icon

Inseminace 2018

lilavatty
8. srp 2018
anetka9
4. zář 2018

@burgetka Já tam už nevolám..:D vždycky napíšu email, ke komu chci a který zhruba dny a hodiny, připojím číslo a do hodinky mi volají sami až mají čas, kam a kdy mi to dali nebo provádíme nějakou úpravu🙂 tak to máš týden po mě, tak snad dojdeme obě k něčemu smysluplnýmu🙂

burgetka
4. zář 2018

@anetka9 doufám, určitě dej v pátek vědět jak si dopadla. Jsem zvědavá 😃 Každopádně držím palce a snad nám tady brzy napíšeš dobré zprávy. 👍🏻Premýšlíme s manželem zda nepůjdeme rovnou do toho ivf... No uvidíme po konzultaci co pan doktor a podle toho to nějak rozsekneme.

anetka9
7. zář 2018

@burgetka Tak jsme poslaní na genetiku🙂 a řekla jsem si, že chci teď každý měsíc než budou výsledky na iui (ať mám aspoň pocit, že se pro to něco dělá a neztrácím čas) 🙂 jinak byl milej, bez problému mi tu genetiku vypsal, jen tam teda nikdo nebyl a i tak to mělo zpoždění a byli jsme tam skoro hodinu od příchodu do odchodu..:/ ale na utery mám naplánovaný iui🙂

burgetka
7. zář 2018

@anetka9 tak to je super, tak doufám, že ti to už vyjde. Já jsem zvědavá co se dozvíme ve čtvrtek.

anetka9
7. zář 2018

@burgetka tak pak dej taky vědět🙂

burgetka
7. zář 2018

@anetka9 jasné dam. Jsem nervózní, moc bych si miminko přála ale stále ne a ne dospět k úspěšnému konci...

anetka9
7. zář 2018

@burgetka Jojo to znám...ale už se mi hodně mění ty nálady a pocity...člověk tak nějak otupí..:/

zazaja
9. zář 2018

Ahoj holky, tak se přidávám k neúspěšnému iui 😕 dnes jsem dostala menzes 😭 tak zítra volám a objednávám se na další ... manžel to nese těžko - nějak si nepřipouštěl horší variantu ...

burgetka
9. zář 2018

@zazaja ahoj, tak to mě mrzi. To zklamání chápu. Já probrečela několik nocí. Snad se zadaří příště. My jdeme ve čtvrtek do caru a tam se domluvíme co dal. Doufám, ze už nám to všem vyjde.

lilavatty
autor
10. zář 2018

@zazaja Ahojky, taky mě to moc mrzí...☹ Já jdu ve středu na UTZ a snad koncem týdne na další IUI...Tedy pokud vše klapne, vždyť to znáte....

zazaja
10. zář 2018

tak jsem objednaná na 20-tého a tam si řekneme víc 🙂

lilavatty
autor
13. zář 2018

Ahojky, tak jsem byla včera n UTZ, roste mi opět jen jedno vajíčko i po zvýšené dávce Clostíku...☹ A jelikož roste vždy jen v pravo, tak jdu v říjnu na průchodnost.....☹ Jinak v pondělí teď bude IUI.

martaskaaa
13. zář 2018

@lilavatty ja vzdycky taky mela jen jedno..dr mi uplne odsek kolik bych jich jako chtela mit? No tak cim vic, tak větší pravděpodobnost..ale i kdyz byly dva, tak nic. Vetsinou jsem taky mela v pravo, levy byl nejaky liny. Laparku jsem taky měla, naštěstí průchodnost vejcovodu byla ok. Musela jsem podepsat papir, ze jestli souhlasim nebo ne, pokud zjistí, ze je vajecnik nebo vejcovod kaput, ze mi ho odoperuji..tak at to dobře dopadne

anetka9
13. zář 2018

@lilavatty Mně taky roste většinou jen jeden folikul, občas dva...a myslím, že to stačí🙂 ono víc jich je vhodných až k ivf, kvůli odebírání a oplodňování a případně k zamražení🙂 Tak budu držet palce, ať je to v pondělí úspešné🙂

lilavatty
autor
13. zář 2018

@martaskaaa @anetka9 No, vzhledem k PCOS, mám zásobu vajíček velkou, ale prostě ten druhý vaječník nereaguje. A doktorka myslela, že když zvýšíme dávku, že bude aspoň víc vajíček...Přeci jen je větší šance. Já to ale nemám laparkou... vstřikují nějakou pěnu, která se platí (2000,-).

