od ET 🙂
@marcellkaks moc držím pesti 🍀🍀🍀
@ivivka děkuji 🙂 jsou to muka 🙂 včera mi bylo hrozně moc špatně, určitě utrogestan, ale udělala sem si test a dnes ráno znova 😲
@marcellkaks no supeeer, já jsem se taky testovala hodně brzy
Testovala jsem cca od 4 dne abych věděla, že v sobě nemám pregnyl a už 4 dne byl test krásně čistý. Teď věřit, že bude sílit a vše bude ok, uvidíme, musím věřit.
@marcellkaks bude to ok, hlavně se pak opatrovat! Zdržet se sexu a tahání věci 😉 moje testy 8.a 10den
@ivivka to je dálnice 🙂 jj budu se opatrovat...sex nemáme od stimulace a můj manžel řekl, že až otěhotním tak žadný sex, že to nedá 😀 teď začne ten strach, aby vše vyšlo.
@marcellkaks my neměli sex cele tehu 😄 bude to ok, uvidíš, moc se tesim na pozitivní zprávy!

@marion87 Ptát se možnost určitě máš, ale je fakt, že musí být člověk aktivní a fakt se ptát 😉 Já jsem se ptala pořád a všech 😎