Inseminace 2018
@burgetka Digitálním teploměr na bazální teplotu, má dvě místa - stál asi 149 na otehotnet.cz a měří se to každý ráno ve stejnou dobu (blbý je, že si tak musím dávat budíka i o víkendu) a mělo by se jednat o min.6 hodinovej spánek bez chození na wc, apod. s tím, že ráno máš teploměr připravenej a v podstatě se ani nepohneš..ono pak tělo začne reagovat a zvyšuje teplotu🙂
@lilavatty Byl jsem přesně před týdnem🙂 Tak my půjdem do konce roku ještě každej měsíc, protože budem čekat na výsledky genetiky a zdá se nám zbytečný bez nich rovnou jít do ivf 🙂
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole, ovu proběhla - bylo vidět žluté tělísko, ale na iui jsme nešli. Byla mi odebrána krev na protilátky a prvni den ms se mám objednat na průchodnost (fyziologickym roztokem) což mě bude stát 3500 komplet. Jinak hormonální profil mám vše v normě a genetika taky je v pořádku. Tak uvidíme jak dopadne STK ....
Co je na tom pravdy, že 2. až 3.IUI je nejúspěšnější???
@lilavatty prý to máme zkusit přirozeně 🙂 taky mě to přijde drahé, ale to arleta celá :D ptala jsem se i na pěnu a s tou prý nemají dobrou zkušenost, že neprojde celými vejcovody .... je to jakási selektivní transcervikální katetrizace vejcovodů bez narkózy, ale s možností dýchaní kyslíku s rajským plynem .... cena je srovnatelná s iui a raději si nechám předem vyšetřit průchodnost, než platit za nepovedené iui ...
Holky, tak teď mi bratránek poslal fotku - v pondělí se mu narodila holčička Julie. Je nádherná.... Moc jim to přeju ,ALE... Byl u nás před rokem a ani jeden z nich mimčo ještě určitě nechtěl.... A teď po roce už maji?? ☹ Kde je spravedlnost.....☹ AKorát mám depku a je i do breku... ČLověk tady pro to dělá první poslední, žere hormony po kterejch má prdel jak almaru. Pak drží dietu, aby jí shodil...Píchá si svinstva do těla, lítá po vyšetřeních, platí nekřesťanský peníze ...a k čemu??
@lilavatty úplně tě chápu:( tohle mě taky vždycky naštve...je to asi týden zpět, co dala bývalá spolužačka na profil fotku z těhu focení..v době, když my se brali, ona ještě ani s tím svým nechodila..je to prostě nespravedlivé..:( P.S. taky mám pocit, že od vysazení HA jen přibírám..
@lilavatty taky ti rozumím, v práci jsem 4,5 roku a za tu dobu otěhotnělo 6 kolegyň 😨 a já?od svatby (v červenci to bylo 5 let) neberu HA zkoušeli jsme přírodní produkty na podporu, teď toto a pořád nic :( už i tlak z rodiny, kdy budeme mít dítě ....
@anetka9 největší problém je s manželem, on a doktoři .... do Arlety chodíme protože je to nejblíž, další varianty máme Sanus Hradec a Pardubice, Litomyšl ... ale manžel pracuje na 3 směny a většinou návštěvy vycházejí na jeho noční nebo odpolední směnu - což je pak nepříjemný, nevychrápaný apod. a kdybysme měli ještě dojíždět někam dál tak nevím jak bych s ním v autě vydržela .... nehledě na recenze na Sanus se nám nelíbí ... tak to uvidíme až budeme mít tedy výsledky 🙂 přeci jen druhý pokus má větší šanci na uchycení ne? 🙂
ahoj děvčata, dnes mě píchá v pravo dole...vaječník?? Měla jsem při IUI jen jedno vajíčko a to na pravém vaječníku.... :-/
No zaím nebudu dělat závěry a počkám si ještě 10 dní 😀
Ahojky, dnes je mi divně...mám teplotu...Je to po Utrogestanu??? ☹ Pobolívá mě podbříšek a jsem nějaká citlivka....☹

@burgetka Děkujeme!! Tak když na to půjdeme, tak si pak dáme vědět co a jak?