icon

Holky po IUI sem prosím!❤️

berushe14
14. bře 2018

Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?

berushe14
autor
30. bře 2018

@ebh holky zkuste drmek a macu v tsbletsch než do sebe cpát něco co nemáte rady

ebh
31. bře 2018

@berushe14 drmek jsem uz jedla, macu taky...😸

berushe14
autor
31. bře 2018

@ebh a nic Jo?

ebh
31. bře 2018

@berushe14 a nic no...ale já to prala jen dva měsíce, pak mi dr. v caru říkala, že tyhle preparáty nemaí účinek po měsíci, ale až po půl roce...na druhou stranu také říkala, že stačí fertiprona,že už by nic jiného nebrala....tak já nevim...

berushe14
autor
31. bře 2018

Wp
@ebh manžel už mě zabije ale kolik to stojí?

berushe14
autor
31. bře 2018

@ebh a pomáhá o vůbec?

ebh
31. bře 2018

@berushe14 😃 myslíš tu Fertipronu? Fertiprona stojí na netu 250kč, je tam 20 sáčků, ale kupuji v balení po 3 a to vyjde levněji....já do toho všeho už dala takových peněz,že ani myslet na to nechci...

ebh
31. bře 2018

@ebh ještě nemám výsledky, jestli pomáhá...ale na netu si to holky chválí...ale pro mě bylo důležité,že mi to řekla dr., že fakt nic jinýho nemá cenu

berushe14
autor
31. bře 2018

@ebh no já taky do toho dala už tisíce ale hlavně před tou laparo. A úplně zbytecne brala jsem nosifol. Ale tam kravička vyšla na skoro pět set.

ebh
31. bře 2018

@berushe14 to já taky dřív brala, dr. říkala, že Fertiprona je lepší než Nosifol, že tam už je našťepená kyselina listová....já před laparkou taky...hodně i za ovulační testy, než jsem zjistila, že ji nemám, tak to trvalo..dělala jsem testy třeba 20 dní v kuse...a těch vitamínů😂 bože

berushe14
autor
31. bře 2018

@ebh no je to mazec. Ale přemýšlím ze i kdyby byl folikul na správně straně dam si od Inseminace teď chvíli pokoj aspoň mesic. Jak často se bere ta frmiprona?

ebh
31. bře 2018

@berushe14 bere se 2x denně👍

besi114
31. bře 2018

@ebh držím palecky at to na potřetí vyjde nám oběma 🙂 já byla v pondělí. U nas žádná diagnóza. Oba jsme zjevně v pořádku. Pokud se třetí iui nepovede tak mi dr. doporučila lopatku-průchodnost vejcovodu. Tak třeba se zadari a laparka nebude potřeba 🙂

ebh
31. bře 2018

@besi114 laparka, to bylo to první, na co mě v gennetu poslali....vše v pořádku....a pokud budeš muset jít, tak se neboj, není to tak hrozný, spíš časově náročný...byla jsem pak měsíc doma....my máme taky všechny výsledky v pořádku, akorát jsem neměla ovulaci...já byla ve čtvrtek...a víš co se říká...do třetice všeho dobrého 🙂

berushe14
autor
31. bře 2018

@besi114 holka držím ti palce ať to nemusíš mít já sem se zotavovala mesic fyzicky a další psychicky.

berushe14
autor
2. dub 2018

Tak co holky máme tu nějakou cekatelku? Jak to vypadá?

ebh
2. dub 2018

Já budu testovat po 12.4. ❤️

berushe14
autor
2. dub 2018

To je ještě dlouho viď? 😉

ebh
2. dub 2018

To je, ale zjistila jsem, že jsem to už přestala tak prožívat...už jsem testovala tolikrát🤭 takže se to vydržet dá 🙂

berushe14
autor
2. dub 2018

Holky nejste už nekdy zoufale z toho jak to nevychází?

mia171717
2. dub 2018

@berushe14 no tak zrovna dneska jsi to přesně vystihla...nevím, co dělat, aby to klaplo...

berushe14
autor
2. dub 2018

@mia171717 no já sem dneska úplně v prdeli. Už je toho fakt hodně na mě.

mia171717
2. dub 2018

@berushe14 neboj, bude líp...musí...🍀🍀🍀🍀🍀

besi114
2. dub 2018

@ebh
@berushe14
Holky vy mě děsíte? Měsíc mimo? 😲

berushe14
autor
3. dub 2018

@besi114 třeba to budeš mírně jinak. Ale hojí se to dlouho a ještě po čtyřech mesicich se nějak nemuzu szit s tím ze se moje bříško chová jinak a ze tam něco chybi.

lusili1
3. dub 2018

ahoj holky, přidávám se k Vám, mám za sebou druhé IUI ( 23.3.)....v pátek 6.4.jdu na kontrolní odběry krve, test zkusím ve čtvrtek

berushe14
autor
3. dub 2018

@lusili1 u nás v caru krev nechtějí. To mate dobre

ebh
3. dub 2018

@besi114 no měsíc mimo, když nemáš žádné komplikace...po gynekologických operacích by se mělo zůstat doma min. 6 týdnů..ale vše záleží na tom,jak se budeš hojit, já měla klidný průběh téměř bez bolestí.

lusili1
3. dub 2018

@berushe14 jj je to super, že vezmou krev, za hodku a půl máš výsledky a rovnou vlastně konzultaci a naplánuješ co a jak dál...

ebh
3. dub 2018

@lusili1 tak to je super, ja si mam nejdriv udelat test, kdyz bude pozitivni, tak na krev, kdyz ne, tak zacit brat clostil a objednat se na ultrazvuk..

Strana