Inseminace 2018
Ahoj holky, můžu se přidat do diskuze? O miminko se snažíme 3,5 roku. V loňském roce jsem absolvovala 4 pokusy s clostylbegitem + ovitrelle, ale nevyšlo nic. Letos jsme byli odesláni do CAR, na jaře jsme byli poprvé v Gennetu. Mám za sebou všechny testy hormonální, imuno,... prý by se neváhali říct prvotřídní výsledky. A partner spermio super, prý jako dvacetiletý 🙂. Folikuly mi dozrávají, znovu mi nasadili ovitrelle, znovu neúspěšné. Zažádala jsem si o lázně a v červnu odjela na měsíc do Frantovek. Od té doby snaha přirozeně a zase nic. Včera jsem opět dostala MS a objednávám se na kontrolu do CAR. Jsme domluveni, že mi na podzim udělají průchodnost vejcovodů. Jinak mám vyzkoušené všemožné bylinky, cvičení Mojžíšové a nic. Kvuli chronickym zanetum mocaku ale chodim do centra cinske mediciny (doktori mi nepomohli) a svete div se, uz 2 mesice jsem bez zanetu a navic moje bolestiva menstruace (krece, zvraceni, stavy bezvedomi) jsou pryc!!! Domluvili jsme se, ze zkusim pridat akupunkturu a zacnou se zamerovat na tu neplodnost, tak jsem zvedava, jak to vsechno dopadne. V kazdem pripade jsme se s partnerem domluvili, že pokud to neklapne do konce roku, tak pristi rok IUI (pokud bude mozne) a jinak IVF. Jinak vsem vam drzim palce a preji hodne stesti na ceste za vytouzenym miminkem.
@bezinka11 ahoj, vítej mezi námi ... přeji hodně štěstí i tobě a držím palce ať se brzy zadaří 🙂 já mám za sebou jeden pokus IUI a teď jak mě navštíví MS tak se objednávám na průchodnost .... doufám, že se nedostaví, ale pokud jo tak se nevzdáváme 🙂 a věřím, že se nám do konce roku zadaří
Jinak holky, CLostilbegyt už je v prodeji!!!! 🙂
Tak já s paní dnes mluvila, ptala jsem se na tu průchodnost, jestli mám jít po vyšetření k doktorce. a pak sem se ptala právě jestli bych mohla na další IUI, ale že nemám recept..Tak mi poslala e recept... Takže to asi nevadí..? Jo tolik, říkal mi to lékárník...Mazec...
Já ho měla právě bez doplatku 😀 radši tam ještě ráno zavolám, než so pro prášky dojdu
@lilavatty ahojky, mrzi me, ze zase nic. Ja byla na 3 pokusech a taky treti nedopadl. Ja bych to videla spis na ty vejcovody at ti kouknou jestli jsou ok..drzim moc palce, ja vcera porodila, 6let čekání a najednou jsem máma. Eventuelne opravdu hodne pomahal kamaradkam ten ''napoj nebeske vily'' mozna uz jsem to psala.
Ahoj děvčata, tak já tady teď dlouho nebyla... Včera jsem byla na té průchodnosti - mám oba neprůchodné..☹ Takže 3.IUI jsem zrušila, v pondělí mám konzultaci s doktorkou.. Máte někdo stejný problém?? Co s nimi? Někde jsem četla, že když se nechají a jde se na IVF, tak hrozí riziko mimoděložního těhotenství. ☹ Zprůchodnění se prý skoro už nedělá ( právě proto že IVF má v dnešní době velkou úspěšnost) takže nevím co s tím...☹ každopádně jinak než pře IVF nám to nepůjde...to je jasný. Jen mě zjímá, zda bude lepší je nechat nebo vyndat...
@martaskaaa Moc gratuluji!! 🙂❤
Ahoj holky, tak já dnes byla na průchodnosti ... a žádná překážka tam není, oba vejcovody jsou průchozí ... ale mám špatné výsledky z imunologie. Takže se budeme připravovat na IVF, klasicky se nám nezadaří. Mrzí mě, že jsem si imuno nenechala udělat hned ze začátku 😕 aspoň ušetřila pár tisíc na IVF
@lilavatty jezis to me moc mrzi... no podle me se s tim neda uz nic delat. Ja kdyz byla na laparce tak jsem podepisovala papir ze v pripade nepruchodnosti jestli je chci nechat nebo odstranit. Ze pry jsou uz k nicemu. prave jak pises mohlo by byt mimodelozbinini. Blby ze jsou nepruchodne oba 😓 V tvem pripade opravdu jedine IVF. Miminko ti daji uz rovnou na spravne misto. 😘🐣
Holky, jak jsem psala už minulý týden. Já mám prichidny jen jeden. Ale doktor řekl, ze ještě jedno IUI a pak také IVF, takže vás chápu. Pokud to na příští pokus nevyjde. Začnu hned vyřizovat papíry ať to jde na pojišťovnu a hne se to nějakým směrem.
@lilavatty miminko si moc přejeme a tohle je dlouhá cesta, ale doufám, že to už konečně vyjde...
můj muž to nese statečně, u nás je to on kdo pořad mysli pozitivně a uklidňuje mě, hlavně se snaží mě stále zaměstnat a přemýšlet o jiných věcech než o miminku... a řekla bych že mu to celkem vychází...
Ahoj holky, já dnes konečně dorazila z CARu domů. Všechna vyšetření máme ok. Poslední zbývá průchodnost vejcovodů a tam jdu až 5.11. Prý je asi 10% párů, u kterých se na nic nepřijde a nejspíš do těch 10% spadnem i my.
@lilavatty můj Ondra byl dnes naštvaný ještě v CARu - hlavně kvůli tomu, že nám měli udělat hned testy na imuno když nám dělali genetiku. Vůbec bychom neztráceli čas a už bychom třeba i čekali to tížené mimi ... v autě cestou domů to padlo na mě a v tu chvíli mi byl velkou oporou 🙂 určitě mu to v hlavě teď taky vrtá, ale je v práci tak musí myslet na jiné věci ...
Plán IVF s vyčíslením Kč si povime na další schůzce 😕 taky musite na vše čekat po další MS?

@lilavatty tak co zkusila sis test? 🙂