icon

Inseminace 2018

lilavatty
8. srp 2018
lilavatty
autor
3. zář 2018

@zazaja Panejo...☹

lilavatty
autor
3. zář 2018

@anetka9 😀😀 😀

zazaja
3. zář 2018

@lilavatty no není to zrovna málo .... tak doufám , že to na poprvé bylo účinné 😂 dnes jsem podle kalendáře měla dostat MS, což zatím nepřišlo, ale nevím , jestli to nemůže být opožděné, kvůli duphastonu 🤔 dnes mám 12 po inseminaci

anetka9
3. zář 2018

@zazaja to můžou dělat ty léky, ale budu držet palce🙂 kdy chceš testovat?🙂

zazaja
3. zář 2018

@anetka9 děkuji 🙂 já jsem chtěla už v sobotu, ale udržela jsem se ... teď si říkám, jestli to nemam zkusit zítra ... co myslíš?

anetka9
3. zář 2018

@zazaja Já testuju pořád hrozně brzo, mě to baví:D Takže já bych asi udělala, jinak v centru mi řekli za 14 dní zkusit test a když negativní, tak se objednat a vysadit crinone, ale já testovala už 7dpo, abych viděla, jak se ve mě drží ovitrelle, ale stejnak ten pidi dušík nesílil a tak jsem nakonec ten crinone vysadila🙂 Jinak takhle po iui 13 den (zítra) by se ti vyplatilo koupit růžový livsane plastový test z benu, má hodně barviva, takže bys to viděla a nemusela řešit stíny na papírkových🙂

zazaja
3. zář 2018

@anetka9 mám doma 2 druhy papírové, z benu ty modry testy a pak clearblue digital. Tak já se zítra odhodlám 😊

anetka9
3. zář 2018

@zazaja Tak pak dej vědět, budu držet palce!🙂

zazaja
3. zář 2018

@anetka9 děkuji ... tobě a manželovi nedělali testy na genetiku hned? Nám brali krev na genetiku hned na první schůzce ... a to nám řekli že je vše v pořádku při další schůzce. Na tomto základu nám bylo navrženo IUI.

lilavatty
autor
3. zář 2018

@zazaja Tak ti držím palečky!! Třeba se opravdu na poprvé povedlo...🙂 Kam že chodíš do CARu?

anetka9
3. zář 2018

@zazaja aha, tak to mate fajn..🙂 nam po prvni schuzi delali jen profil a spermio..o vse si ted rikam sama..:/ kam chodis?🙂

zazaja
3. zář 2018

@lilavatty děkuji 🙂 ... Arleta Kostelec nad Orlicí

lilavatty
autor
3. zář 2018

@zazaja A mohla bys mi prosím napsat do zprávy nějaké postřehy atd? Ceník, jací jsou doktoři... Já na blogu sepisuji všechny CARy a recenze na ně...🙂 Dík.

zazaja
3. zář 2018

@anetka9 arleta Kostelec nad Orlicí. .. zatím si nemohu stěžovat, vše s námi rozebírají o všem nás informují ...

zazaja
3. zář 2018

@lilavatty mas zprávu .... ale asi to je opravdu do podrobná ... tak si to vyselektuj 😋

zazaja
4. zář 2018

Dnešní test negativní .... MS se stále nedostavila ... dnes 13 dní po IUI

anetka9
4. zář 2018

@zazaja :( Tak dokud nedojde, tak je šance no🙂 jaký máš pokyny z centra?

zazaja
4. zář 2018

@anetka9 měla bych se testovat prý až 17 dní po IUI, ale to mě připadá strašně dlouhá doba ...

anetka9
4. zář 2018

@zazaja Ježiš až tolik? to je celkem dost..u nás říkají 14 dní a pak vysadit právě to, co blokuje ms, porotže jinak když se nepovede, není člověk ani těhotnej, ale ani se nemůže snažit dál, když se blokuje menstruace:/ Jinak já při zamlklým měla od 10dpo ducha a pak sílil..17 dpo už jsem měla dost výraznou čárku..

zazaja
4. zář 2018

@anetka9 já ten duphaston co beru jsem měla brát deset dní 1-0-1, dalších deset dní 0-0-1 a zbytek dobrat, celkem jsem dostala 3 krabičky (první mi vystačila na prvních deset dní, teď mám rozdělanou druhou krabičku). test po těch 17 dní mi vychází na sobotu ... uvidíme v průběhu týdne budu ještě testovat když se MS nedostaví ;)

anetka9
4. zář 2018

@zazaja sakra to máš ten cyklus teda hodně nataženej..:D já byla naštvaná, že už tak můj ne 28denní cyklus se mi těma lékama protáhne o dalších 5 dní..:D tak budu na testování držet palce🙂

lilavatty
autor
4. zář 2018

Sakra holky, tak kéž by nám to už všem vyšlo 😀

anetka9
4. zář 2018

@lilavatty To já si ještě počkám...:D

lilavatty
autor
4. zář 2018

@anetka9 No já taky, neboj 😀

burgetka
4. zář 2018

Já si taky ještě počkám.
@anetka9 ty si psala ze chodíš do Iscare ze? My taky. Jakého mas doktora?

anetka9
4. zář 2018

@burgetka Jojo, no to je pořád různý...začala jsem chodit k paní doktorce Burgetové, ta mě celkem zpětně naštvala, sice byla milá, ale prostě mám určité výhrady a pak jsem vlastně byla jen na kontrole u pana doktora Lachety (snad je to ono) a pak mi přímo iui prováděl doktor Drbohlav (taky doufám, že je to ono:D) a k němu jsem se objednala i teď na pátek..🙂 Ještě mě jednou viděla nějaká další paní doktorka, co byla trochu podobná paní Burgetové, ale to byla jen kontrola na růst folikulů.

burgetka
4. zář 2018

My začali u Lachety pak měl dovolenou tak jsem šla na kontrolu k Dr. Burgetové a nakonec jsem skončila taky u Drbohlava který mi prováděl IUI mám se objednat po MS když to nevyšlo tak teď jdu volat a taky chci k Drbohlavovi.

anetka9
4. zář 2018

@burgetka Tak to jsem ráda, že si s ním byla spokojená, já ho právě viděla jen letmo, ale chtěla jsem k chlapovi, primář má plno, na jméno Lacheta jsem si nevzpomněla a zbyl mi tento pán doktor:D tak doufám, že v pátek udělá všechno, co budu chtít:D🙂

burgetka
4. zář 2018

@anetka9 Mě je pan doktor Drbohlav nejsympatičtější a nějak na mě celkově nejlépe zapůsobil.

burgetka
4. zář 2018

Konečně jsem se tam odvolala. Jdu k němu příští týden ve čtvrtek a jsem zvědavá k čemu společně dojdeme.

Strana