icon

Injekce Ovitrelle, Pregnyl - otěhotněly jste?

rozulka
26. říj 2012

Maminky uspěšné snažilky-které z vás pomohla injekce Ovirelle 250 a nebo pregnyl? Má vůbec smysl bez jinych léků? 😨

kalipso
26. říj 2012

@rozulka pro plánovaný pohlavní styk je rozhodně fajn, pokud jinak tvoje tělo funguje jak má a partner je také v pořádku, tak pomoct může. 🙂

ssassi
26. říj 2012

já měla utrogestan (docela dlouho), pak dva cykly clostilbegyt - první cyklus nic, druhý byla ovulace, tak mi k tomu připíchla pregnyl a podařilo se otěhotnět. (mám PCOS)

rozulka
autor
26. říj 2012

To je prave to- mne ovulace normalne probiha-dokazano UTZ i Ov. testy a snazeni 8 cyklu nic-a ted mi dal jenom to ovitrelle- tak by me zajimalo co to ma za smysl :nevim:

petanevesta
26. říj 2012

já jsem měla dva cykly Clostilbegyt, pak další bez něj, ale píchla jsem si Ovitrelle a jsem těhule, takže u mě to zřejmě pomohlo 😉

rozulka
autor
26. říj 2012

No hele- a taky jsi nemela jenom samotny ovitrelle-to je zajimave

kalipso
26. říj 2012

@rozulka pokud máš bez problémů ovulaci, tak není potřeba brát clostilbegyt ani utrogestan, zbytečně by ses ládovala hormonama 🙂 Jde jen o to, že když si píchneš ovitrelle/pregnyl (za předpokladu že tomu předchází kontrola na ultrazvuku u lékaře, že je folikul zralý), tak prostě jen víš, když bude ovulace a můžete lépe plánovat kdy se snažit.

len089
26. říj 2012

@rozulka Ahoj, a partner je v pořádku?

rozulka
autor
26. říj 2012

my uz jedno ditko mame ...cekali jsme sice rok ,ale to jsem ze zacatku nemela pravidelny cyklus- ted jsem i doktorem potvrzena ze ovuluju, tak jen nerozumim, proc to nejde a co to ma za smysl mi davat Ovitrelle 😕

kvakuska
26. říj 2012

@rozulka někdy sice žena ovulaci má, ale folikly praskají dřív než je vhodné a vajíčka jsou potom nezralá ... Ovitrelle podporuje dozrání vajíček a zamezuje předčasné ovulaci ... to že už jedno dítko máš nic neznamená, cyklus ženy se v průběhu let mění ... těhotenstí, porod, hormony jako na houpačce a hned může být nějaký problém ... mimochodem ovu testy a UZ dokážou že dochází k ovulaci, čili že praskají folikly, ale že tvoje folikly obsahují vajíčka se ultrazvukem a ovutesy dokázat nedá, to se dá zjistit jedině punkcí 😎

rozulka
autor
26. říj 2012

Juuuu-konecne smysluplna odpoved-moc dekuji 🙂 takze hcg v injekci nejenze praskne folikul , ale prinuti vajicko dozrat?

kvakuska
26. říj 2012

@rozulka no tak nějak ... hcg v injekci nejdříve podpoří dozrání vajíčka a oddálí prasknutí folikulu o 36-48 hodin, poté ale vlastně tu ovulaci vyvolá ... takže určitě má smysl i bez předchozí stimulace 😉

johanka139
1. črc 2013

sháním Pregnyl nebo Ovitrelle. Pokud Vám zbyl a už nepotřebujete, napište mi na krodosky@seznam.cz. děkuji

blazenkova
3. kvě 2017

Ahojky nemáte nebo neprodávate inekce. Na ovulaci.abych měla.

jarmulka
8. čer 2017

Ahoj holky, dotaz prosím : kdo jste měl ovitrelle - také Vás bolí na dotek bradavky??? Jsem 7. den po aplikaci a je to čím dál horší - začalo to jemně pátý den po aplikaci... Jsem si mylně myslela, že čím déle po aplikaci, tím méně hormonu v těle a menší negativní vedlejší účinky 😲.... Dle poločasu rozpadu ( každých 36 hodin na polovinu ) , už to dnes bude páté snížení zbývající dávky a já naopak mám pocit, jako by se to teprve ,,probouzelo k životu,, 😅... Kdo z Vás to měl také tak??? Moc děkuji všem

uzivatelkapetra
8. čer 2017

@jarmulka já měla citlivé bradavky cca do desátého dne. Ale nezhoršovalo se to, bylo to tak nějak pořád stejné.

jarmulka
8. čer 2017

@uzivatelkapetra moc děkuji za reakci. Jsem si myslela, že to budu mít bez negativních vedlejších projevů a prd... Prosím, Ty jsi měla injekce víckrát? Bylo to vždy stejné???

veronikav31
8. čer 2017

@blazenkova Injekce se bez receptu nesmí prodávat, je riziko OHSS a to může někdy vést k pobytu v nemocnici a kapačkám. A krom toho recept na Ovitrelle nebo Pregnyl píše Car(centrum asistované reprodukce) nebo gynekolog(nyní je v lékárnách k dostání Ovitrelle, Pregnyl už vyjímečně, byl ukončen jeho dovoz do Čr), na základě ultrazvuku se rozhoduje kdy se bude píchat,samovolné píchání je hodně velké zdravotní riziko

uzivatelkapetra
8. čer 2017

@jarmulka já je měla minulý měsíc poprvé jednu a jednu obden

jarmulka
8. čer 2017

@uzivatelkapetra píši SZ 🙂