Hledám pomoc s umělým oplodněním. Poradíte?
Dobry den, hledam nekoho kdy by byl ochoten pomoci s umelym oplodnenim.
Jak to myslíš "ochoten pomoci s umělým oplodněním"? Jako že sháníš vajíčka,spermie nebo už hotová embrya nebo co si pod tím představit? 🤔
Jak to myslíš "ochoten pomoci s umělým oplodněním"? Jako že sháníš vajíčka,spermie nebo už hotová embrya nebo co si pod tím představit? 🤔
@anonym_e52a84 hledam nekoho kdo by byl ochotny sehrat partnera na klinice
A to máš pocit, že ti některá z nás půjčí manžela/partnera, aby ti sehrál partnera na klinice? Nebo proč někoho takového hledáš tady mezi ženami?
Do toho by šel leda kamarád, který tě zná spoustu let a bude ti věřit, že ho nebudeš vydírat a chtít peníze. Protože otcem bude on. Přemýšlej, nikdo cizí do toho nepůjde.
@keellyy86 Poradím ti. Najdi si chlapa. 🙂
@anonym_e52a84 Podle poslední dikuze chlapa má, takže by mě zajímalo, proč hledá jiného.
@anonym_e52a84 Podle poslední dikuze chlapa má, takže by mě zajímalo, proč hledá jiného.
@anonym_120bd0 treba je neplodnej.
@anonym_120bd0 Osobně si myslím a tím nechci nikoho ponižovat, že chlapa nemá a ta diskuze a otázka byla jen zjišťování terénu,zda je možné získat na klinice nejen vajíčka dárkyně,ale právě když sežene herce ,tak i spermie. 🫣
Ty jo tak to je dost blbý, ale sama bych do umělýho oplodnění nešla. Přijde mi to daleko náročnější než otěhotnět normálně. Hormony, výkyvy nálad, píchání injekcí. To bych bez podpory partnera nedala. A to rozhodně neodsuzuju otěhotnění s kamarádem či náhodným kolemjdoucím, sama jsem k tomu neměla daleko.

@keellyy86 Dopprucuji nejakou kliniku, která se tim zabývá, ta určitě pomůže, staci se tam s partnerem objednat.