icon

Inseminace 2018

lilavatty
8. srp 2018
burgetka
23. srp 2018

Ahoj, rada se k vám přidám. V sobotu jsme s manželem podstoupili inseminaci a teď čekáme na těhotenský test... To čekání je nekonečné... Ale snad se dobereme ke kladnému výsledku. Beru taky Utrogestan ráno a večer po dvou tabletach a snažím se na to nemyslet, ale znáte to... moc to nejde... Držím všem palce!

lilavatty
autor
23. srp 2018

@burgetka Ahojky, tak vítej 🙂 Já už jsem 7.dpo, tak už jen 7 dní a budu testovat...🙂 Držim palečky!!

burgetka
23. srp 2018

Taky držím palečky. Ještě prosím o radu když jsme byli na onseminaci v sobotu 18.8. kolikaty den jsem? Nějak se v těch počtech ještě neorientuju... počítá se den inseminace nebo až den po??

martaskaaa
23. srp 2018

@burgetka ja bych rekla cca 5dpo

lilavatty
autor
31. srp 2018

Ahoj holky, tak já ráno bílý test.....☹ nehroutim se, jedeme dál..🙂 Jsem dnes 14.DPO, už mě pobolívá břicho, čekám na MS a budu volat do Gennetu na objednání na další IUI......

burgetka
31. srp 2018

@lilavatty ahoj, tak to mě mrzí... já budu testovat zítra...

lilavatty
autor
31. srp 2018

@burgetka v POHODĚ.... Tak držím palce! 🙂 A dej vědět.

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty Achjo..nojo, nedá se nic dělat že?🙂

lilavatty
autor
31. srp 2018

@anetka9 Přesně... 🙂 Ale byl to první pokus po roce a půl.. Takže než zae tělo najede na ty hormony... A na tu změnu...Zkusíme další pokus a uvidíme, pak kdyžtak IVF....🙂

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty Jasný, chápu🙂

lilavatty
autor
31. srp 2018

@anetka9 Mě se ale do toho IVF moc nechce... Přeci jen je to dost hormonů... A teď co sem se dala na hubnutí a mám dole skoro 10kg, nechci je díky injekcím nabrat ještě před těhotenstvím zpět.....

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty No..to chápu no..ale zase co bychom pro vytoužený miminko neudělaly🙂

lilavatty
autor
31. srp 2018

@anetka9 Jo to jo. Když nebude jiná možnost, jdu do toho, to je jasný...🙂 A co u tebe?

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty nic nic...7.9 si chci říct o genetiku🙂 a pak ivf

lilavatty
autor
31. srp 2018

@anetka9 Ono to IVF má mnohem větší úspěšnost...to je pravda. Sice musíš do sebe píchat injekce, ale asi to za to stojí.... Já měla jen 1 pokus a ještě v centru, kde si vůbec nejsem jistá, že to dělali dobře.... Takže i když máme 5 zkumavek u ledu, chceme asi udělat celý IVF znovu....☹

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty To nevím, co bych dělala no..zase jeslti ty mrazáčci majá tu nejvyšší kvalitu..těžko říct no:(

lilavatty
autor
31. srp 2018

@anetka9 Když jsem byla na transferu v roce 2107, měla jsem šanci víc než 60% na úspěch a nic. Manželovi v bývalém caru vyšel spermio hroznej! Jen 4% dobrých! A teď v novém caru má skoro 80% ?!

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty A nemohlo to být změnou stravy, návyků, braní vitamínů? nám se postupně taky spermio lepší, ale teda hodně zvolna, ale naštěstí ani to první nebylo nijak tragický, doktoři to hodnotí jako v normě

lilavatty
autor
31. srp 2018

@anetka9 Jak řikáš, bylo by to spíš zvolna, než takový skok. Navíc jeho životospráva šla spíš k horšímu 😀 Takže nevim...

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty a řekli jste to v tom novém caru? co vám na to řekli?🙂

lilavatty
autor
31. srp 2018

@anetka9 Jako o těch zmražených embryích? manžel říkal, že se bojí toho, jestli je to dobře udělaný..že měl právě dřív hrozný výsledky a teď je valstně chyba jen u mě.. A doktorka řekla, že těžko říct... Můžeme si je zkusi nechat převézt a udělat u nich třeba nějaký vyšetření...Ale jestli byly špatné spermie, tak se ani jeden z těch mrazáčků nemusí uchytit a akorát do toho zbtečně naházíme prachy...☹

martaskaaa
31. srp 2018

@lilavatty to me mrzí, ze to nedopadlo 😒 ja to ivf teda nechtěla... ja stale verila, ze to pujde nějak jinak. Ono inseminace u pcos je vic nejistá. Mas pcos na obou vajecnikach? Kolik folikulu ti vyrostlo po stimulaci?

zazaja
31. srp 2018

Ahoj, já mám zítra 10 dní po první IUI, má cenu se už testovat? Po zákroku nám bylo řečeno, že až po 17ti dnech.... to je strašná doba 😖 s manželem jsme se shodli, že to zkusíme po 14, ale já to chci vědět dřív než on 😁v případě pozitivního výsledku, mám připravené, jak mu to oznámit 😊

martaskaaa
31. srp 2018

@zazaja ještě bych pockala..ja testovala driv, pak jsem jak debil ten test vselijak naklanela, upravovala, pitvala, jestli tam neni nejaka čárka, kolikrát tam byla nějaká pomyslna ryska a ve finale nic a byla jsem zklamaná

zazaja
31. srp 2018

@martaskaaa takových zklamání jsem už zažila dost při klasickém snažení. ... teď když jsme po IUI v to vkládám větší naději ☺

martaskaaa
31. srp 2018

@zazaja ja taky jich zazila dost,.ani to nejdeje za 6let spočítat. A iui jsem podstpupila 3x a nic 😞

zazaja
31. srp 2018

@martaskaaa to me mrzí 😔 a zjistili příčinu? Co budete dělat teď? Podle kalendáře bych měla v pondělí dostat menzes ... ale žádné PMS jsem neměla, což může být následkem duphastonem. Jen mě šíleně bolí prsa, což mě bolely i u PMS, ale nic jiného ... ty si na udržení něco brala?

zazaja
31. srp 2018

@martaskaaa teď jsem si přečetla předchozí komentáře 😊 gratuluji 🤗

martaskaaa
31. srp 2018

@zazaja duphastonem to byt muze, je to podobny jako utrogestan. Drzim palce, at vam to vyjde aspon inseminaci 😊

anetka9
31. srp 2018

@lilavatty možná že by je zkusili testovat? jeslti jsou ok? zase zbytečné podstupovat odsávání vajíček, kdyby byly ok no..🙂 a na to jakto že jsou takový rozdíly ve výsledcích spermia jste se neptali?

Strana