Inseminace 2018
Taky držím palečky. Ještě prosím o radu když jsme byli na onseminaci v sobotu 18.8. kolikaty den jsem? Nějak se v těch počtech ještě neorientuju... počítá se den inseminace nebo až den po??
@burgetka ja bych rekla cca 5dpo
Ahoj holky, tak já ráno bílý test.....☹ nehroutim se, jedeme dál..🙂 Jsem dnes 14.DPO, už mě pobolívá břicho, čekám na MS a budu volat do Gennetu na objednání na další IUI......
@anetka9 Ono to IVF má mnohem větší úspěšnost...to je pravda. Sice musíš do sebe píchat injekce, ale asi to za to stojí.... Já měla jen 1 pokus a ještě v centru, kde si vůbec nejsem jistá, že to dělali dobře.... Takže i když máme 5 zkumavek u ledu, chceme asi udělat celý IVF znovu....☹
@anetka9 Jako o těch zmražených embryích? manžel říkal, že se bojí toho, jestli je to dobře udělaný..že měl právě dřív hrozný výsledky a teď je valstně chyba jen u mě.. A doktorka řekla, že těžko říct... Můžeme si je zkusi nechat převézt a udělat u nich třeba nějaký vyšetření...Ale jestli byly špatné spermie, tak se ani jeden z těch mrazáčků nemusí uchytit a akorát do toho zbtečně naházíme prachy...☹
@lilavatty to me mrzí, ze to nedopadlo 😒 ja to ivf teda nechtěla... ja stale verila, ze to pujde nějak jinak. Ono inseminace u pcos je vic nejistá. Mas pcos na obou vajecnikach? Kolik folikulu ti vyrostlo po stimulaci?
Ahoj, já mám zítra 10 dní po první IUI, má cenu se už testovat? Po zákroku nám bylo řečeno, že až po 17ti dnech.... to je strašná doba 😖 s manželem jsme se shodli, že to zkusíme po 14, ale já to chci vědět dřív než on 😁v případě pozitivního výsledku, mám připravené, jak mu to oznámit 😊
@zazaja ještě bych pockala..ja testovala driv, pak jsem jak debil ten test vselijak naklanela, upravovala, pitvala, jestli tam neni nejaka čárka, kolikrát tam byla nějaká pomyslna ryska a ve finale nic a byla jsem zklamaná
@martaskaaa takových zklamání jsem už zažila dost při klasickém snažení. ... teď když jsme po IUI v to vkládám větší naději ☺
@zazaja ja taky jich zazila dost,.ani to nejdeje za 6let spočítat. A iui jsem podstpupila 3x a nic 😞
@martaskaaa to me mrzí 😔 a zjistili příčinu? Co budete dělat teď? Podle kalendáře bych měla v pondělí dostat menzes ... ale žádné PMS jsem neměla, což může být následkem duphastonem. Jen mě šíleně bolí prsa, což mě bolely i u PMS, ale nic jiného ... ty si na udržení něco brala?
@martaskaaa teď jsem si přečetla předchozí komentáře 😊 gratuluji 🤗
@zazaja duphastonem to byt muze, je to podobny jako utrogestan. Drzim palce, at vam to vyjde aspon inseminaci 😊

Ahoj, rada se k vám přidám. V sobotu jsme s manželem podstoupili inseminaci a teď čekáme na těhotenský test... To čekání je nekonečné... Ale snad se dobereme ke kladnému výsledku. Beru taky Utrogestan ráno a večer po dvou tabletach a snažím se na to nemyslet, ale znáte to... moc to nejde... Držím všem palce!