Pregnyl před IUI, jak vám bylo?

hanulkavelunka
10. čer 2015

Ahoj holky stilulovala jsem menopurem, krásná reakce a pak prednyl 10 000 ale co mně znepokojuje žemi po něm nic nebylo, testla jsem jestli ho mám vůbec v těle a test pozitivní taiže to byl pregnyl ale kromě jednoho dne citlivých prsou a brnení v prstech den po pregnylu mi nic není a iui bylo přesně za 36 hod s folikuly které byly 9dc celkem 4 a to 14-18mm pak ještě 3 injekce menopuru a 14dc iui
ted čekám není mi nic jen sem tam píchne v podbřišku hned na pravo hned na levo jinak nic.
Bylo vám něco po pregnylu??? po iui?? které bylo úspěšné? díky díky
A je možné aby byla ovulka při stimulaci dřív? ještě před píchnutí pregnylu??

madalenas
11. čer 2015

Ahoj, po pregnylu by měla přijít ovulka, tak asi záleží jak ji obecně "prožíváš" 🙂 Mě přišla po pregnylu bolest v podbříšku a špinění. Poprvé jen 2-3 den a po druhém IUI až do MS. Teď při třetí pokusu skoro žádná reakce. Takže asi fakt záleží na spoustě dalších faktorech. Kdyby přišla ovulka dřív, tak to by asi bylo vidět na kontrolním ultrazvuku? Nevím, to bych kecala. Držím palce, ať se zadaří!

sasanka033
11. čer 2015

ahoj, trochu jsi me zaskocila - co jsi jako po pregnylu cekala, ze ti bude? pregnyl do 36-38 hodin od podani zpusobi prasknuti vsech foliku, cili ovulaci. nekoho po pregnylu boli prsa, nekoho ne, ale za par dni, az z tela vyprcha, to prestane. nic vic se nestane.

andrevo
11. čer 2015

Ahojky, já jsem po pregnylu byla extrémě citlivá, bolely mě dva dny prsa, a až do včerejší ms mě stále bolelo břicho, navíc jsem začala mít i příznaky, to co mi vonělo jsem se málem pozvracela, ale bohužel ms dojela. Byla jsem na IUI, teď mě čeká další nové kolečko.