icon

Holky po IUI sem prosím!❤️

berushe14
14. bře 2018

Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?

emmy24
5. dub 2018

Me teda nenechali ani dneska lezet doktor mi to tam dal ukazal na ultrazvuku rikal ze ovulace uz byla na leve strane ale na prave strane jeste ne a ze to ani nemusi prasknout tak snad se aspon ta jedna stihla..

besi114
7. dub 2018

@emmy24 ahojky ahoj ja jsem po třetím iui. U toho první jsme hned vstala. U druhého me nechala ležet na koze asi 5 minut a u toho posledního dvacet minut. Taky tomu moc nerozumím proč to bylo pokaždé jinak.

berushe14
autor
7. dub 2018

Řekla bych ze je to podle kvality a rychlosti spermii. Ale možná s pletu

emmy24
7. dub 2018

@besi114 ahoj me akorat rikal doktor ze ty spermie zustanou tam kde maji a jsou podporene ze jsou z nich udelani sportovci :D stejne si nemyslím že to hned na poprvé vyjde udelala jsem co jsem mohla ted je to na nich bud to vyjde nebo ne 🙂

veronyka13
8. dub 2018

Holky, vy co už máte za sebou víc jak 1 IUI, můžete posoudit rozdíly, pokud tedy nějaké byly. Já třeba po prvním myslela, že umřu 😖 měla jsme velkou reakci na OVITRRELE a do měsíčků mě bolely prsa, v podbřišku a vůbec jsem neměla chuť k jídlu. A teď po druhém mi vůbec nic není, jen jsem unavená, ale to jsem byla i po prvním. Jak jste to měly vy? Možná se už tolik nepozoruju 😉

berushe14
autor
8. dub 2018

@veronyka13 mě bylo po každém jinak. Po tom posledním mi bylo nejhůř. Z ovitrille mi bylo zle. Inseminace mě celkem bolela. Ale jinak jsem se po něm moc nepozorovala. Doufala jsem ale myslela ze stejně nevyjde.

emmy24
8. dub 2018

@veronyka13 ja jsem sice po prvnim IUI ale po druhem ovitrelle prvni bylo na casovany styk poprvé mi bylo z neho spatne a pred ms pár dni me rozbolela hodne prsa jinak nic.. Ted potom IUI mi sice spatne neni za to me porad boli vajecniky a druhy den me picha u pupku je to dost neprijemne a otravne uvidíme jak to pujde dal..

ebh
8. dub 2018

@emmy24 to co popisuješ vypadá jako těhotenské příznaky 🙂🤭👍

emmy24
8. dub 2018

@ebh no to nee :D je jeste brzo na nejake priznaky myslim ze mi to dela utrogestan ten beru poprve

ebh
8. dub 2018

@emmy24 mně po utroši nic moc není...občas mě lehce píchlo ve vaječníku, jinak nic, ale mně tedy nikdy zle ani po IUI, jak to tu holky psaly...spíš jak píšeš to píchání u pupíku bych viděla jako příznak...to většinou holky popisují v začátku těhotenství..držím palce 😉💖💗

emmy24
8. dub 2018

@ebh bylo by fajn kdyby se to povedlo pritel by mel aspon prekvapko jak se vrati ze zahranici 🙂 ale potom roce a neco si uz nedelam nadeje a kdyztak zkusime dalsi kolo IUI.. A dekuju 😊❤

besi114
8. dub 2018

@emmy24 já bych měla zítra testovat. Boda me na prave straně 2 dny. Tak doufám že se to do třetice povede. Držím ti palecky. Moc moc :-*

berushe14
autor
9. dub 2018

@besi114 jsem s tebou dej nám hned vědět!!!! Moc ti to přeji!!!💕💕💕

emmy24
9. dub 2018

@besi114 tak drzim palce ✊😊 ja si jeste na testování pockam

berushe14
autor
9. dub 2018

Tak holky já jdu zitra na folikulometrii a jestli bude folikul na správně straně zkusíme ještě třetí IUI. Věřím ze teď se to musí povest❤️

veronyka13
9. dub 2018

@berushe14 Budu moc držet pěstičky 🍀

besi114
9. dub 2018

@berushe14
@emmy24
Holky tak já bohužel zase nic. Takže mě čeká laparka 😔

berushe14
autor
10. dub 2018

@besi114 sluníčko to zvládneš. Aspoň se bude vědět co ti je. Když jsem to zvladla ká psychoticka, magor na entou. Tak ty to das jak nic.

lusili1
10. dub 2018

@besi114 uvidíš bude to v pohodě, já na ní byla v listopadu a byl to celkově můj první pobyt v nemocnici, kdyby jsi chtěla něco vědět napiš...

emmy24
10. dub 2018

@besi114 neves hlavu ja mam za sebou dve laparky treba ti to pomuze moc ti držím palce at ti to potom vyjde😊✊🍀

berushe14
autor
10. dub 2018

Holky tak jedu ve středu do lázni a snad stihneme květnovou IUI a konečně se povede

ebh
10. dub 2018

Tak holky, 3.IUI také nevyšlo, už to vím..😖

besi114
10. dub 2018

@ebh to mě mrzí. Ja jsem byla vcera taky rozsekana kdyz jsem mela snehobily test. A co tě čeká teď?

besi114
10. dub 2018

@lusili1
@berushe
@emmy24
Holky moc vám dekuju. Vůbec nevím co mě po ty laparce ceka. A vy kdo jste na tom byly, co následovalo potom? Moc děkuju za infosku.

ebh
10. dub 2018

@besi114 těď mě čeká ještě jedno IUI ,a pak na červenec IVF....

lusili1
10. dub 2018

@besi114 potom záleží co Ti na laparoskopii najdou, mně našly endometriozu, absolvalal jsem 2 ineseminace a nyní mě čeká v květnu první IVF, když nic nenajdou je velká šance potom otěhotnět, jak Ti to tam prošťouchnou a uvolní cestu 🙂

berushe14
autor
10. dub 2018

Tak holky moje, mě čekají lazne od příští středy na tři týdny. Snad si oddechnu a pomůžou mi. Pak Inseminace a čert aby v tom byl aby to už nevyslo

emmy24
10. dub 2018

@besi114 ja nebyla na laparce kvuli otehotneni ale kvuli cysty udelala se mi jedna a za dva mesice na to druha v te dobe jsem se nesnazila jinak jsem mela velke srusty nejspis po cisari takze mi je rozrusovali a delali průchodnost ta byla ok potom na kontrole mi doktor oznamil ze jestli budu chtit jeste děti ze uz to nepujde tak lehce a ono to fakt nejde jsem uz vlastně smíření s umelym myslim ze nepomuze ani ta inseminace

besi114
10. dub 2018

@lusili1 moc děkuju za infosku. Tak se budu modlit aby mi tam nic nenašli a pomohlo nám to k vytouženému mimiskovi 😍

besi114
10. dub 2018

Holky všem Vám moc držím palečky aby se jste se všechny dočkaly vymodleneho miminka 😘😘😘

Strana