anetka9
13. zář 2018

@lilavatty tak snad ví, co dělají no🙂

martaskaaa
13. zář 2018

@lilavatty no ja mela to samy, jenze ty vajíčka ac jich tam je treba 20 malinkych jsou stejne nekvalitní a nemaji šanci vyrust, protoze k tomu nemáme ani ten hormon. kdyz mas Pcos, proc ti rovnou neudelaji laparku, pri ktery by udelali drilling vajecniku (do te silne skorapky by 'provrtali' dirky, aby vajicko melo kudy vyjit do vejcovodu) a u toho rovnou kouknout na pruchodnost. Jako je to operace, ja teda po narkoze docela trpela a stejne to k nicemu nebylo..platila to pojišťovna

lilavatty
autor
13. zář 2018

@martaskaaa Tak to nevim... Zeptám se na to pondělí když půjdu na IUI. O tom mi doktorka ani neříkala. Seděla jsem tam u ní asi půl hodin a řešili jsme co a jak dál...
@anetka9 Doufám...🙂

martaskaaa
13. zář 2018

@lilavatty Me to nabidli v Caru. Ono logicky k čemu ti bude, když budes mit pruchodny vejcovody, kdyz to vajíčko treba ani nema sanci se dostat ven z vajecniku diky tomu silnejsimu obalu aby bylo schopny oplodnění? Me ten levy uplne chrapal, probral se jednou za čas, zpravidla zdrave vajecniky kazdy cyklus by se mely stridat. Za zeptani nic nedas. Zkus mrknout na nejake tema o drillingu

lilavatty
autor
13. zář 2018

@martaskaaa Tak děkuji za radu, v pondělí se zeptám 🙂

burgetka
17. zář 2018

@anetka9 ahoj, tak jak si dopadla? Já byla ve čtvrtek a jdu já průchodnost. Potom uvidíme co dal...

anetka9
17. zář 2018

@burgetka Ahojda, já jsem pak hned sem psala 7.9.:) A tu průchodnost sis řekla? A bude to laparoskopicky nebo pěnou?🙂

burgetka
17. zář 2018

@anetka9 chtěla jsem se na to zeptat ale doktor s tím začal sám. Jdu zatím tou penou. Podle toho uvidíme co dal. Já vím, ze si psala, ale myslela jsem to IUI byla jsi na něm v úterý? A máš nějaké léky nebo nic nebereš?

anetka9
17. zář 2018

@burgetka Pěna je asi lepší🙂 nemusíš do narkozy. Joooo byla, minulý úterý a klasicky Utrogestan...ale beru ho ústně..nebaví mě neustálý výtoky:/

lilavatty
autor
18. zář 2018

Ahoj holky tak já včera podstoupila 2.IUI:-) Měla jsem po Clostíku krásnou ovulaci, ale stále jen 1 vajíčko. Modlim se..... A jinak když to nevyjde, jdu 8.10.na průchodnost, taky pěnou. Kolik vás to stojí???

burgetka
18. zář 2018

@anetka9 já ho potom taky brala už ústně, taky jsem z toho nebyla nadšena.

@lilavatty já jdu na tu průchodnost taky nějak na začátku října ještě si mám zavolat podle menstruace a myslím, ze doktor říkal, ze to stojí 2000,-

anetka9
18. zář 2018

@lilavatty Juu držím palce🙂 já už mám teď třetí a další měsíc půjdu znovu:D
@burgetka tak jen doufám, že to má obojí stejné účinky..:Dprotože jsem si teda všimla, že vliv na bazální teplotu to má jen vaginálně

burgetka
18. zář 2018

@anetka9 aha, no já teplotu neměřím tak nevím... s tím nemám žádné zkušenosti to jsem nedělala nikdy, ale premyslela jsem už i tom. Jak a čím si měříš teplotu?

lilavatty
autor
18. zář 2018

@burgetka jj, já s doktorkou počítala předběžně MS a už sem se objednala... a kam že ty chodíš?? Taky mi říkala cenu 2000Kč.
@anetka - děkuju, taky držim palce!! A kdy si na tom byla? Tak už by to mohlo vyjít! 🙂 Jako taky sem chtěla ještě listopad a prosinec jít na IUI, ale manžel říkal, že mu pžijde zbytečný... tak uvidíme... 🙂

burgetka
18. zář 2018

@lilavatty my chodíme do Iscaru. Já se mám pravé objednat až to přijde tak jsem na to zvědavá. Holky, držím oběma palce ať vám to už konečně vyjde

Strana