Holky po IUI sem prosím!❤️
Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?
@berushe14 to já taky dřív brala, dr. říkala, že Fertiprona je lepší než Nosifol, že tam už je našťepená kyselina listová....já před laparkou taky...hodně i za ovulační testy, než jsem zjistila, že ji nemám, tak to trvalo..dělala jsem testy třeba 20 dní v kuse...a těch vitamínů😂 bože
@besi114 laparka, to bylo to první, na co mě v gennetu poslali....vše v pořádku....a pokud budeš muset jít, tak se neboj, není to tak hrozný, spíš časově náročný...byla jsem pak měsíc doma....my máme taky všechny výsledky v pořádku, akorát jsem neměla ovulaci...já byla ve čtvrtek...a víš co se říká...do třetice všeho dobrého 🙂
Tak co holky máme tu nějakou cekatelku? Jak to vypadá?
Já budu testovat po 12.4. ❤️
To je ještě dlouho viď? 😉
To je, ale zjistila jsem, že jsem to už přestala tak prožívat...už jsem testovala tolikrát🤭 takže se to vydržet dá 🙂
Holky nejste už nekdy zoufale z toho jak to nevychází?
ahoj holky, přidávám se k Vám, mám za sebou druhé IUI ( 23.3.)....v pátek 6.4.jdu na kontrolní odběry krve, test zkusím ve čtvrtek

@ebh holky zkuste drmek a macu v tsbletsch než do sebe cpát něco co nemáte rady